Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ulen miletin karnını doyurmaktan biz açlıktan öldük yok mu len pişmiş balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 SORU GÜME GİTMESİN Dworgian said: ortalıkta bu kadar mage varken, pure warrior iş yapar mı? fencer warlock yerine düz warrior mu gitsem? fikir verin? özellikle şebonun laneti olmak amacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Yılbaşından sonra olacak hype benden geçecek ama başlayacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Yoldan voik3'ü çevirdim adamın tip şahaneydi sdjfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Bu kalsın da burda asdadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Llama said: ulen miletin karnını doyurmaktan biz açlıktan öldük yok mu len pişmiş balık 2sn once olecen aq dedım banka gıttım demek olmususn gordugum yre donmeme gerek kalmadı asdass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 geliyorum birazdan gençler yardımcı olun bana da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kimse yardımcı falan olmuyor kanka, kuru kalabalık bunlar. Bir Serkanım el attı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 inscriptinon şifreyi vereyim gidin yazın kendinize ama reg scroll paranız kendinizden bide char ölü :D canlandırmanız gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Vesper bank tayım ben, yazılacak bir şey varsa.. Hatta full spellbook var, verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi pişmiş balık dağıtan yok mu buradan bir 200 tane verin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pyro said: Kimse yardımcı falan olmuyor kanka, kuru kalabalık bunlar. Bir Serkanım el attı sağolsun. gündüz çoğumuz işteyiz abi ne yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 loop said: Vesper bank tayım ben, yazılacak bir şey varsa.. Hatta full spellbook var, verebilirim. talibim bir tanesine o booklardan. edit; akşam 22 den sonra fln ama benim ihtiyacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 nasıl napalım işten kasıcan benim gibi altttan uo kasıyo üsten render alıyom mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 valla ben aksam 7-8 gibiye kadar evde değilim benim gm inscription/mage char var runebook spellbook hatta para kasmak isteyen varsa şifreyi vereyim ama dediğim gibi reg scroll parası kendinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 loop said: Vesper bank tayım ben, yazılacak bir şey varsa.. Hatta full spellbook var, verebilirim. Hacı, yardımlara açığız. 5 saate geri veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Wolas said: nasıl napalım işten kasıcan benim gibi altttan uo kasıyo üsten render alıyom mis gibi :D websense, IT dept, proxy setting, port block, admin account, böyle bişeyler felan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 millet soyad alıo kardaşşş bizde pati diye alalımmı soyad aile olalıum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ite ye 2 yemek ısmarla açsın portunu benmi ısmarlayım onuda hereyi patiden bekliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 balıkla zannettiğim kadar iyi para yapılmıyormuş ya sanırım inscription her türlü daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Wolas said: millet soyad alıo kardaşşş bizde pati diye alalımmı soyad aile olalıum ? ilk evlilik 690k sonra her kişi için 150k bunun yerine guild kurarız daha iyi gerçi guild için kale lazım ve stone lazım oda toplam 9m epatlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pyro said: loop said: Vesper bank tayım ben, yazılacak bir şey varsa.. Hatta full spellbook var, verebilirim. Hacı, yardımlara açığız. 5 saate geri veririm :D nick yeniay, vesper banktayım, istediğin yere de gelebilirim Dworgian said: loop said: Vesper bank tayım ben, yazılacak bir şey varsa.. Hatta full spellbook var, verebilirim. talibim bir tanesine o booklardan. edit; akşam 22 den sonra fln ama benim ihtiyacım bir tane var fazla , ama akşama kadar yaparım bi tane dah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 1k balık 12k para ediyor ki öyle aşırı hızlı da çıkarmıyorsun balığı, doğrusu benim skiller çok yüksek değil ama yine de bir de denizin ortasında bile sürekli balık yok diyor nasıl bir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pyro said: Yoldan voik3'ü çevirdim adamın tip şahaneydi sdjfg. ajsfhkas eskı voyik yok artık newbie ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar