Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cicibeybe said: Ya nebula connectoru çalıştırırken "patch dosyası çalıştırılırken hata" şeklinde bir hata veriyor. Setuofolder.exe'yi gösteriyor arka planda. Bir el atın pls:( arkadaş sitelerinde var işte onun çözümü herşeyi hypedan bekliyosunuz :D http://www.youtube.com/watch?v=cd5y1gQyTxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Denedim bunu ama ne yazık ki olmadı Bilgisayarda admin olmamamla bir ilgisi olabilir diye düşünüyorum:/ zira iş bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 he he :D yürüdü yürüdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Black-ice said: delucia'yı diyo galba papua komple bambuydu delucia mış.. google images dan baktım oraya nasıl gitcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cicibeybe said: Denedim bunu ama ne yazık ki olmadı Bilgisayarda admin olmamamla bir ilgisi olabilir diye düşünüyorum:/ zira iş bilgisayarı bence direk o konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 elf karakter sadece görüntü extra mana falan veriyolarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Abi onu yaptım zaten. Kendi bilgisayarımda aynı şeyleri yaparak oyuu çalıştırabildiğimi düşündüğümüzde, bu bilgisayarda yetki kısıtlarımla ilgili bir sorun olması gerekiyor diye düşünüyorum:/ UO'nun kendi clientini çalıştırabiliyorum, haliyle oyunu açamıyor değilim ama connector bir şekilde işi bozuyor:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 arkadaslar biri uo automap i hayrına dropboxa atabilirmi? ofiste cogu site kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 spompas said: arkadaslar biri uo automap i hayrına dropboxa atabilirmi? ofiste cogu site kapalı trinsic'e git. south weste git sürekli trinsicten. http://www.uoguide.com/images/f/f4/Delucia_passage_map.jpg şurayı bul. vajina gibi giriş var gir oradan. içeride de şuradan geç: http://www.uoguide.com/images/a/a4/Delucia_passage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 pk şehirlerinde pk vendorlar var, mavilere hizmet etmiyor bu arada. benim gibi blank scroll için falan gidiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: pk şehirlerinde pk vendorlar var, mavilere hizmet etmiyor bu arada. benim gibi blank scroll için falan gidiyorsanız. ehe ^^ o vendorları eskiden kesebiliyorduk hala aynımı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 çok agresif konuştular bana hehe saldırmayı denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Boş vendor bulabilir miyim herhangi bi şehirde yoksa illa evimin önüne kendm mi alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 calimport ne güzeldi lan. tepki de alıyodu tabi kapattılar sonra ama pk olarak orada güzel zaman geçiriyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 delucia var bende gitmek isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Selamlar beyler :D edit : gemilerim filan silinmiş ögh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 loop said: delucia var bende gitmek isteyen varsa vendorlar kırmızı mı beIlow : abi gemiler 24 saatte siliniyor eğer tamir etmezsen (anchorman'e bir kere tıklıyorsun, yenileniyor) ben logout olmadan anchorman'e çift tıklayıp "drydocking" yapıyorum deed'i çantama alıyorum (newbie zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Tamir etmiştim abi ki maks 10 saat oldu çıkalı ben. Te allam ya yıllardır sistemi daha bok yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 1-2 kişi daha yazmıştı gemim yok oldu, kayboldu diye. malum sphere abi, çalıştığına şükretmek gerek asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Gemiye yanmıyorumda içindeki giden 300k balığa yanıyorum :D. Gece öle aniden çıkmam gerekti evde hallederim diye, evde ki nettede sorun vardı giremedim meh. Page attım gm geldi hemen. Gemimi başka bir oyuncu batırmış. :( Gemiden ateş edilebiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abbboovvvv gitmiş 1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 BeIlow said: Gemiye yanmıyorumda içindeki giden 300k balığa yanıyorum :D. Gece öle aniden çıkmam gerekti evde hallederim diye, evde ki nettede sorun vardı giremedim meh. Page attım gm geldi hemen. Gemimi başka bir oyuncu batırmış. :( Gemiden ateş edilebiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi keşke boşaltsaydın arada, 300k balık birikecek kadar beklemeseydin. ben şahsen sphere'e zerre güvenmiyor. birden gemi kaybolsa, birinin batırmasına gerek yok, yapacak bir şey yok, gittiği ile kalıyor. kimse uğraşmaz yani, bulması etmesi çok zor çünkü. ben genelde 200k'lık mal oldu mu limana girip satıyorum sonra yeniden çıkıyorum. geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bu arada tactics gelmiyor diyen arkadaşlar, parry'si 100 olan bir karaktere 0 wrestling ile yumruk atın. son 10 dk'da 7.8 skill geldi. sphere'de böyle bir olay vardı, iki taraflı skill check yapıyordu senin X onun Y'den düşük değilse tactics gelmiyordu ama neyleri check ediyor emin değilim. mace ile vuruyorum saatlerdir 1 skill gelmedi, 0 skillli wrest e geçtim, deli gibi geliyor. süreçte wrestling skill gain'i kilitleseniz de tactics geliyor bu arada, 2'de kilitledim hala geliyor skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak msj kutun doluymuş, evet vendorlar kırmızı orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar