Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Valla xsplitle çektim, bi ayar bişey vardıysa ya da başka bir yazılım onunla çekeyim sonraki sefer.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bu arada Totemic deck değiştirmemiş yenilince? Ya da iki warlock deck i var diye inanalım mı yani?! (Zaa)
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 adamda o kadar çok kart varki 5 warlock deckim var dese inanırım
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kural hatası var maç tekrarlansın sdglksdşh
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Evet değiştirmedi ama sorun olmadığını söyledim, az da tırstım açıkçası çünkü warlock yani bu sağı solu belli olmaz :D
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yenilince aynı heroyu alabiliyo muyduk lan :S
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Türbanlı warlocklarımızı maçlara aldırtmadılar demesinler diye Warlock ise heron değiştirmeme hakkın var.
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Vallaha ben sadık kaldım genede :D Hatta 45. dk gibi bakabilirsiniz 0'dan deck yaptım final için :D
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bende de türbanlı mage vardı tüh değiştirdim ben sadece mage destem olmasına rağmen sdfg
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Virtue-L said: Vallaha ben sadık kaldım genede :D Hatta 45. dk gibi bakabilirsiniz 0'dan deck yaptım final için :D OHA ŞOK ŞOOOK ŞOK BİR BAŞKA KURAL HATASI DAHA MAÇLAR DEVAM EDERKEN DECK YAPMIŞ RAKİBE GÖRE!!1
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Turnuva adminlerini göreve çağırıyoruz, yok öncesinde görevden alıyoruz, yerine bi kanka admin atıyoruz ki ayakkabı kutularından ragnaroslar çıkmasın :D
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 2 oyuncuda da kural hatası var aslında totemic 2 lock decki kullandı o neyse cok problem degil de sen son macta decki editledin bişeyler ekledin cıkardın, neyse konsey toplandı kararımızı acıklayacagız yarın (sap eklerdim ben olsam o druid deckine karşı;))
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yok editlemedim, counter olsun diye de ugrasmadım vallaa :) yoksa sap assasinate fln doldururdum
totemic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dış güçler beni sahada yenemeyince masa başı oyunlarıyla alt etmeye çalı... asddgadsdfff ben sadece deck farklı olabilir diye biliyordum dikkat etmemişim. neyse ikimizde kural hatası yaptıysak birbirini götürür onlar. Sonuç tescillensin. maksat eğlence..
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben Virtue-L ile olan maçlarımda nefes alamıyorum, bu totemic bu kadar para harcadıktan sonra dişe diş gidiyorsa oyun pw2 argadaş
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 totemic ile de konustum sorun yok hakkıyla kazandı diyor zmain tebrikler moruk
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 loser bracketlı yapsak bu sefer kazanabilirim belki :P
totemic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lig olsun bu sefer. boyle elemeli şansa daha bağımlı oluyor. lig olunca daha iyi olur gibi. tabi kuralları kesinleştirmek lazım.
Öne çıkan mesajlar