Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Valla xsplitle çektim, bi ayar bişey vardıysa ya da başka bir yazılım onunla çekeyim sonraki sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bu arada Totemic deck değiştirmemiş yenilince? Ya da iki warlock deck i var diye inanalım mı yani?! (Zaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 adamda o kadar çok kart varki 5 warlock deckim var dese inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kural hatası var maç tekrarlansın sdglksdşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Evet değiştirmedi ama sorun olmadığını söyledim, az da tırstım açıkçası çünkü warlock yani bu sağı solu belli olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yenilince aynı heroyu alabiliyo muyduk lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Türbanlı warlocklarımızı maçlara aldırtmadılar demesinler diye Warlock ise heron değiştirmeme hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Vallaha ben sadık kaldım genede :D Hatta 45. dk gibi bakabilirsiniz 0'dan deck yaptım final için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bende de türbanlı mage vardı tüh değiştirdim ben sadece mage destem olmasına rağmen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Virtue-L said: Vallaha ben sadık kaldım genede :D Hatta 45. dk gibi bakabilirsiniz 0'dan deck yaptım final için :D OHA ŞOK ŞOOOK ŞOK BİR BAŞKA KURAL HATASI DAHA MAÇLAR DEVAM EDERKEN DECK YAPMIŞ RAKİBE GÖRE!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Turnuva adminlerini göreve çağırıyoruz, yok öncesinde görevden alıyoruz, yerine bi kanka admin atıyoruz ki ayakkabı kutularından ragnaroslar çıkmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 2 oyuncuda da kural hatası var aslında totemic 2 lock decki kullandı o neyse cok problem degil de sen son macta decki editledin bişeyler ekledin cıkardın, neyse konsey toplandı kararımızı acıklayacagız yarın (sap eklerdim ben olsam o druid deckine karşı;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yok editlemedim, counter olsun diye de ugrasmadım vallaa :) yoksa sap assasinate fln doldururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dış güçler beni sahada yenemeyince masa başı oyunlarıyla alt etmeye çalı... asddgadsdfff ben sadece deck farklı olabilir diye biliyordum dikkat etmemişim. neyse ikimizde kural hatası yaptıysak birbirini götürür onlar. Sonuç tescillensin. maksat eğlence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben Virtue-L ile olan maçlarımda nefes alamıyorum, bu totemic bu kadar para harcadıktan sonra dişe diş gidiyorsa oyun pw2 argadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 totemic ile de konustum sorun yok hakkıyla kazandı diyor zmain tebrikler moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hadi 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kazanıcan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 loser bracketlı yapsak bu sefer kazanabilirim belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lig olsun bu sefer. boyle elemeli şansa daha bağımlı oluyor. lig olunca daha iyi olur gibi. tabi kuralları kesinleştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar