Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

quixef

Öne çıkan mesajlar

ben bunun canlısını gördüm. anlatınca etkili olmaz ama yine de anlatayım.

yazın gittiğimiz bi denizde bir köpek vardı 90 günlük yaz tatili boyunca her akşam 5 gibi sahilde belli bi noktaya gidip yatıyodu ve denizi seyrediyodu. ekstra large kanişler olur ya ondandı köpek. biz de dalga geçiyoduk hayvana bak deniz seyrediyo keyif yapıyodu diye her gün aynı saat.

sonradan öğrendik ki haziran ayında bi tekneyle gelip sahipleri atmışlar hayvanı oraya tam o saatte gitmişler sonra da.

hayvan da her akşam o saatte oraya gelip geri gelip onu alacaklar sanıyor o yüzden bekliyormuş meğerse.

:( hala üzülüyorum anasını satayım hatırladıkça.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

yazın gittiğimiz bi denizde bir köpek vardı 90 günlük yaz tatili boyunca her akşam 5 gibi sahilde belli bi noktaya gidip yatıyodu ve denizi seyrediyodu. ekstra large kanişler olur ya ondandı köpek. biz de dalga geçiyoduk hayvana bak deniz seyrediyo keyif yapıyodu diye her gün aynı saat.

sonradan öğrendik ki haziran ayında bi tekneyle gelip sahipleri atmışlar hayvanı oraya tam o saatte gitmişler sonra da.

hayvan da her akşam o saatte oraya gelip geri gelip onu alacaklar sanıyor o yüzden bekliyormuş meğerse.

yafs bunun konusu falan mı vardı yoksa başka bir yerede mi yazmıştın çok tanıdık geldi la bu hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Yukarıdaki hikaye olsun veya resimdeki gibi köpekli hikayeler acayip etkiliyor beni ya. Resmen içim büzüşüyor ağlamaklı oluyorum.

Ne güzel hayvanlar şu köpekler. Hiç bir insanda bu şekilde bir bağlılık yoktur eminim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...