Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 bu kadar uzun süreli bi forum da up edilmeski be kardeşim :P[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 deli olcam 2 kere yollama hastalığı başladı bilgisayarda... [Bu mesaj Sly-One tarafından 04 Şubat 2002 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 Soru: said: Spyro, 29 Ağustos 2001 16:33 tarihinde demiş ki: ayrıca bugün bi adamla savaşırken tam ölüyodum berzerk diye bişe yaptım ve herif geberdi ne demek oluyo berzerk ? Cevap: said: cenx, 29 Ağustos 2001 18:27 tarihinde demiş ki: forestte bir guild var orada fighter skilli alınca yaralanınca berserk oluosun yani gözünü kan bürüyo bi koyuyon deli gücüyle hop! o berserk moda karşı koyabilen bi adama rastlayamadım[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 Şubat 2002 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2002 Eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2002 Gülmekten yıkıldım. Ama doğru herkes bir zamanlar newbie ydi . *Kendi yazıları olmadığı için gururludur * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 pauha darkla devil geçen gün sölüyolardı senin bu mesaja koptum diye ama o anda pek anlıyamadım olayı ehe cidden kopuk bi mesajmış lol newbielik zor işte napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 lol iyi sorular sormuşum ama:) zaten 3 ay sora bırakmıştım oynamayı ama ilk 3 ay süperdi yani tek kelimeyle çok zevkliydi:)[hline][b] Pepelek'in Ağası...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 said: Mephisto_, 12 Mart 2002 18:11 tarihinde demiş ki: ilk 3 ay süperdi yani tek kelimeyle çok zevkliydi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 genelde gündüz uyuyan gece oturan bi adamım sırf dc yüzünden gece yatmaya başlamıştım sabah 7de felan uyanıyodum dogru mutfağa hemen bi nescafe sora nete giriyodum hemen dc :) 07:15te felan yenileniyodu questler ehe cidden çok zevkliydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 bide 2 acc. la oynardım, asıl Haines adlı bi karakterim vardı o hep daha iyiydi sora bi baktım bu Emir ondan daha iyi, güçlü falan oldu, salladım Haines'i bu Emir'le devam ettim:)[hline][b] Pepelek'in Ağası...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 enaa:)bunu buraya kim taşımış:) walla ilk msg dan isibaren okudum (bikaç sayfa sora baydı:P) walla tamde Dcourt oynamıştım üstüne ii geldi doorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 said: Duke_Guybrush, 06 Ekim 2001 03:02 tarihinde demiş ki: para geberen şeylerden çıkıyo bitek dimi? hahaha ilahi ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ahh ahh eski günler[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hehehehe[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 tam ben başladım kimse kalmamış anasını satayım.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ne büyük tesadüf.. :)[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ben mephistonun mu ne birinin karakterle oynuyordum Emir di adı. Hala duruyorsa istiyene veriyim :)[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ilk başlarda böyle millet bilmeden fln yorumlar yapmış böyle çok komik olmuş :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ben 1 kere girdim sonra çıktım.Çıkış o çıkış...[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 kapansın dcourt bölümü artık yaw[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 biz ofiste bir arkadaşla başladık, arama yaparken bu konuyu buldum, neden kapansın demişimki. tükürdüğümü yalarım şimdi :D varmı hala oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bunun ikincisi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 var ama leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Sunun gptsini yapan ciksa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 oha 22 yıl öncesi... tam da geçen gün YouTube'da Dragon Court hakkında bir video düşmüştü önüme. aslında şimdi cep telefonuna uyarlanabilecek türden bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar