tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 use skill stealing> last target targette çalacağın adam seçili olcak. ben de bırakmayı düşünüyorum makroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 stealing makrosuna bir tane nexttarget ekleyin arada. böylece arada kastığınız adam giderse değişirse falan karakter sorunsuz devam ediyor. yanına kim gelse çalmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi böyle macroda tamer gördüm mü kesesim geliyor ama onu anlıosun fln. macroda hırsız nasıl anlaşılır ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi ev içinde iki tane tip yanyana duruyosa fix hırsız işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Şöyle bir Pure warrior yaptım: Fenc Mace Heal Anatomy Tactic Parry 40 da mage kasıcam.Geri kalan 60 skill pointe ne kassam bilemedim.Poi ve armslore u diğer chara kastım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 resist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Resist fıs şuan , biri forumda gm resist karakterleri denemiş grafiğini falan koymuş.Max %10 azaltıyor kalvas da.Hatta harm büyüsünden daha fazla damage yiyor resistli olan karakter asdasf. Yakın zamanda da düzelteceklerini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 aklıma başka bi şey gelmediği için dedim ben de zaten sdfhsdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Neyse onu da hallettik de bu healing ne zor kasılıyor yav ph açıkken bile 15 sn de 1 basabiliyoz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 box alaninda bandaji vendordan alip makroya birakiyosun gm oluyo. nesi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Zor derken uzun sürüyor.Dakikada 0.4 gain geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bandaj basma suresi ile ph'ın bir alakası yok yalnız. healing zaten hep 50 acılan bir skill. ama ph acıkken ve young arena varken o kadar zor degil kasması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 beyler ph bittimi ya?bitmediyse feci canım çekti uo.öle 3-4 karakter kasamamda bi pure mage kasıyım şöle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yav Evaluating Int. skillinde ph yokmu? Magery 100 oldu bu hala 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 eva int i direk makrolayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paticik guildi ne alemde. Guild kurdum paticiktekileri alabilrim.Tek From Abbys le dost olur guild, onlarla beraber aksiyona çıkar . Adam akıllı gülle kullanan da varsa yanıma alırım . Ama ticaret, penia, uni vs. adası spawnları gelesiye kadar gemiyle ilgili pek bi event olmıycağından şimdilik çayda çıra oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 geldi afk killer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 guild kurmus ba hele ba. somalilerin kaptani djzzdjf captain black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bi sn bu bahsettiğiniz captain vs vs mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 he valla adam hakkını veriyor oyunun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 her gece öldü öldürdü diye geçio paso abi deniz savaşı nerede var? ben de gemi top gülle yapim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kayıt olunmuyor mu artık? bir bakıyım dedim de hala giriş yapamadım yeni aldıgım acc ile. sitesinden falanda giriş yapamıyorum. forumlara vs... aşırı yüklenme mi var? biri aydınlatsa beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ya simdi pure warrior kasıyorum ama karar veremedim poi ve armslore kassam parry'ye yer kalmıyor. cift el lj takılsam, bu silahlara poi suruluyor mu? halbert falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 parry kasma bence boşa yer, resistinde bir yararını göremedim iki boş skill bana göre onun yerine 200 skill capla başka şeyler kasmak gerek. Resisti düzeltecekleri yok an maniyi daha fazla yiyorsun üstüne parryde bir halta yaramıyor normalde tank olması gerek pm karakterin ama warlock mage sayesinde daha iyi tanklıyor saçmalık var ortada kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 shield alamıyorsun ama parrysiz ya ben chaos shield takmak için o parry kastım sds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar