bliksem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sevgilim iki hafta yanımda kaldı. aklımdaki bütün soruları çözdüm. böyle birşeyi aklımdan geçirdigim için de kendimden utandım. birinin tenine dokunamamanın bana bunları düşündürebilmesi beni üzdü. fakat şimdi herşey çok daha güzel. tavsiyeleri için herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ahahaha vajinanın gücü 1 ay sonra vajinasız kalınca tekrar canlandırırsın konuyu:) tipik köylü erkek gibi bitirdin konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 17 yasinda en buyuk problemin bu mudur simdi. 17 misin hakkatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 17 yaşında degilim, keşke olsaydım ama, kafalar çok çok rahattı o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Benim hiç rahat değildi 17 yaşında kafam. Yani rahattı da öss möss, benden bağımsız dönen çok şey vardı ailedir falan. Şu anda daha rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bliksem said: sevgilim iki hafta yanımda kaldı. aklımdaki bütün soruları çözdüm. böyle birşeyi aklımdan geçirdigim için de kendimden utandım. birinin tenine dokunamamanın bana bunları düşündürebilmesi beni üzdü. fakat şimdi herşey çok daha güzel. tavsiyeleri için herkese teşekkür ederim. Abi Sequo'nun yorumu doğru. uzaklık yeniden sorun olduğunda uplarsın konuyu konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 axedice said: Benim hiç rahat değildi 17 yaşında kafam. Yani rahattı da öss möss, benden bağımsız dönen çok şey vardı ailedir falan. Şu anda daha rahatım. benim aile kavramım pek yok, sadece babam var, sınava da o zamanlar yabancı dil üzerinden girmiştim ve kafamın çok iyi çalıştıgı tek şey de o, o yüzden daha rahattım. para falan yoktu tabi, hala pek yok ama o alıştıgım birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bizde para vardı baya ama yine de çalışıyordum ne salakmışım ya aufgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bliksem said: sevgilim iki hafta yanımda kaldı. aklımdaki bütün soruları çözdüm. böyle birşeyi aklımdan geçirdigim için de kendimden utandım. birinin tenine dokunamamanın bana bunları düşündürebilmesi beni üzdü. O birinin tenine tekrar dokunamayacaksın ve tekrar bunları düşüneceksin.İnsan dediğin organik yarı-makina hormonlarına söz geçiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dur abi 2 3 haftaya dank edecek zaten asdsaldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Oslo'daki kızın adı Serlin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yok artıkkk ! stalker'lık lvl 99999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 JestersTear said: Oslo'daki kızın adı Serlin mi? yuh lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 cevap gelmedi hala.. hmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bu kişiseli okurken lan sallıyorlar mı diye düşünmüyor değilim bazı konuları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sallanacak bir şey yok abi, editor var mesela 300 tane kız kaldırdı bir yılda. true story. http://mcdn01.gittigidiyor.net/3563/300-SPARTANS-POSTER-63x88__35635651_0.jpg şöyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 JestersTear said: Oslo'daki kızın adı Serlin mi? degil. paticik'e bakamıyorum bu ara finaller falan var. "oslo'lu kız" oslo'da ikâme etmiyor zaten, edinburgh'de okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bingildak said: sallanacak bir şey yok abi, editor var mesela 300 tane kız kaldırdı bir yılda. true story. http://mcdn01.gittigidiyor.net/3563/300-SPARTANS-POSTER-63x88__35635651_0.jpg şöyle bir şey. sen nereden biliyon, saydın mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 geçen 300 kadın arasında kaldım,allahtan yüzük yanımdaydı taktım görünmez olup fırladım aradan hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: bingildak said: sallanacak bir şey yok abi, editor var mesela 300 tane kız kaldırdı bir yılda. true story. http://mcdn01.gittigidiyor.net/3563/300-SPARTANS-POSTER-63x88__35635651_0.jpg şöyle bir şey. sen nereden biliyon, saydın mı yav? ben çükünün bekçisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Zor iş, neyse,komşuda pişer, sana da düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: komşuda pişer, sana da düşer. hayırdır çeto? ihtiyaç varsa ayarlayalım bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 estağfurullah, adamın çükünün bekçisi olan sensin birae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çeto utanmıyon mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar