Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Geçen gördüm, 500TL'lik elbise alana 500TL'lik elbise hediye. Gerçi ürünleri pek iyi değildi, bir pantolon alıp çıktım ben. Ankara - Panora'da gördüm bu arada, oraya mı özeldi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gap sene sonu indirimleri böyle, web'de de var aynı indirim... pantalonlar herhalde en kötü ürünü GAP'in bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 wayyy gap benim markam ya gidiyim alışverişimi yapıyım bol bol her renkten tshirt şart yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Goering said: gap sene sonu indirimleri böyle, web'de de var aynı indirim... pantalonlar herhalde en kötü ürünü GAP'in bu arada.. pantolonlar dediklerin khakiler mi? git leke jeansten al sen ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Lectre said: pantolonlar dediklerin khakiler mi? git leke jeansten al sen ahah. kırmançi bro: GAP'in fason ürünlerini biliyorum, kimin yaptığını da biliyorum uyardık, sivrilik etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kim yapio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Güzel değildi zaten, 1000TL'lik ne alacağım ben buradan diye çıktım. Klasik bir pantolon aldım zaten, her yerde aynı onlar ucuz fiyatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 montları nası olur bunların? mont alcaktım zaten burdan alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 "banana republic'e bak, aynı markanın..." biraz daha klasiktir ürünleri, gap'in pantalon kalıpları/kumaş kalitesi iyi değil... zara hatta h&m pantalonları daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Baktım ama gereksiz pahalı. Zara filan daha uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 indirim alışverişi yapıcaksanız da normalde ulaşamayacağınız markalar seçin bir anlamı olsun... misal: http://www.scotch-soda.com http://www.sisley.com http://bananarepublic.gap.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sağolasın Goering bi kurcalayayım bakalım buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 senko said: sağolasın Goering bi kurcalayayım bakalım buraları scotch&soda çok iyi marka, normalde çok pahalı / tek mağazası istanbulda (nişantaşında) TR fiyatları avrupaya göre düşük: gömlek / kaban / ceketlerini tavsiye ederim... 1 http://webstore-all.scotch-soda.com/jackets-%26-coats-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bunlar mı ulaşılamayacak marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 scotch&soda'nın dükkanı yok ankaradan nasıl ulaşırsın bilmiyorum parka edit: varmış ankarada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 waikiki'ye göre eeth :) bu scotch'ta tam istediğim şeyler varmış yalnız angara da bi mağzası olsa iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 iyi ki ulaşamıyoruz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ankarada var scotch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Sisley internette hep ucuza bulunuyor, Trendyol gibi yerlerde sürekli var. Banana Republic de fiyat olarak Lacoste'den filan ucuz değil mi? Bu Gap'ı gördüğümde bir Lacoste bir Gap kışlık pantolon alıp evime gittim zaten. Lacoste'de de indirim var bu arada, %25 ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 moriarty said: Ankarada var scotch. nerde angaradaki sitesinde sadece istanbulu vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Panora'ymış ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 panora AVM diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 senko said: moriarty said: Ankarada var scotch. nerde angaradaki sitesinde sadece istanbulu vermiş. Panora. Daha yeni açıldı. edit: yeni sayfada iki cevap daha çıkması üstümde güzel tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 panorada , yeni açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gelmiş cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar