sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 RWJ'da gördüm. Youtuba ilk up'layan da bi Türk, muhtemelen texas'da yaşayan video ve parça bu: http://www.youtube.com/watch?v=Y7sLYNwevDQ Sözleri Can you quack Can you quack like a duck when you suck Can you buck like a horse when we fuck Can you take every inch up your butt Can you shit on my chest for good luck Can you quack Can you quack like a duck when you suck Can you fart on my balls when we fuck Can you stick your whole tongue up my butt Can you shit on my chest for good luck Can you quack Can you quack like a duck when you suuuuuuck You're old enough to suck You're old enough to fuck But you aint cute enough to where I want to knock you up And if you swallow it whole can you take it up the butt Now I might keep you around long enough to bust a nut Well I want to knock you down Cause I want to knock you up All I really want to do is fuck you in the butt Then you turn around and then you suck it up While your girlfriend's behind me with her tongue right up my butt Can you quack Can you quack like a duck when you suck Can you buck like a horse when we fuck Can you take every inch up your butt Can you shit on my chest for good luck Can you quack Can you quack like a duck when you suck Can you fart on my balls when we fuck Can you stick your whole tongue up my butt Can you shit on my chest for good luck Can you quack Can you quack like a duck when you suuuuuuck You're old enough to suck You're old enough to fuck But you aint clean enough to where I want to knock you up Then you swallow what you sucked while you take it up the butt Now I might keep you around long enough to bust a nut Well I want to knock you down Cause I want to knock you up All I really want to do is fuck you in the butt Then you turn around and then you suck it up While your girlfriend's behind me with her tongue right up my butt Bu da The Goat and Your Mom grubunun web sitesi. Hani partiye falan çağırmak isteyen olursa diye. çok acayip çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Başıma ağrı girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Abi aynı sayfada değil bir başlık yukarısında vardı açılırken. Repostun bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 işte bunun gibi adamları akit yazarlarıyla aynı hücreye atacaksın. kim kimi öttürüyor görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Tori said: Abi aynı sayfada değil bir başlık yukarısında vardı açılırken. Repostun bu kadarı. gittim gifr baktım ve başlıklara baktım. Nasıl anlayacaktım açıldığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bu videoda izlenmeye değer bu kadar komik ne buluyorsunuz ki ikinci bir başlığı açılabiliyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Litminov said: bu videoda izlenmeye değer bu kadar komik ne buluyorsunuz ki ikinci bir başlığı açılabiliyor anlamıyorum. homolar zevk alıyor orasını anlayamayız biz homo gey olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Litminov said: bu videoda izlenmeye değer bu kadar komik ne buluyorsunuz ki ikinci bir başlığı açılabiliyor anlamıyorum. adam bir de repost deyince attitude yapıp nasıl anlayacaktım falan demiş beni quotelayıp ahahfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 pic thread e a9tv üyesi bir bayanın resmi koyulamıyor fakat altında donla yumurtalarını sallayan bi hırbo için 2 ayrı başlık açılıyor.. yazıklar olsun http://img828.imageshack.us/img828/3771/30831212899860387295110.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 butthurt detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Burada böyle. Patronun yakınları her istediğini koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yOQqBMz70iM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ne gereksiz saçma bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 0:33 de dalga ile oynayan çam yarması potansiyel gay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 başarılı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 beğendiğine sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 pontipati said: pic thread e a9tv üyesi bir bayanın resmi koyulamıyor fakat altında donla yumurtalarını sallayan bi hırbo için 2 ayrı başlık açılıyor.. yazıklar olsun http://img828.imageshack.us/img828/3771/30831212899860387295110.jpg +1 verdim kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 alın o zaman bu daha çok hoşunuza gider http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar