Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 steamden alıyon 30 dolaralles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kutulu falan yok dimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 pre-alpha oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yuh pahalıymış neyse başlığı kirletmeyeyim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arcane said: Kaybetmeyi göze alamayacağınız itemların screenshotını foruma koymayın. sen ne pis bi adamsin ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ahah abi başınıza birşey gelirse yazık olur o yüzden. dayz aldım bu arada, iniyo 3mbitle. lanet olası adil kullanım dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Jim_E_Rustler said: Dev hizmet gelsin, pc'ler kasmasın. Basit, ama fps'i gerçekten çok rahatlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=3sxtCFr_bWc http://www.youtube.com/watch?v=QuIwBfAEhlc Bu ikisini yaptım, ve korkunc smooth oldu oyun. Daha şehre inmedim ama onu bile bi nebze rahatlatmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 demin server hopping yapan kekonun birini indirdim airportta sdfs mosinini aldım long scope u taktım. herseyi yere bıraktım ama orda sdfds biri m4 ü falan alırsa oyunu kazanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 arcane said: Kaybetmeyi göze alamayacağınız itemların screenshotını foruma koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kaan ben iki topic arasında fark göremiyorum, neye mukayyet oluyorum lan ben, elim kaşınıyo bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Abi burası sadece bilgi topiği olsun, başımıza gelen komik olayları ve oyun hakkındaki izlenimlerimizi diğerinde paylaşalım diye yaptım. Oyuna milyon tane şey gelecek yeni gelenlerin bir bok anlamayacağı, kafaların karışmasını önlemek için bu topiği kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Duydunuz mu abinizi çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 topak iyi başlamıştı sonra yine karakter şovuna dönmüş.. nedir bu kendini gösterme merakı anlamadım 2 dk sonra ölüp yine cıbıldak kalıyorsun ne anlamı var.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Xaenin said: "I feel exhausted" turşu gibi hissediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Xaenin said: Abi burası sadece bilgi topiği olsun, başımıza gelen komik olayları ve oyun hakkındaki izlenimlerimizi diğerinde paylaşalım diye yaptım. Oyuna milyon tane şey gelecek yeni gelenlerin bir bok anlamayacağı, kafaların karışmasını önlemek için bu topiği kullanalım. http://imgim.com/keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bugün yine balotada geziyorum 2 tane adam cıktı karsıma kelepceldsilaildkasd.. en büyük performans hit ambiance occlusiondan oluomus onu direk kapatın deyo herkesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Esh said: demin server hopping yapan kekonun birini indirdim airportta sdfs mosinini aldım long scope u taktım. herseyi yere bıraktım ama orda sdfds biri m4 ü falan alırsa oyunu kazanabilir. abi sırf şu yüzden oyuna girmiyorum 2 gündür falan ultima oynuyorum ama bahanem o değil açıkçası. biz çalışırken, çalışmayan işsizler sabahın köründe, serverlar boşken hoping yapıyor. akşama kadar full gear olduktan sonra, bizde yorgun argın eve geldiğimizde tak tak sıkıyorlar kafamıza. 2 tane çürük portakalımın peşine düşüyor şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi airportta hopluyo millet. sunucuda 3 kişiyiz, birini ben indirdim zaten. gittim yattım hangarlara bakan tepenin oraya. akşam bi takım yapalım airport tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kaan bu senin içindi, bir yemek ısmarlarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 açlık susuzluk artma hızı servera göre değişiyormu acaba ya ? çünkü geçen gün girdiğim bi serverda kamenkadan chernoya sürekli depar atarak koştum. yolda sadece 1 göletten su içtim. chernoya geldiğimde çok az susamıştı karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Hava durumuna göre değişiyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Stamina yok şu anda, depar çok değiştirmiyor susama hızını. Bir de karakter ne kadar uzun süre hayatta kaldıysa o kadar dayanıklı oluyor, yeni doğmadıysan ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 "Ac olmasaniz da yiyin, susamis olmasaniz da icin" _Ender Sarac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Xaenin said: Stamina yok şu anda, depar çok değiştirmiyor susama hızını. Bir de karakter ne kadar uzun süre hayatta kaldıysa o kadar dayanıklı oluyor, yeni doğmadıysan ondan da olabilir. Benim çok azaldı şu an susama acıkma rate'im, bir sürü yemek stoklayıp çıktım daga kuzeylerde gearlı adam arıyorum. Kesinlikle degisiyor rate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar