Masakari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ohaa ironman 3 çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 coktan ve hemen hevesini kırayim diger 2 filme gore kotu bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Düğün Dernek 3/10 cahil eğlendirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 superman'den nefret ederim. baya nefret ederim. filmi hayvan gibi beğendim ben. EN İYİ falan değildi tabiki ama yeterince iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 7/10 yuh artık. 5/10 max. abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 işler güçlerden iyi mi kötü mü, kötüyse ne kadar kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kötü işler güçlerden. eski filmden de kötü. ama recep ivedikle kıyaslayanlara bakma o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 benim mothership nerde bilmiyorum ama galiba bir ben gülmüyorum bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 İbrahim tatlıses gülmemiş beğenmemiş.Hatunda o filme gitmem iğrenç diye bir önyargı için de çokmu kötü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Filme gittim. Film aman aman film değildi ama durum ve mimik komedisini seven birisi olarak yer yer kahkahalar attım. İşler güçler dizisinin bir bölümünü dahi izlemedim, önceki filmi de bilmiyorum. Komikliği seksist bir yapım diyerek yorum dünyasına da yeni bir ufuk açıyorum. Rahatsız mıyım ? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Lithran said: İbrahim tatlıses gülmemiş beğenmemiş.Hatunda o filme gitmem iğrenç diye bir önyargı için de çokmu kötü ki ibo gülmemişse ben giderim o filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Lithran said: İbrahim tatlıses gülmemiş beğenmemiş.Hatunda o filme gitmem iğrenç diye bir önyargı için de çokmu kötü ki kriterin ibrahim tatlısesin beğenmesiyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ipnenin postunu alıntılamazdım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 İbrahim Tatlıses haklı.. Bayramda ne kesiyorsunuz - karı kız gibi korkunç diyaloglara sahip olan filmi ben olsam ben de beğenmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bir iki sahne dışında epey kötüydü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.internethaber.com/dugun-dernek-iki-kafadari-zengin-etti-foto-galerisi-30925.htm neredeyse 6.5 milyon kişi izlemiş ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Turkiyede zengin olmak ne kolay lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kolaysa sen de ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 adamlar(ahmet murat ikilisi) ücret yerine hasılatın %15 i üzerine anlaşmışlar film falan yokken ortada..şu an aldıkları kişi başına para 9 milyon! filmin bütçesi 3 milyon bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bravo onlara sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 adamlar sosyal medya sayesinde parayı götürdü ya.işler güçler in reyting i baya bi düşüktü,aynı şekil önce ki filmleride pek tutmamıştı.facebook ta ve twitter da dönen videoları sayesinde ünlü oldular. ha şahan gibi sürekli aynı boktan filmleri yapanlar yerine bu adamlar kazansın en azından daha orjinal filmler yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bu sayede daha sağlam bütçe bulup sonraki filmi iyi yapabilirler. 3 milyon bence çok küçük bi bütçe film için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu ikili demek istemiyorum, bu ekip gerçekten iyi iş çıkarıyor. dilerim kazandıkları paralar ile daha başarılı işlere imza atarlar. çalgı çengi, başka film ve dizi projeleri. insan mutlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar