Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 said: 2001-10-03 19:46 tarihinde, Businessman yazmış: Benim level 13 bir char im var. rank knight. ozellikleri soyle : guts : 65 attack : 30 wits : 38 defend : 44 charm : 44 skill : 62 quests : 79 Items : H : miners cup (1a+8d-6s) B : koutetsu (14d-2s) F : war boots (4a+4d+5s) R : gladius (15a+2d+10s) L : serpent scale (3a+7d+5s) Oha lan. Koutetsui gladius.... bunlar ne ya. 17. level viscount oldum hala böyle şeyler görmedim. Ohaa.... Oynayamıyorum bir türlü. Haftada bi kez felan. Benden sonra başladınız beni geçceksiniz anlaşılan. Saolsun Spyro yardım edio biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 oraya ben girdim (2 kere öldükten sonra) ve bir mesaj çıktı bilmemne adresine gidin diye, ama tıkladığım anda orada yazan web adresi gitti tabi, ben de yazmamıştım daha, ne olduğunu anlayamadım yani... ilk karşına çıkan herifi geçince o mesajı veriyo ama işte sadece bir kere geçtim sonra tekrar deneyince de öldüm... yarın tekrar zorlayacam orayı, adamın sorusunu bilince de geçiyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 Wits yetmio benim heralde, kac kere bilemedim soruyu ama öldürme işini kasmadım daha pek bi kere fln denemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 beyler gerek exp. gerekse loot acisindan en iyi yer neresidir acaba ? su yerleri bir siraya koyar misiniz ? goblins mount mountain dungeons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2001 said: 2001-10-04 03:13 tarihinde, Bonecrusher yazmış: said: 2001-10-03 19:46 tarihinde, Businessman yazmış: Benim level 13 bir char im var. rank knight. ozellikleri soyle : guts : 65 attack : 30 wits : 38 defend : 44 charm : 44 skill : 62 quests : 79 Items : H : miners cup (1a+8d-6s) B : koutetsu (14d-2s) F : war boots (4a+4d+5s) R : gladius (15a+2d+10s) L : serpent scale (3a+7d+5s) Saolsun Spyro yardım edio biraz... Bone, benimde babam hafta içi bilg. ı götürmeye başladı.. Kendi char. ımla bile zor oynuyorum artık.. Ama elimden geleni yapmaya devam edecem :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2001 Ayrıca +9a +2d +5 skill (tam hatırlamıyorum, galiba özellikleri buydu) war boots buldum ama "other" a bakmadım curse müş giydim ve şimdi ayağımdan çıkartamıyorum nası yapacağımı biliyo musunuz ? başka bişeyi de giymeyi denedim ama olmuyo.. :-( Kris Quicksilver (Drunk :-p) Healer of Minoc [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-10-06 02:28 tarihinde editlenmiştir. ] [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-10-06 06:04 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2001 euheu bende yeni açtım oynuyom şimdi para geberen şeylerden çıkıyo bitek dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2001 Kale girişine geldim. 5000 mark yok. Guardı şööle bir tepeden tırnağa süzdüm: Guts: 40 Wits: 25 Acık exp aliim healing salvele falan alırım bunu aşşağa dedim. Gittim arazide quest item falan. Şişip tekrar gittim yiyecem o guardı. Bi baktım Guts:55 Wits:38 hasstir!!! O da arazide quest yapmış...İyimi...:-) NOT: Char adı:Lasatami NOT': Girdim kaleye. Kraliçenin baş yalakası olcam :-) [ Bu mesaj Lasatami_Kantare tarafından on 2001-10-08 01:23 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Hie Brasil midir nedir oraya gidebiliyorum artık Dock'tan, günde 150k dan aşşa kazanmıyosunuz, tabi belli bi seviyeye gelmeden tavsiye etmem, manyak şeyler çıkıyo karşıma... bu arada viscount oldum heyyoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 BlackRose viscount olmak icin ne gerekiyor ? mesela count olmak icin 16 rica gerekiyor ya. sanirim biraz zar atmak falan gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 dop guard'lar izin versede geçsem royal court'a yaa üff... Bu arada Giant'larda o Blacrose'un dediği şey için geçme olayı var:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 aslında ben de bilmiyorum, ne kadar destek sağladığımı da saymadım ama 2 gün sadece mingle yaptım royal courtta, marques ler falan kazandım dost olarak, hatta son 3 quest hakkım kala queen in yanına gittim gitmem tavsiye edildiği için ama kadının ters tarafına mı geldim ne reddetti ama ertesi sabah direk ilk questte viscount yaptı cazibeme dayanamayıp... 8-) ona fazla takılmayın bence dediğim gibi hie brasil i sakın kaçırmayın, yalnız giderseniz de yanınıza blast powder, blinding dust falan almayı unutmayın... ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 ben o limana giremeye çalışınca bişiler yazıyo giremiyorum level atlayınca mı girilio oraya? bi de ben tıkandım 11. levelim forest çok rahat geliyo mountaindada hiçbişi yapamıyorum keçi dışında herşey beni paramparça ediyo :-) goblin yerinde de kasıyo büyücüler berzerkerlar filan dungeon desen o da kasıyo ne yapiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 1) Mingle Game Dice vs. tek tek ve spesfik olarak bilen varmı ne işe yarar? 2) Titan a katıliim dedim 2 gündür ses seda yok. Reddedilirse haberim olcak mı? Bilen varsa... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 mingle ile royal courttaki çeşitli ünvanlardan insanlar ile sohbet ediyosun kiminde mal gibi kalıyosun ki bu gerçek hayatta da olur, konuşacak bişe bulamazsın ya işte öyle, kimisinde de bunlar arasından senin konuşmalarını beğenen arkadaşlar kazanıyorsun, bunların sanırım sayısı ileride yeni ünvan almak istediğinde sana referans oluyor, kraliçenin karşısına çıktığında "anaa bu adamı tanıyom ben kraliçem acayip geyik biri, bunu da alalım" diye sana şefaat ediyorlar... 8-) her mingle için bir quest harcıyosun ama sonunda bir zaman sonra sana "sen en iyisi bi kraliçeyle konuş koçum" diyen bir mesaj çıkıyor, işte o zaman kraliçenin yanına gidersen (en alttaki paralı seçenek "bilmemne to bilmemne" yazar mesela "count to viscount") ünvan alabiliyosun... titana ben de ilk mesaj attığımda giremedim nedense, 10 gün falan bekledim ses çıkmadı, ret de etmediler, yani öyle bir mesaj da gelmedi, ama tekrar attıktan 3 gün sonra girmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 Mingle yaparak Royal Court ta ünvanlı arkadaşlar kazanırsınız... Bu da kraliçe nin size ünvan vermesini kolaylaştırır.. Ama Blackrose, sana dediğim de tam doğru değilmiş... Bazen altta "sanırım kraliçeyle konuşsan iyi çıkacak" diye bişe yazmasada şansınızı deneyebilirsiniz... Ben öyle Count oldum.... Ayrıca iyi ünvanlar kazanmakta belki level ın etkisi olabilir ama çok da fazla değildir o zannedersem, çünkü ben lvl 12 ken Baron olabilmiştim... Bu arada yardım edin artık.. Ayakkabı cursed. Nası çıkaracam... Ve Blackrose, lvl kaç oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 said: 2001-10-12 14:28 tarihinde, Spyro yazmış: Mingle yaparak Royal Court ta ünvanlı arkadaşlar kazanırsınız... Bu da kraliçe nin size ünvan vermesini kolaylaştırır.. Ama Blackrose, sana dediğim de tam doğru değilmiş... Bazen altta "sanırım kraliçeyle konuşsan iyi çıkacak" diye bişe yazmasada şansınızı deneyebilirsiniz... Ben öyle Count oldum.... Ayrıca iyi ünvanlar kazanmakta belki level ın etkisi olabilir ama çok da fazla değildir o zannedersem, çünkü ben lvl 12 ken Baron olabilmiştim... Bu arada yardım edin artık.. Ayakkabı cursed. Nası çıkaracam... Ve Blackrose, lvl kaç oldun ? level 17.5 viscount um, curse ayakkabı için bless scroll kullan üzerinde gidiyo curse ü... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 said: 2001-10-12 08:27 tarihinde, BlackRose yazmış: kiminde mal gibi kalıyosun ki bu gerçek hayatta da olur Bundan fazla emin olma. Benim her zaman konuşcak bişilerim vardır. Genelde yanımdan kaçan insanlar olur ama nedenini tam çıkarabilmiş değilim. :-) Açıklamalar için çok teşekkür ve son bişi daha: Mingle, Game, Dice, Boost tan başka bir de 5. seçenek düğmesi var. Adı neydi hatırlamıyorum ama fiyatı 100K (ohaaa...) Onun altında da işte promotion seçeneği var 5K. Bu 100K lık düğme ne işe yarar? Kraliçenin sarayını falan mı alıyosun??? Bir de maaş nasıl bağlanıyor? Ben yarın gidip Baron olcam. Ama maaşın bağlanıp bağlanmadığını yahut kaç para aldığımı nereden görcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2001 Vortex için sakın ola kasmayın arkadaşlar tam saçmalık acaip hayal kırıklıına uradım. Bi adres verio orayı gecerseniz. Adrese gittim, champions forum'mudur ne cıktı. insanlar aynen geyik.. Hayal kırıklıı.. Hie to Brasil bilmemne bendede cıktı, bende bu ne bu ne diodum. Saolasın rose, aynen denize acılıorum yarın ehe :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 o 100k lık butonu hatırlamıyorum şimdi ama maaşı sabah uyandığında (oyuna girdiğinde) görüyosun, yazıyo aile toprakları için bilmemne kadar dolar geldi falan diye, çok fazla değil ama bana en fazla 2.5k geldi şimdiye kadar... hie brasil güzel de ben dün bi de rutter for shangala buldum, aman diim sakın gitmeyin 102 guts ile bir seferde öldürdü herif beni tüfenkle, valla herifte tüfenk var ne yapabilirim ki, barut icat edilmiş vesselam şimdi herkes bi atasözü yaratmak için kasar... ;-) ilkini ben uyduriim bakalım tutacak mı; barut icat oldu mertlik bozuldu 8-) bi de atının üstünde manyak bi daimyo kılıklı biri kesti tek hamlede valla bütün questlerimi harcadım bi anda ben de gittim güzel kraliçemin yüzünü görmeye kan revan içinde napim... :-) çok pis bi yer yani shangala aman diim gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 ehe hoca ben royal courta girmek icin 4-5 kere üstüste rüsvet verdim guarda sonunda tuttu :-) girdim boast tavsiye ederim. kendimi bi boast ettim direk knightın teki sayesinde knight oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Yaf bende Knight'ım :-) Level 17 olucam büyük ihtimal yarın bide siz ortalama günde nekadar exp. kazanıosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 10-15 bin falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 yaf bende paso 10 bin kazanıyorum mountainde giant kese kese sıkıldım daha iyi exp. veren bi yer sölesene black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2001 1- mountain'da abandoned mines a gir 2- docks'tan hie brasil e git (zaten kendi gidiyo) 3- docks'tan shangala'ya git ama ölürsen kabrine gelemem söylim baştan... ;-) şaka bi yana ben en iyi exp i docks'tan kazanıyorum, zaten iyi de para geliyo haliyle, günde 100-150k gibi... yalnız giderken yukardaki 2-3 seçeneklerdeki rutter'ları yanına alma ki oralara gitmemiş olursun, diğer çıkanları rahat harcarsın, bir de yanında sürekli şunlardan bulundur, yoksa kalıyosun öylece; *seltzer water (panic,blind,sick falan için) *blast powder (bazıları kılıçtan kalkandan anlamıyo bununla anlatıyosun) *gold apple (hızlı heal için) *healing salve (Allah'ın emri) *thief insurance (hırsızlar mal oldukları için bunu alıyolar) *blinding dust (bu da etkili güçlü rakipler için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar