Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Seru said: olm zaten geçen ay indirim vardı, aynı indirimleri basıyolar araya iki tane indie sıkıştırıyolar farklı zaten. bence autumn sale'in direkt kaldırılması lazım. şu indirimlerin hiçbir albenisi yok şu an. noeli ilginç kılan zaten çoğunlukla etkinlikleriydi, ama bu kart olayı da 3 günlük bir şey gibi geliyor bana etkinlikte yok, üstüne indirimler eh işte benim gibi autumm'u es geçip, noeli beklerim diyenlerden değilseniz cidden çekiciliği hiç yoktur. Ki bana bile fazla gelmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 AscAnsio said: Nigger_of_the_sand said: eu4 niye hala bu kadar pahalı ya of Amazon'da Digital Extreme Edition 11 dolar. %75'e tekabül ediyor, bence daha aşağı inmez. nerde 11 dolar yav,19 dolar yazıyor? http://www.amazon.com/Europa-Universalis-Online-Game-Code/dp/B00D6K41V0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1387569984&sr=8-1&keywords=europe+universalis+4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ya indirim şunlara gelirse alırım fc3'ten vs vazgeçtim izlemiştim gameplaylerini şimdi para vermem dedim :D wasteland 2 dayz walking dead s2 adam gibi indirim gelirse fm 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Walking Dead S2 http://www.youtube.com/watch?v=70HSbvaMelo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Dark_Soul said: AscAnsio said: Nigger_of_the_sand said: eu4 niye hala bu kadar pahalı ya of Amazon'da Digital Extreme Edition 11 dolar. %75'e tekabül ediyor, bence daha aşağı inmez. nerde 11 dolar yav,19 dolar yazıyor? http://www.amazon.com/Europa-Universalis-Online-Game-Code/dp/B00D6K41V0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1387569984&sr=8-1&keywords=europe+universalis+4 Thanks for your order, AscAnsio! Go to Your Games and Software Library to download this item and/or view codes. Digital Item Information: Europa Universalis IV Digital Extreme Edition [Online Game Code], Price: $11.24 Dün gece böyle aldım ya, indirim oranı bugün %50'ye inmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Tüh hiç haberim olmadı, bilsem alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Spidee bağa CS:GO giftledi. Mutlu yıllar herkese. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 mutlu yillar broforce giflemek isteyen öm atsin krismis ruhunu yasayalim 3 hayalet gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 karaktersiz said: mutlu yillar broforce giflemek isteyen öm atsin krismis ruhunu yasayalim 3 hayalet gelmesin var mı ki steam'de? daha hala greenlight olmadı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Bugün kış gündönümü ve bu güzel günü kutlamak ve kutsamak amacıyla ilk mesaj atacak kişiye Steam üzerinden Hard Reset armağan edeceğim. not: sabonis'e gitti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 witcher 2 aldım laptop yetemedi nabacaz var mı tweak guide falan bişeyler sistem şu şekil: http://i.imgur.com/F8bAJFf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 nasıl yetemedi? ha çözünürlük yüksekmiş. yaklaşık aynı sistem var bende yüksek ayarlarda oynamıştım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Amazondan ülke kısıtlaması olmadan oyun alabiliyor muyuz digital download Command and Conquer The Ultimate Collection $4.99 alıcam yoksa birde steam ya da origin code veriyor herhalde amazon da Edit : Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. yazıyormuş yok mudur acaba yolu yordamı almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Ahahah baslik cok accurate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 abi o laptop wiçıra nasıl yetememiş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 sabonis said: karaktersiz said: mutlu yillar broforce giflemek isteyen öm atsin krismis ruhunu yasayalim 3 hayalet gelmesin var mı ki steam'de? daha hala greenlight olmadı sanırım? vardı kaldırılmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Alcest said: Amazondan ülke kısıtlaması olmadan oyun alabiliyor muyuz digital download Command and Conquer The Ultimate Collection $4.99 alıcam yoksa birde steam ya da origin code veriyor herhalde amazon da Edit : Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. yazıyormuş yok mudur acaba yolu yordamı almak içinAdres kısmına US'den sallama bişey yaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 full hd yetmiyor bende de ona benzer bir makina var oynanmıyor witcher 2. çözünürlüğü düşürsen bu sefer kum gibi grafik oluyor, tek çare full hd olmayna bi monitore bağlayıp oynamak, onla da kim uğraşıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ya ben cs go alıcaktım bitmiş indirim tekrar girer mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 girer 2 3 kere daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Max Payne 3 Complete almaya değer mi? 14 dolar diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Flassh said: ya ben cs go alıcaktım bitmiş indirim tekrar girer mi ki http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/counter-strike-global-offensive/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 BalisticGel said: Max Payne 3 Complete almaya değer mi? 14 dolar diyor. Complete'ini 10 dolara kendisini 6 dolara görüp almamış bir insan olarak soruna değmez diyorum. Her türlü %75'i görür o Steam'de, bekle biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 geçen arkadaş 5 dolara aldım diyordu, steamden di sanırım. Gelir aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 papers, please güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar