Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 O zaman sponsor lazım lan bana şu an indiriyorum, 3-4 güne faizle ödeme yaparım sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oynayacak adam 1 ayda zaten dizer craft karakterini vs. ben craft oynayıp set satamadıktan sonra nabim boş boş kazıp. biri 30k ateşlesin plx, bilekays? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Rel por diye bi serverda oynamıştım. crafting skilleri aşırı zor, combat skilleri hızlı artıyordu. Sadece guild crafterları vardı doğru düzgün. Bayağı iyi bi sistemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 loop said: Aynı pc de iki uo için ne kullanabiliriz ? win 7 kullanıyorsan xp mode indir veya vmware tüm işletim sistemleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 su xp modu u yükledim calıstıramadım ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Gold nasıl kasarız en hızlı, unutmuşuz herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Marty said: Rel por diye bi serverda oynamıştım. crafting skilleri aşırı zor, combat skilleri hızlı artıyordu. Sadece guild crafterları vardı doğru düzgün. Bayağı iyi bi sistemdi. yemin ederim demin aklıma geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben hala poison scroll yaparak gemi alamadım lan, ne olacak benim bu halim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 karakteri kasıp bayıp bana vereceksin gezeceğim sosaria da bıngıl bıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 tamam bırakırsam bingilduck ve bingildeck'i sana bırakıcam söz ama para kasma yöntemi söyleyin, hala 15k olmadı 27k gerekiyor gemiye emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aaa ucuzmuş gemi asdkhasjkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gel ortak edeyim seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 res yazıcan veya bvalık satıcan baska yontem yok aslında bs de kasıyordu ama ne yapıp satıyordu hatırlamıyorum belkide yokur ole bısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 res scroll u yazamıyorum ki 50 mage var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 onu 80 yapana kadar uğraşacağıma gemi alıp 3 fisher ı gemiye atsam çok daha fazla para yaparım gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: res scroll u yazamıyorum ki 50 mage var.. poıson scroll yaz onla bile az az para kazanıyorsun zaten 3 saate yüz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: gel ortak edeyim seni? yok ben akşama mage kasıcam para lazım oldu malesef. zaten spellbook almak istesem ohooo tonla para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ipy nin sistemi de çok iyiydi. Tam casual işi. Her gün her chara ozel 1 saat ph. Dungeon içinde hızlı artış. Ve skill scroll drop. app charlarla 5 kişi dungeonda kasıyodun acaip keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 IPY kralı şu işin, nebula falan şaka gibi cidden IPY3 gelecek bakalım resolution çözümü olursa oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Papua ya delucia ya rune u olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: IPY kralı şu işin, nebula falan şaka gibi cidden IPY3 gelecek bakalım resolution çözümü olursa oynayabilirim bak ya hem başladı hype'ı bozmaya çalışıyo. eski usül oynuoz olm işte ne güzel bozmayın hypemızı. kale alcaz takılcaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 loop said: Papua ya delucia ya rune u olan var mı ? vben acabılırım vesper banka gel ıcıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: IPY kralı şu işin, nebula falan şaka gibi cidden IPY3 gelecek bakalım resolution çözümü olursa oynayabilirim karakterini bırak ve git arkadaş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Wolas said: loop said: Papua ya delucia ya rune u olan var mı ? vben acabılırım vesper banka gel ıcıne Geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Abi poison scrollu kaç paraya satılıyo? Bu arada gemide scroll yapılmıyo haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar