karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 laptoptan fotograf nasil çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 arkadaslar kiza aticam lütfen yardimci olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tuşların olduğu bölmeye suratını sürtüyorsun tuşlarda yarattığı baskı ile ekranda görüntü oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 CAM AÇ CAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Senin sıfatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 forum tr ye sorayim lowlifelar onlinemis hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 donanım haber bu konularda bana çok yardımcı oldu, bir dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tamam beyler siz kizlara ilgi duymuyor onlari etkilemek için herhangi birsey yapmiyosunuz testesteron degil üzüm suyu salgiliyorusunuz bi ben yapiyorum bunlari ve yaptiklarim yüzünden beni bir hayvandan ayirt etmek çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 YAV HEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 fanın altına elini koy. sıcak mı? bu kadar sıcaklatacak ne vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 karaktersiz said: tamam beyler siz kizlara ilgi duymuyor onlari etkilemek için herhangi birsey yapmiyosunuz testesteron degil üzüm suyu salgiliyorusunuz bi ben yapiyorum bunlari ve yaptiklarim yüzünden beni bir hayvandan ayirt etmek çok zor nick post uyumu. kızları etkilemek için webcamden fotoğraf göndermek inan, inan bana, çok inan böyle.. ahahahahahahaha. yalan söyleme inanırım falanda yazıyor musun? kezbaner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 etkilemek için göndermiyorum abi sevgilime gönderecektim nickimle ilgili laf sokmalar zaten One tier comebackler biraz krip kesinde gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 şurada anlatıyor hacıt https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi amma üstüne gitmişsiniz adamın yazık lan dostum garbage'a açmasaymışsın keşke donanım yazılım daha uygun olurmuş onun dışında laptopunla birlikte build-in gelen bi webcam yazılımı vardır, eğer yoksa laptopının modeliyle birlikte google'da aratmayı dene sonuna how to take pics with webcam filan ekleyerek, belki çıkar bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 laptoba süpriz fotograf birakayim dedim bunlar yüzünden kizdan ayriliyodum nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hep böyle bunlar, tokat manyağı yapıcaksın hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 sanki dayak yemisim gibi oldu lan ama bende vurdum sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yüzünü çekmek istiyorsan klavyenin üstüne koy kafanı, üstüne ekranı kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 win8 kur programa ihtiyacın kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 abi bilmiyorum çekebildin mi ama çekemediysen. şipşak fotoğrafçılara giderek 16lı resim çektirip kızın bilgisayarının ekranına yapışırabilirsin. aranız düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 espriler-şakalar-komiklikler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 :DDDDDDDdddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972322_456301687796803_1869661194_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar