bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kaça geliyor ingot'u tanesi bu yöntemle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: silver ne işe yarıyormuş? undeadlere x3 falan vuruyo. skeletal knight 3 vuruşta liche 4 vuruşta ölüyor silverlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tane hesabı öyle çok gelir. zaten mining kasarken birikiyor baya ingot yetiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2h mf silahı var mıydı metal? silverla yapabileceğimiz? warhammer galiba metaldi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 cartographer çalışıyor mu? bulabiliyor muyuz treasure falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bana aksam 4-5 tane studded leather set hediye edebilcek adama harbi adam derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 dusuncelihayvan said: cartographer çalışıyor mu? bulabiliyor muyuz treasure falan? guilde lazım haritacı acil:/ sos bottle dolduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 HotLine said: bana aksam 4-5 tane studded leather set hediye edebilcek adama harbi adam derim. 2 takım var hazır aksam veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 mf silahı war mace var. fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hiç bs var mı bizden bol bol craft yapıp da paraya ihtiyacı olan? toplu set gerekiyor parasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 valla kasabilir miyim onu düşünüyorum bi akşamlarımız kalıyor işten güçten =( ama nasıl canım çekti anlatamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Wolas said: undead yaratıklara fazla vuruyormuş böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben şu an kastım bılgıldak. ne lazım sana? minocdayım gel adım sanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 spompas said: HotLine said: bana aksam 4-5 tane studded leather set hediye edebilcek adama harbi adam derim. 2 takım var hazır aksam veririm vay panpam be. 1 haftadir ciplak gezioz ya amele gibi.sen onlari bana ayir pliz ztn anca 1-2 saat oyniorm ondada leather toplayip set dikmek yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 valla toplu set falan lazım olucak bende bowcraft lumberjack kasıorm bı yandan. yayları yapanz. sapık gibi hızlı yay var dımı oyunda? MEYÇ ağlatanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Voys said: bingildak said: silver ne işe yarıyormuş? undeadlere x3 falan vuruyo. skeletal knight 3 vuruşta liche 4 vuruşta ölüyor silverlara uuuuu akşam yew lich heart questi için bana mark verebilecek varsa gidip kafasını kırayım şunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 HotLine said: bana aksam 4-5 tane studded leather set hediye edebilcek adama harbi adam derim. abi git 10 15 inek kes, derileri getir yapsın tailoru olan. ben kasınca ben de yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 De sadece set lazım değil abiler NORMAL SİLAH ta lazım. Normal silah ya madencilere gün doğdu yeminlen, vendora koyun iron silahları kapış kapış gider. bu arada +3 longsword düştü dün ^^ bende skeletal knight farmlarım +3 ler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 o quest ne? ayıca questlerden ne kazanıosunuz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 90 mf le silversız yaptım. pff paticik NAB dolu Dworgian said: Voys said: bingildak said: silver ne işe yarıyormuş? undeadlere x3 falan vuruyo. skeletal knight 3 vuruşta liche 4 vuruşta ölüyor silverlara uuuuu akşam yew lich heart questi için bana mark verebilecek varsa gidip kafasını kırayım şunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 o lich nerde hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Voys said: ben şu an kastım bılgıldak. ne lazım sana? minocdayım gel adım sanda abi sen topla akşama geleyim olur mu metal gerekiyor her türlü set olur böyle çok pahalı olmayanlar dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 quest odullerı ıyı mesela ilk questte 10 tanemı ne ıskelet kemıkı topluosun 5k + at verio sonra zombi kesiosun 10k verio sonra işte lich kesiosn 15k falan verio arada bide at verio en son vespere quest verdide üşendim. baya bildiğin geçimini sağlarsın, yalnız ninja looterlar çok sinir bozucu Voys said: o quest ne? ayıca questlerden ne kazanıosunuz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 imamizer said: o lich nerde hakkaten ya yew de,yew mezarda. ben kestim valla tek başıma, bi 10 dakkamı aldı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 nasıl alıyoruzki questi_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar