Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kadın arasında kalmak.

bliksem

Öne çıkan mesajlar

sevgilim iki hafta yanımda kaldı. aklımdaki bütün soruları çözdüm. böyle birşeyi aklımdan geçirdigim için de kendimden utandım. birinin tenine dokunamamanın bana bunları düşündürebilmesi beni üzdü.

fakat şimdi herşey çok daha güzel. tavsiyeleri için herkese teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

sevgilim iki hafta yanımda kaldı. aklımdaki bütün soruları çözdüm. böyle birşeyi aklımdan geçirdigim için de kendimden utandım. birinin tenine dokunamamanın bana bunları düşündürebilmesi beni üzdü.

fakat şimdi herşey çok daha güzel. tavsiyeleri için herkese teşekkür ederim.

Abi Sequo'nun yorumu doğru. uzaklık yeniden sorun olduğunda uplarsın konuyu konuşuruz
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Benim hiç rahat değildi 17 yaşında kafam.

Yani rahattı da öss möss, benden bağımsız dönen çok şey vardı ailedir falan. Şu anda daha rahatım.

benim aile kavramım pek yok, sadece babam var, sınava da o zamanlar yabancı dil üzerinden girmiştim ve kafamın çok iyi çalıştıgı tek şey de o, o yüzden daha rahattım.

para falan yoktu tabi, hala pek yok ama o alıştıgım birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

O birinin tenine tekrar dokunamayacaksın ve tekrar bunları düşüneceksin.İnsan dediğin organik yarı-makina hormonlarına söz geçiremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...