bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Günaydın, sabah kalktım paticik, radikal, bitcoinwisdom vs. hiçbir şey açılmıyor. benim internet patlamış dedim. sonra google yazdım çat diye açıldı, search resultlar çatır çatır geliyor. şirketin BO'u açtım, onda da problem yok. sorun yurtdışı, yurtiçi kaynaklı da değil, hem yurtdışında olan ve açılan hem yurtiçinde olup da açılmayan siteler var. daha enteresanı, vpn'i açtım mı her site açılmaya başlıyor. browser mı gg oldu dedim, diğerleri de aynı. var mı superonline'da benzeri problemleri yaşayan? foruma falan sadece vpnle girebiliyorum. gazete siteleri falan açılmıyor, aynı şekilde sadece vpnle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://www.opendns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dns ayarı falan değiştirmedim abi dün akşam çalışan şey niye bozulsun şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yok bende birsey giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bazi sitelre aciliyor, bazilari acilmiyorsa %90 DNS. Kullandigin DNS cokmustur, bir sey olmustur iste. Sunu da kullanabilirsin: 146.185.134.104 192.241.172.159 Benim kullandigim bu. Proxy.sh'ye ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yahu nerede enteresanlıklar beni buluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tişikkirlir girgi ben deneyim edeyim değiştirmeyi bakalım düzelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dns alması automatic'teymiş zaten. değiştirdim, yine aynı. superonline'ı arayıp onlara sorayım iyisi mi, otomatik aldığı dns patladıysa düzeltirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 interneti kapattım ben orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 senko sabah sabah çalışıcaz lütfen suyu başından kesmez misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 gerge tam bir ghostbuster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar