bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 off o değilde nasıl ağlatmış şebnem paticiği ağlama duvarı olmuş lan nasıl bir tokatlamış her yerde hemde belli bir yerde de değil tüüüüğğhhhhh yıllardır uo'cuyuz diye gezer birde pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi hala herşeyi 7/24 bota mı kastırıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 JestersTear said: Oyuncu çekebilmek için şişirmişler o sayıyı. Sphere 350den fazlasını kaldırmaz. Abi ilk topic açıldığından beri msjlarından bi kolaj yapsam hep bok atmak üzerine. :) Oynuyoruz hacı biz, başladık çok geç. Uğraşma artık. hype aldı bi kere, belki 2 haftaya herkes bırakıcak ama şuanda oynuyoruz işte. Canın istiyor ama üşeniyor gelemiyorsun anlıyoruz ama rahat ol kasma işte artık. Bak nickine tıkla mesela benden 4 kat falan daha çok uo topiklerine mesaj atmışsın. Ben oynarken bu kadar msj atmıyosam sırf rahatsızlık vermek için atıyosan bi gariplik vardır bu işte ztn :( Benden daha heveslisin ama oynayamadığın için bok atıyosun resmen fsdf Ayrıca senin 350'den fazla kaldırmaz dediğin ŞIPER 55i falandır. En son üretimi 2005'de falan bitti onun. Sphere dev'leri hala çalışıyor haberin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ev satan vendor nerde idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ev işine hissedar olabilirm ortak alalım güzel mevkiilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 şebnem benim itiraf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 şimdi nebulacılar ne ile inscription en iyi geliri elde eder? bir de vendora toplu satma için bir yol yordam var mı? tek tek tıkla 200 tane şeye olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 poısonla kasıcan 100e akdar sonra res scrolu basıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Hosgeldin trene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lithran said: Maden kazana kadar 1 mage 1 medi kassaydınız şimdi minocu yeniden insaa edicek kadar oreniz olurdu.Adam akıllı kerizleri kertiyo not:Benide kesti dün mk kırmızı görünce ata atlayıp kaçamayıp sonra laf etmeyin kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi şebnem şebnem dediniz, şu power hedesi bitmeden karakter kasayım bari. ev alacaktım para biriktiriodum da neyse salla. fencer warlock kasayım diyorum da, ne kadar bütçe lazım magery gm lemeye? bir de newbie zone da millete attack verince criminal oluyor muyuz, arızanın teki uğraştırmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi çantada 200 scroll var, satmak yerine oyunu silmeye çok yakınım. yok mu bunun bir kolayı, 3 displayli listede 200 item satılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 anma naz yaptın ya zaten 3 4 saate scrıbe 100 oluyor git öldür kendini satma tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi scrollar ne? zaten 100 insle res basmadığın sürece iyi para getiriyo mu ki onlar? öl gitsin fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 blank - reg alacak param çıkmaz ama öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 brit küçük banktayım paran bittikçe gel vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yok öyle de borçlu kalırım içime sinmedi, bir yandan balık tutayım bari diğer clientla belki o zaman karşılar (poison scroll) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ya bı runebook ayarlayın gozunuzun yagını yıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 brit küçük banka gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gelemem abı nasıl gelım mınoctayım ageofkoylusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ulen bugün ne iyiliğim üstümde ha gece sekste yapmadım ama iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Tenekeadam said: gelemem abı nasıl gelım mınoctayım ageofkoylusu bekle o halde yazayım getireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: yok öyle de borçlu kalırım içime sinmedi, bir yandan balık tutayım bari diğer clientla belki o zaman karşılar (poison scroll) git vendora sell de üçüne bas sonra mouse scrolla random aşağı indir bi daha üçüne bas. böyle böyle random random bas sat sonra tekrar sell de yine random random. yani saçma gibi gelebilir ama böyle mouse scrolla üç tık indirmek aslında o işi uzatan. tam ilk sattığın üçünün üç sayfa altına getirmek kasıyor. ben böyle yapıyorum kolay geliyo fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bu daggerları hangı vendor satın alıyor mınocta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: abi çantada 200 scroll var, satmak yerine oyunu silmeye çok yakınım. yok mu bunun bir kolayı, 3 displayli listede 200 item satılır mı satılır ağlama. sileceksen bana ver hesabı. multi açarız bir işe yarar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar