Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Hmm yarın deniyebilcem artık oraları anca.... Para kazanmak problem değil ya... Zaten bi işe yaramıyo....
Steel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 BlackRose sen shangala ya gittiysen senin itemler oldukca iyidir o zaman. bir yazar misin zahmet olmazsa ? bir de samurai ile karsilastin mi orada. bushido token in varsa karsilasiyorsun. ve oyunun en iyi silahi olan masamune birakiyorlar saniyorum.
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 ehe gittim de çıkamadım... masamune vardı zaten o daimyo kılıklı hıyarın elinde, zaten 125/110 falan gibi bişeydi, 3 blast powder, 1 de blinding dust çakıp bi daldım; -masamuneli hıyar dodged! -Loren Soth killed!!! 22 dene quest kaybettiniz canım, bugün git yarın gel...
Steel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 eheh onu zaten uyariyorlar forumlarda falan 150 guts in altinda hic dusunmeyin bile diyorlar. 150-200 arasi guts gerekiyormus onu yenmek icin. bir de elinde fazladan rutter to hie brasil falan varsa bana yollayabilir misin. ben docs u pek kullanmadim daha.
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 kullandığın ismi verirsen yollarım, olcaktı fazla... bu arada Glatheros sana yolladığım 100k yı alabildin mi? bu mail olayı beni kıl etmeye başladı da... Glath ismine yollamıştım işallah isim yanlış değildir...
Denth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mountain ve dock u deniim mi? lvl 14 Guts 79 Wis 45 felam +13 elven bow kullan1yorum
Steel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 ismi vermeyi unutmusum harbi. benim char in ismi Kaeri. simdiden tesekkurler.
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 said: 2001-10-14 18:53 tarihinde, Denth yazmış: Mountain ve dock u deniim mi? lvl 14 Guts 79 Wis 45 felam +13 elven bow kullan1yorum bence gidebilirsin ama abandoned mines a girme, docks'ta da her şeye dalma :-) trade veya bribe da çok şey kazandırıyo insana, hatta kaçmak bile sanırım wits i arttırıyo, yukarda verdiğim hints url sinde yazıyodu...
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Bu arada Bilen birisi turistik gezi rehberi yazabilir mi. Demek istediğim. Gidilecek yerler sırası ile..Mesela 1 Fields 2 Forest 3 Goblin Mound a Warrens b Vault 4 Mountain 5 Docks a Hie Bilmemne b ??? 6 Dungeon vs...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 yaf dungeon'da fazla bişi yok.....mountain'da en iyi exp. veren yerlerden biri giant 350-400 arası verio exp.... çıksın die dua ediorum valla:-)
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 up'a ferek yok herzaman up'tır bu forum :-) bu arada oynayan türk kitlesi coştu harbiden... Bi guild zamanı geldi gibi :-)
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 losi'nin krizi geldi sanırım, alakalı alakasız ne varsa up lıyo deminden beri...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 post mu arttırmaya kasıo acaba dicemde.....günahını almıyım :-)
Denth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2001 evet guild bence de iyi gider Baron_lardan biri kursun katilalim
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 said: 2001-10-14 19:06 tarihinde, Mephisto_ yazmış: yaf dungeon'da fazla bişi yok.....mountain'da en iyi exp. veren yerlerden biri giant 350-400 arası verio exp.... çıksın die dua ediorum valla:-) Yav iyide bahsi geçen Giant arkadaş tek vuruşta yere seriyor beni. O nedenle Mountain dan önce gidecek bir yere ihtiyacım var. Şu Quest yerlerini zorluk derecelerine göre biri sıralasaydı bir gelişme planı yapabilirdim ama kısmet işte...:-)
Osmosis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 beyler acaip gaz yaptınız beni basladim ilk gun level 4 oldum yarını sabırsızlıkla bekliyorum benim anlamadıgım birbirimizr para esya gondermekten baska multi yönü yok yani sonucta?
