Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kendine atıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hmmm kendine atmayla geliosa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 xp mode ile çift client nasıl oluyor anlabilecek birisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 xp mode + virtual pc kruyosun o pc ye kopyala uo ve nebula clienti. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 XP mode u deneyecektim ama Windows 7 Professional, Enterprise veya Ultimate olması lazım galiba işletim sisteminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 eyw dün malın biri newbie center da fight club ta dalınan elemana in nox atıp durdu adam 3 kere öldü biraz daha devam etsek pk olacaktık app charla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Garibin biri de oyle bir karakteri okladi ama once bana atti ok, höt dedik gitmedi kovaladim bende newb center icinde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bu garip nasıl bir tip merak ettim. Aslında siz bulursunuz face ini 5 dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 resist olayını biraz kurcaladım: ilk olarak 30 mage teach ettim, 0 eva, 0 medit ile kendimi attım magic arrow. skill gelmiyor abi, sanırım mantığı tactics ile aynı. atanın evası karşının resistinden yüksek ile skill gain oluyor. şimdi 100 evalı karakter ile magic arrow atıyorum gayet güzel geliyor. spirit speaking çok saçma olmuş abi, cesedi bir kere emiyor sonra bir daha yapamıyorsun. nasıl kasacaz o zaman bu skill'i? ya mob kesip kesip yapacaksın ya da res shrine'da bir karaktere reskill çekeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 canın full değilse her zaman yapabiliyosun sspeak. ceset yok diyince mana mı yiyo öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yapıyorsun, skill gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 tailoring'in gaini ne durumda dun 1000 cloth harcadim. body sash yapiyordum normalde 25 gain almam gerekirken 12 falan anca geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 loop said: Bu garip nasıl bir tip merak ettim. Aslında siz bulursunuz face ini 5 dakikada. nickini bile hatırlamıyorum. adam garip yani onu dedim. ok atma dedik "kasıyom ama yaa" deyip durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: resist olayını biraz kurcaladım: ilk olarak 30 mage teach ettim, 0 eva, 0 medit ile kendimi attım magic arrow. skill gelmiyor abi, sanırım mantığı tactics ile aynı. atanın evası karşının resistinden yüksek ile skill gain oluyor. şimdi 100 evalı karakter ile magic arrow atıyorum gayet güzel geliyor. spirit speaking çok saçma olmuş abi, cesedi bir kere emiyor sonra bir daha yapamıyorsun. nasıl kasacaz o zaman bu skill'i? ya mob kesip kesip yapacaksın ya da res shrine'da bir karaktere reskill çekeceksin? git newbie centera heryer ceset dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 her yerin ceset olması işe yaramıyor ki, sürekli ceset oluşuyor olması gerek. 20 tane ceset olsa, bir kere çekeceksin hepsini alacak. sonra ölmesini mi bekliyceksin bir skill gelecek diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi guards yaz 10kişi birden ölüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 4 tane daha çiftlik markladım mage robe ve studded set benden sorulur bundan sonra bu arada ben haritanın en sağ köşesindeki adaya doğru yolculuk yapıyorum şimdi orada birşey varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 dungeon girişi ve bir tane temple gibi bir yer var demonlı meamınlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 marklıyım bari gitmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 markla da bende vardı abi ben sana gate açardım oraya önemli noktaları mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 offf bu spiritle necro ızdırap olacak diyor içimden bir ses... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dworgian said: loop said: Bu garip nasıl bir tip merak ettim. Aslında siz bulursunuz face ini 5 dakikada. nickini bile hatırlamıyorum. adam garip yani onu dedim. ok atma dedik "kasıyom ama yaa" deyip durdu Bu o değildir ya, bu adam ne istersen yapıyor, para bile istemiyor. Acayip RP yaptık :) Şu wow un rp serverlarını merak ettim şimdi. Acaba güzelmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 jacabo said: 4 tane daha çiftlik markladım mage robe ve studded set benden sorulur bundan sonra bu arada ben haritanın en sağ köşesindeki adaya doğru yolculuk yapıyorum şimdi orada birşey varmıydı ? yew 2 brit 1 minoc 1 bu farmlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 resist kasmaya calisan cok sevgili ultima sever kardeslerim. hersey icin cok gec olmus sanirim ama, belki yeni char acan vardir soyliyim, charda healing ve resist olacak diye planliyorsaniz 50 heal 50 resist acicaksiniz. swords/fencing/mf dex 100 oldugu surece cok hizli kasiliyor zaten archery olacaksa, belki archery secilebilir. serverda elven bow/yew bow tarzi hizli ok atan bi bow yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 NolaxThensbane said: jacabo said: 4 tane daha çiftlik markladım mage robe ve studded set benden sorulur bundan sonra bu arada ben haritanın en sağ köşesindeki adaya doğru yolculuk yapıyorum şimdi orada birşey varmıydı ? yew 2 brit 1 minoc 1 bu farmlar mı doğru soylıyım tam sayıdan emın degılım toplam cıftlık marklarımın brit 2 yew 2 trinsic 1 jhelom 2 skara brae 1 minoc u atlamısım bak gidip marklıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar