navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lan biriniz minoc banktan alın bizi brite kaldık mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: yok top atmadılar da 24 saatte bir bakım mı tamir mi ne gerekiyor ya onu soruyorum abi gemıden ın elemana 1 kere tıkla otomatık tamır oluyor 24 saatte 1 yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 minoca kim gate açtıysa allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hakkaten meyc kasıcaz spellbuklar patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sonunda fishing net yapmaya başladım oh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 stealth 53 oldu asdf artmıyo ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 jacabo said: sonunda fishing net yapmaya başladım oh =) ne istiyor abi, bir de kaç kullanımlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 5 rope yapman gerekiyor 3 yarn tailoring 80 istiyor 100 balık tutuyor sanırım 1 tanesi deniycem bi 20 tane bastım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi maliyeti nedir? gold ile satın alsam ben senden topluca? 3 tane 100 fishingli karakter var, denizlere açılıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi yün getir yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 vendor satmıyor mu yün? yün toplamaya gitsem zararlı çıkarım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Burada balik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oha baya millet toplanmış ultima oynuyor asdasfasd çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black-ice said: bs için bi taktik var mı iron düşsün diye miningi 59.9'da kitledim. ama bu sefer de eritirken kayıp çok oluyor. Aynen iron kas abi bir süre Sonra miningi 100lemeye kas baya iron biriktikten sonra 100ledikten sonra full dagger yap o ironlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 easy uo scripti atsanıza taming için yazamadım ben düzgün bişiy gidiyo dönmüyo tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 leather nasıl topluyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: vendor satmıyor mu yün? yün toplamaya gitsem zararlı çıkarım çünkü abi işte bende ona krar veremedim karlımı yaptıgım ehehe marklayıp dolasmak lazım hızlı hızlı arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Somon said: easy uo scripti atsanıza taming için yazamadım ben düzgün bişiy gidiyo dönmüyo tekrar asdhahsdhahsdh bende istiyorum hem program hemde script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 pis kapitalistler yere eğilirken harcadığı sürede yere düşürdüğü paradan fazla para kaybetmiş oluyor bingildak emekçi minerız lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yok abi barn toplamaya kasarsan karlı olmaz bence... doğrusu ne kadar balık tuttuğunu bilmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 beyler spellbuk pls 3k veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 toggie said: leather nasıl topluyosunuz? ölen inekler boğa (gibi)cesetlerini skining knifela kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gene full server emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Red said: beyler spellbuk pls 3k veririm regleri 3kya kimse tıklamaz hayrına dersen tıklarlar ama 3k dersen sieee derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ruya diye bi karı var rıhtımda deli edecek beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar