axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 İyi oyuncu olsun ciğerimi yesin. Marşmelov yiyebilir mesela. Ama artık herhangi bi medyada azınlık falan görünce otomatik pozitif ayrımcılık/sjwism için mi koydular diye bi düşünüyor insan. Eskiden bu kadar takılmazdı kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 sen rastgele "a bu musluman zenci oynamis. hem jeff abimize de yakin zamanda verdiydik" diye oskar dagitirsan tabii millet takilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 abi sanki zenci düşmanıyım demişim gibi davranmış birileri. adamlar yetenekli olabilir, oynayabilir filmde dizide problem değil de yani sırf ilgi çeksin diye true detective'in bir sezonunu da zencili yapalım dediklerini çok iyi biliyoruz hepimiz. south park'ın bu sezonki ilk bölümü bu konuyla ilgili güzel göndermelere sahip aslında. sıkıldım abi gerçekten başrolde alakasız alakasız kadınları falan görmekten. ali iyidir başımızın üzerinde yeri vardır ayrı konudur ama yani imdat gerçekten imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Ilgi ceksin diye meryl streep koyarlar bi soraki sezona da belki. O zaman da aglarsin sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=I5wmyXs4ZH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Esh said: Ilgi ceksin diye meryl streep koyarlar bi soraki sezona da belki. O zaman da aglarsin sorun yok kamillik limitini doldurdun bence susabilirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sen soyle kimi koysunlar bi sonraki sezona, ona gore iletiriz yapimcilara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 mascio said: abi sanki zenci düşmanıyım demişim gibi davranmış birileri. adamlar yetenekli olabilir, oynayabilir filmde dizide problem değil de yani sırf ilgi çeksin diye true detective'in bir sezonunu da zencili yapalım dediklerini çok iyi biliyoruz hepimiz. tüm başroller ilgi ceksin diye konuluyor zaten. zenci olunca mı zararı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 evet zenci olunca problem var. cevaplarınız ilkokul 1 seviyesinin üzerine çıkamıyor maalesef ya. başrol ilgi çeksin diye mi konuluyor? hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 mascio said: YETER ABİ ZENCİ SPAMİ BAYDI YA Marşmelov ali için şunu yazdıktan sonra uzatmaya gerek yok mascio, ya evet bi anda gaza gelmişim kusura bakmayın de ve o klavyeyi yavaş yavaş yere bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 marsmelov ali haterlarin kalbini eritir. yeter ki senaryoyu tuttursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 başlamış yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 arcane said: marsmelov ali haterlarin kalbini eritir. yeter ki senaryoyu tuttursunlar.cok iyi olmus la adamin adi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 di mi. piyerpare gibi. bir yerden gordum, aldim onu ama nereden? bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 mascionun neyi savunduğunu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 olum 3.sezonun ilk 2 bölümü malum ortamlara düşmüş koşun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Hbo go ilk 3 bolumu acti zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 şeytan dürtüyo başla diye ama tüm sezonun çıkmasını beklemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 taş gibi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ikinci sezondan daha güzel olacak gibi zenci arkadaşa hasta kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ilk sezona geri vites atmışlar direk tipler bi kasıntı geldi başta ama alıştım heralde sonradan, güzel başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Piper Perri said: Ya yeter zenci spami baydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 O cumleyi yazmak için açılmış account sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ilk sezonun yerini tutamaz ama, izliyoz işte true detective yapmışlar. bakalım nereye gidecek, çok tahmin edilebilir bir yola sapmaz hikaye inş amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Guzel basladi. Demans da bi korku ogesi olarak sunuldugu icin mi neden bilmiyorum, boyle bi geriliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar