Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 İnternet'te uzun süre önce bir arkadaşın tavsiye ettiği bir oyun oynuyordum. Java sayesinde oynanan bir RPG türü oyun. Çok zevkli. Ama tabii uzun süre oynamadığım için karakterlerim siliniyordu, ben de durmadan baştan oynamak zorunda kalıyordum. Bu aralar tekrar oynamaya başladım. Oyunun Ana Sayfası Burdan da oyunun kendi sayfasına ulaşabilirsiniz Oyunun Sitesi Fred's Friends, yani ffiends. Oyunun adı da Dragon Court. Sitedeki Flash oyunlarından biri. FAQ menüsü her türlü sorununuzu halleder. Ayrıca birçok sorununuzu ben de cevaplayabilirim. Oyunu oynayabilmek için, Yandaki menüden Create Hero'ya basın. Sizin e-mailinize, şifreniz gönderilcek. Create Hero sırasında belirdiğiniz, ve o sırada kullanılmayan bir nick name seçiceksiniz. Nick name ile şifreyi, java applete girip, karakter yaratım ekranına gelceksiniz. Başta dağıtmak için 20 puanınız var. Guts karakterin hp ve gücünü ayarlar. Wits, büyü gücünü ve zekasını ayarlar. Char, canlıları etkilemek ve trading kabiliyetini ayarlar. Başta sadece gutsa önem verin. Para sonradan gelen birşey. Ama ekstra guts, size çok yararlı olacak. Bir dagger alıp biraz onla kavga edin. Her gün, quest sayınız bitene kadar dövüşebilirsiniz. Bir kaç gün sonra, karakterinizin Dış görüntüsünü de ayarlayabileceksiniz. Her level atladığınızda, gutsınız, witsiniz, charınız ve questiniz gelişir. -------- Oyuna birkez alıştığınız zaman kopamayacaksanız. Grafikler kötü. Ama insanı bağlıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Simdi bi bakiyim dedim de...Cidden cok eylenceliymish..Saol adres icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 güzelde ölünce çok pis patlıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 ehe bi kaç resmini koysanıza merak ettim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 arkadaşlar, alttaki statusbara çift tıklayıp açılan inventoryde peek yazan yere basarsanız o anda oıynayan başka bi oyuncuyla bişeyler değiştirebiliyosunuz sanırım. benim adım Zedzed her türlü bağış kabul edilir eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Patlamak mı? Ben, yanlış bir şey yaptığım zaman, explorerı kapatıp bir daha açıyorum. Reloadda oluyor. Oyuna baştan başlayabiliyorsunuz. Belki ölüp, questleriniz sıfırlandığında, oyundan çıkmış gibi oluyorsanız, oyunu baştan oynayamassınız, denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 questler sifirlaninca ne halt yicez harbiden :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 yok benim paramda bitti tam öldüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 ZedZed ha. Hmm. Ok, yarın bana çıkan her eşyayı sana veriyim :-) :-) Zaten 110k mı ne goldum var, baronum şu an (peasent, knight, baron felan die prince, regenta kadar gidiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 tavsiyeler: fare mare çıkarsa karşınıza, ve artık onları öldürmek size fayda sağlamıycaksa kaçın, questler boşa gitmesin. yardım edilcek birileri çıkarsa mutlaka önce yardım etmeyi deneyin, yardım ettikten sonra yine kaçın, questler gitmesin. yeni silah alınca ne güzel şimdi doğrarım herkesi demeyin, benim gibi salak olmayın, önce inventoryden o silahı use yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Sabah 7.12de questler doluyor. Quest bir nevi sizin dayanıklığınız. Ne kadar level atlarsanız o kadar çok dayanıklı oluyorsunuz yani. Oyunda da benim adım Bonecrusher. Ara sıra orda chate de giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 ne dayanıklılığı yaw? her gün belli sayıda macera hakkımız var. olay o yani. bu arada ZedZed değil Zedzed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Bildiğim kadarıyla Bir yaratıktan kaçmak: Witsi artırır. bir yaratığı kaba kuvetle öldürmek: Gutsı arttırır. bir yaratıkla trade ederseniz: charınız artar. Yaratıktan kaçsanız bile quest gidiyor yani. rahat rahat dövüşmek istiyorsanız, 10.lvla kadar fieldsta dövüşün. 15.lvla kadar forestta, 20.lvla kadar mountainde dövüşün. Eğer goblin mounds ya da forest çıkar çıkmaz dalarsanız, hiçbir sanşınız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 gelioz foreste nerden gelioz ben hep forestte takılıom bu arada inventorye nası girilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2001 Alttaki, sanırım pembe çubuğa basçaksın. Guts, wits felan yazıyor. O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 harika bir okun fakat sormak istediğim bir kaç sorum var wizard başladım büyü yapamıyorum nedir olay tam olarak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 Beyler Forsets a flan nası gidicem yavs? bide mark die bişi var çantamda ne satılıo ne edilio o nedir? food nası yenilio? gibi sorularıma cvp plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 wits büyü falan değil. vuruşlardan kaçmanı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 mark senin parandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2001 iiirenç bi oyun mu ben mi beceremeidm:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 Karakterim: Brn. Bonecrusher Lvl: 15 Rank: Baron Age: 53 Guts: 83 Attack: 16 Wits: 59 Defend: 22 Charm: 40 Skill: 73 Quest: 87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 oharaa! iyiymiş ben daha 7 mi 8 mi ne level warrior um, gelen indiriyo geçen indiriyo, bi aptal orcları kesiyom o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenhelm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 yaheeeeeeeey 2. level oldum bea :-D :-D :-D 8-) 3. level oldum buarada hatchetmi iyi +2@daggermi? [ Bu mesaj Elvenhelm tarafından on 2001-08-26 15:38 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenhelm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 Nası clan kurcaz yada nası bir clana katılcaz :-? ya harbi çok iyi oyun eniyi öldürdüğüm yarattık spiritmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenhelm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2001 up up!sorulara cevap aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar