Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 valla sadece 3 online benden var dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 2 de bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Box yapacak olan var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 snoopingi nasıl kasıyorsunuz çanta açarak değilmi? 10 tane çanta açtım 0.1 skill bile gelmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 2 clienti nasıl acıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 fire field ile resist kasmayi deneyen oldu mu? gecen sebnem benim karakteri tas firina sokunca tam dikkat edemedim ama resist gaini tavan yapmisti sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi sebnemin kaymadığı var mi serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bana hiçbir kız nickli kimse kaymadı, kayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gz bebesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 snoopingi nasıl kasıonuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dexi senden düşük adamın cebini açıcan işte rahat rahat zor ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 manve said: fire field ile resist kasmayi deneyen oldu mu? gecen sebnem benim karakteri tas firina sokunca tam dikkat edemedim ama resist gaini tavan yapmisti sanirsam evet cok güzel artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bu arada yok mu la mage robe yapan falan :D hani nerde bizim crafterlarimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Madcat said: abi sebnemin kaymadığı var mi serverda bana zorla kendini kestirdi valla, ayık olun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Madencileremi saldırıyor şebo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 şebnemden daha bişi yemedim ama 2 kere innox attım bu kadar şebnem ile olan muhabbetimiz bu haftasonu olacak büyük ihtimalle skiller bitti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 manve said: fire field ile resist kasmayi deneyen oldu mu? gecen sebnem benim karakteri tas firina sokunca tam dikkat edemedim ama resist gaini tavan yapmisti sanirsam abi kendi attığım fire fielda girince canim gitmiyor fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi bundan on sene önce de en noob hareketleri yapıyodum tarzımdan zerre ödün vermemişim. box'tan pk oldum. pklıktan en zararsız nasıl kurtarıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kaleyi alınca birbirimize fire field atıp kasarız ya resist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 verimli bi iş sonrası gün oldu, ne kadar saati 2.30 etmiş olsam da magery de gmledim keyfim yerine geldi bundan sonra ıvır zıvır skiller kaldı , eva int medi falan gibi para kasabilirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 magery gmleyince poison ve armslore kalacak. yarına ben bu karakteri bitirsem de şöyle ekranı fln macroları tam ayarlayıp pk avına çıksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 multi client açabiliyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 brit dibinde castle dikmelik mekan açmışlar, orayı kapalım hemen sakın kaptırmayalım, ha gayret belimize kuvvet kasalım şu 7m i. ben donuma kadar veririm sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 aslında o castle açtıkları yere ufak evleri yerleştirip parselleyebiliriz castle alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 brit çevresine dikilebilecek evler belli değil miydi? kale nası dikicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar