Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Doğalgaz'da %90 üzerinde dışa bağımlıyız. "PÖRÖ VÖRÖYÖM GÖZ NÖRÖDÖ" mantığınız güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 acaba neden bu kadar bagimli olduk onu sorgulamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Yeralti kaynaklarin kuklanim hakkini ihale ile kosulsuz baska ulkelere verirsen ne olacakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 https://image.spreadshirt.net/image-server/v1/compositions/24058769/views/1,width=280,height=280,appearanceId=8.png/heisenberg-is-cooking_design.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Deathblade said: Doğalgaz'da %90 üzerinde dışa bağımlıyız. "PÖRÖ VÖRÖYÖM GÖZ NÖRÖDÖ" mantığınız güzelmiş. şu. Ayrıca yarın chp iktidar olsa bu durum değişicek değil mi sfddfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 zannedersem 19xx'te karneyle seker aliyordunuz biz duzelttik diyen insanlarin icine dustugu ironik duruma deginilmek istenmis baslikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Küçük köy İzmir de böyle sıkıntı yok. Paran yettiği kadar aban dibine doğalgazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ecevit de zamanında tüpü karneyle sattırmıştı sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kömür yakın lan zaten işler kesat nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sayacınızı değiştirme hakkınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 İran VPN'iyle çek doğal gazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ankara ne biçim bi şehirmiş ya LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Çok da güzel şehir pek de güzel şehir taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bu sefer melih gökçek gidecek bak görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bu konunun Melih Gokcek'le alakasi yok yalniz. Baskent Dgaz ozellestigi ve on odemeli sayaclardan zarar ettigi icin koyuldu bu kota. Kis gelmeden ucuzken dunya kadar gaz alip, sonra tum kis ucuz dogalgaz kullanmayi engellemeyi amacliyorlar. Kullandigin kadar ode sisteminde istersen sabaha kadar sonda yak. Parasini odedigin surece karisanin olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 totemic said: bi kombiyi aç kapa bakıyım ip değiştirsin bi.. worked (tu) asdasasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 İki ayaç kullanın biri bitince diğerine geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 gitse de kurtulsa ankara. 93'te Ankara'ya gittim ben, adam bi süre sonra Büyükşehiri aldı, hala gitmedi. 12 yaşındaydım lan, bugün 32 doldu amk. 20 senedir kabus gibi çöktü şehre, belediye başkanı değil Wheel of Time'daki forsakenlar gibi şerefsiz. Tüm şehri mağdur ediyor, üstüne de lordum çekiyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 merkezi sistem rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 aynen öyle ya. etrafımdaki pis fakirler yakmıyor, apartmanı ben ısıtıyorum resmen. doğalgaz faturasını gördüğümde bütün ay boyunca ısınmadığım kadar sıcak hissediyorum her ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 GERGE said: Dun dogalgaz almaya gittim, kotaniz doldu, 100m3 verebiliyoruz, sonraki ay gelin dediler. Su anda yorganin icindeyim, usudum. Acamiyorum kombiyi adam gibi. Kucukken dedem anlatirdi, Dunya Savasi ciktiginda her sey kotaya baglanmisti, karneler vermislerdi diye. Inanmakta zorlanirdim 6-7 yasinda ama basima geldi simdi aynisi. http://forum.paticik.com/thumbnails/247/1ef/f29/bb7/865/8ba/6f5/158/dbb/526/44_450xNULL.jpg Baska soze gerek yok. Tam yerel secim oncesi boyle olmasi iyi oldu ama. Büyük başgan çözmüş olayını. Git üşüme al gazını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tori said: Deathblade said: Doğalgaz'da %90 üzerinde dışa bağımlıyız. "PÖRÖ VÖRÖYÖM GÖZ NÖRÖDÖ" mantığınız güzelmiş. şu. Ayrıca yarın chp iktidar olsa bu durum değişicek değil mi sfddfd. hay sizin mantığınıza tüküreyim ya, tiksindiriyorsunuz iyice kendinizden. hiç bir şeyi sorgulamadan mal gibi yaşayın, tek dayanağınız şu olsa farklı mı olacak? Farklı olmayacak belki birader ama bu senin koyun gibi her olana he demeni gerektirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 600mkup ile isinamiyorsaniz ayda, sorun sizdedir yalniz. evi yalitin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://i.imgur.com/PYKzSd8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hani marjinal bizdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar