Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nebula - skiller , buildler falan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stealing makrosuna bir tane nexttarget ekleyin arada. böylece arada kastığınız adam giderse değişirse falan karakter sorunsuz devam ediyor.

yanına kim gelse çalmaya çalışıyor.
Mesaj tarihi:
Şöyle bir Pure warrior yaptım:

Fenc
Mace
Heal
Anatomy
Tactic
Parry

40 da mage kasıcam.Geri kalan 60 skill pointe ne kassam bilemedim.Poi ve armslore u diğer chara kastım bu arada.
Mesaj tarihi:
Resist fıs şuan , biri forumda gm resist karakterleri denemiş grafiğini falan koymuş.Max %10 azaltıyor kalvas da.Hatta harm büyüsünden daha fazla damage yiyor resistli olan karakter asdasf.
Yakın zamanda da düzelteceklerini zannetmiyorum.
Mesaj tarihi:
Paticik guildi ne alemde. Guild kurdum paticiktekileri alabilrim.Tek From Abbys le dost olur guild, onlarla beraber aksiyona çıkar . Adam akıllı gülle kullanan da varsa yanıma alırım . Ama ticaret, penia, uni vs. adası spawnları gelesiye kadar gemiyle ilgili pek bi event olmıycağından şimdilik çayda çıra oynarız
Mesaj tarihi:
kayıt olunmuyor mu artık?

bir bakıyım dedim de hala giriş yapamadım yeni aldıgım acc ile.

sitesinden falanda giriş yapamıyorum.

forumlara vs...

aşırı yüklenme mi var?

biri aydınlatsa beni...
Mesaj tarihi:
ya simdi pure warrior kasıyorum ama karar veremedim poi ve armslore kassam parry'ye yer kalmıyor. cift el lj takılsam, bu silahlara poi suruluyor mu? halbert falan?
Mesaj tarihi:
parry kasma bence boşa yer, resistinde bir yararını göremedim iki boş skill bana göre onun yerine 200 skill capla başka şeyler kasmak gerek. Resisti düzeltecekleri yok an maniyi daha fazla yiyorsun üstüne parryde bir halta yaramıyor normalde tank olması gerek pm karakterin ama warlock mage sayesinde daha iyi tanklıyor saçmalık var ortada kısacası.
  • Yeni Oluştur...