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Evt neyazıkki yok osmo :-( Tek başınasın muddaki gibi parti gurup oynayabilme özelliği mevcut değil.Grafik aramıyor ve 100 kusur insanlar aynı dünyayı paylaşmak istiyorsanız herzaman mud daha iidir derim size.Ki gerçekten o oyun kalabalık daha zevkli oluyor.Denemeyenler bi baksın derim... www.arctic.org
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 said: 2001-10-14 19:00 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış: Bu arada Bilen birisi turistik gezi rehberi yazabilir mi. Demek istediğim. Gidilecek yerler sırası ile..Mesela 1 Fields 2 Forest 3 Goblin Mound a Warrens b Vault 4 Mountain 5 Docks a Hie Bilmemne b ??? 6 Dungeon vs... ben yapabileceğim kadarını yapim kendime göre; 1. fields 2. forest 3. mountain 4. castle/dunjeons 5. goblin mound/warrens 6. goblin mound/treasury 7. goblin mound/throne room 8. goblin mound/dark vortex 9. castle/docks 10. castle/docks/rutter for hie brasil 11. castle/docks/rutter shangala 12. mountain/abandoned mines (dragona dalmak için, trade kasacaksanız önce de gidilebilir) bunlar şu anda benim gidebildiğim yerler, belki dockstan ileride çok daha fazla yerlere gidilebilecek... abandoned mines aslında dragon çok baba olduğu için tehlikeli, bi de bazen öle trade falan yemiyo alıyo 3-4k parayı kaçmak zorunda kalıyosunuz, tabi dragondan kaçmanın veya trade i becermenin verdiği exp çok olduğu için bu risk daha önce de alınabilir... goblin mounddaki diğer iki bölüme yine mounddaki yaratıklardan çıkacak mapler ile gidebiliyosunuz ileride, yalnız goblinler pislik olduğu için hazırlıklı olun... dockstan gidilen bölgelere gitmek istemiyosanız , henüz hazır olmadığınızı düşünüyosanız tavern e gidip storage ı kullanarak bunları kasanıza atın, bir de thief insurance denen şey docks'ta ve goblinerin orada sürekli olsun yanınızda çünkü bir anda herşeyinizi kaybedebiliyosunuz... bir de map ve rutter lardan birden fazla varsa elinizde tutmanın bi yararı yok gibi gördüm ben, yani birini yanınıza alın diğerini ya satın (shangala bile tek başına 8k civarı sanırım) ya da bir arkadaşınıza mail ile yollayın, ama emin değilim belki de fazla sayıda olması gidebildiğiniz yerler açısından farkediyor olabilir, o konuda kesin bilgim yok... bu map veya rutter ları tek taşımanızın bi avantajı da şu, sizden çalmayı başaranlar elinizdekilerin yarısını alıyos hep, yani 1 adet varsa herhangi bir eşyadan onu almıyor ama 2 tane varsa zaten biri gidiyor, o yüzden bunları satarak veya arkadaşlara yollayarak değerlendirmek en iyisi... hade kolay gelsin...
Maverick Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 guild istioz türk guildi :-)) bide şansım döndü gibi bugün docksa bi daldım dragon shieldlar serpent shieldlar yok efendim great bowlar :-D
Osmosis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 evt guild kuralim sallayin clan avantajlarını falan bizene maksat beraber olmak hade kurun bi guild rose sen kursana abi işte baron olmadınmı hala ayrıca 2-3 memberi olan ancak poweri yuksek olup clan avantajları almaya hak kazanan bir sürü demiyim ama birkac clan gordum bunlardnan biri neden biz olmayalım
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Valla bence zamanınız değerli ise kasmayın. Ama iille kurcam diyen olursa benim 4 charı getiririm oraya...
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 ben çoktan baron oldum ama gereksiz geldi bana da, konuyu açan arkadaş zaten bizden çok önce başlamıştı, ona da demiştik ama güçlü bi klana girmenin daha faydalı olduğunu, kurmanın anlamı olmadığını söylemişti... kurabiliriz de nolcak ki... :-)
Osmosis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 ya bırak yararı abi su ana kadar oynayanlar o yararlar olmdan oynadı maksat beraber bir topluuk olsuturma ya bizde yavas yavas buyuruz gucleniriz dedigim gibi az kişiden olusan ama cesitli avantajlara hak kazanmıs bir suru clan var hade black kur hemen bende girebildigim zaman giriyim
Öne çıkan mesajlar