DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Öncelikle ısıttım sorun gitmedi espiriyi yapayım sora kısaca özetliyim. Oyunlara girmediğim zaman sorun olmuyor ama herhangi bir oyuna girince bilgisayarın ekranı donuyor bazen 10 dakkada bazen 1 saatte bazen hiç olmuyor olduğu zaman power tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp tekar açınca sıkıntı olmadan devam ediyor ta ki oyuna girene kadar. Laptop'ta ısınma problemi yok, ısıdan dolayı olmadığına eminim. İçini 5 ay önce temizlettim son 1.5, 2 aydır yapıyor son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Sorun donanımsal mıdır yazılımsal mıdır. Format atsam kurtarır mı? Denemem gereken bişiler var mı yazılımsal ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 %90 ramlerinden biri bozulmuştur %10 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ram x2 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 İhtimallerimiz, CPU/GPU ısınması, Ram sorunu, PSU sorunu veya driver. Isınma olmadığından emin isek Laptopın bataryası takılı değil iken kullanarak durumu gözlemleyebilirsin. Driverı guncelleyebilir yada kaldırıp daha önceki bir sürüme rollback yapabilirsin. Ram ise ki muhtemelen tek parçadır. Denemek için başka ram bulma ihtimalin varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ramler tek parça değilmiş 2+2, driverlerı tekrar yükleyim belki güncellerken eksik bişiler yükledi. devam ederse tamire veririz artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ses mes mouse her şey gidiyor bu arada yani sadece ekran donmuyor sistem o anda duruyo öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 nereden nasıl bağlantı kurdun demeyin hemen 8-) bu iş doktor ların teşhis-tedavi süreci gibi geliyor bana. ilk önce hastayı dinlemek sonrada semptonların üzerine tahlil sonuçları gibi işleyen süreç.. çoğu zaman onlarca çeşit "hastalık-sorun" hangisi olabilir diye tahmin yürütmekten öteye gidemiyor. yanlış teşhis, farklı ilaçlar gene olmadı vsvs.. bazende hiç beklenmedik yerde sorun çıkıyor ve hastayı kaybediyoruz, sonrada şaşkın şaşkın bakışlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ya ben de şeyi merak ediyorum bu donmaların sebebi anakart üzerindeki kapasitörlerin cortlaması olabilir mi bilen biri var mı ? senin laptop eski mi bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 2010'da almışım 4 sene sanıyodumda 3müş. mesela son bi oyuna giriş denemesi yaptım ondan beri 3 saat geçmiş donma filan olmadı oyuna giricem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 3 senede kapasitör cortlamaz ya kolay kolay. Ram'lerin sağlamlığı için bi bootable USB'den overnight olarak memtest64 patlatabilirsin bence, temiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 MADBOY said: 3 senede kapasitör cortlamaz ya kolay kolay. Ram'lerin sağlamlığı için bi bootable USB'den overnight olarak memtest64 patlatabilirsin bence, temiz olur. o memtest86 miydi neydi bende denedim de tek pass yapti sadece sonra kapadim yeterli midir yoksa birkac kere yapmasini beklemek mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 86+ aynen, bi ara 64 çıkarmışlardı da şimdi 86+'a bütünlediler hepsini uzun zamandır. ben valla garanti olsun diye 2-3 pass bekletiyodum, bikeresinde 2. passte çıkmıştı 5-6 sene önceki setupımda ramlerden birinde çortlama, değiştirmiştim gitmişti bsodlar sdf. genelde ilk passte buluyor ama ya sıkıntıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 5-6 saat arası civizilation oynadım kasma olmadı, ekran kartı driverını baştan yüklemiştim bakalım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 iyice patates oldu açılırken filanda donuyor artık, nette gezinti yaparkenbde sıkıntı veriyor. servise vermek şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 memntest yaptım 2 test 0 error dedi. RAM'ler de sıkıntı yok anlaşılan. Kullandığım windows cd'sinin bozuk olma ihtimali geliyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 optimist hayaller kurma abi, bozulmuş işte bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bi ara düzeldi gibi oldu umut ışığı vermişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar