Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Steam 

Gereksiz oyunları eledim.

Türkiye :
1 - Red Dead 2
2- Kingdom Com Deliverance 2 

Almanya :
1- Kingdom Com Deliverance 2 

Birleşik Krallık :
1- Sid Meir C. 2 

ABD:
1- Sid Meir C. 2 

Dünya :
1- Sid Meir C. 2 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

The Kingdom Come: Deliverance 2 reviews.

- PCGamer 9/10
Kingdom Come: Deliverance 2 is a big, bold, unutterably weird thing, and it's a new RPG classic.
-IGN: 9/10
-Gamespot: 9/10
-Shacknews: 9/10
-VideoGamer: 7/10
-TheGamer: 5/5
-VG257: 5/5
-Windows Central: 5/5
-GamesRadar+: 4/5
-Eurogamer: 3/5

kizillelma tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

sevindim, ilk oyunda büyük emek vardı. Daha sonra bir ara alıp oynarım. DLC ler falanda geleckse gelsinde bu tür oyunları anca 1 kere oynayabiliyorum aşırı vakit alıyor.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

eurogamer'da incelemiş kız daha ilk oyunu oynamamış diye yorumlar vardı.

fena gitmiyor ilk oyun gibi. grafikler diyalog esnasındaki mal mal bakışmalar dışında iyi baya.

performans akıyor ultra açtım herşey 1080p'de 1080ti akıyor.

• Like 1
Mesaj tarihi:

İlk oyunu oynamadığım için bilmiyordum bu reviewler sayesinde öğrendim ki istedigin anda save yokmuş. Sana ait bir yatakta falan uyuduğunda ya da potion ile save ediyomuşsun. İllaki bir cins mekanik yapacaklar oyun süresini uzatmak için hayret ya. Ayrıca günümüz oyunları ve şu anki win11 24h2 crash durumları düşünüldüğünde çok ters tepebilir bu durum steamdeki rating açısından cünkü bu potion başlarda çok zor elde ediliyormuş. 

Mesaj tarihi:
  AmoRPHouS, 04.02.2025 08:07 tarihinde dedi ki:

İlk oyunu oynamadığım için bilmiyordum bu reviewler sayesinde öğrendim ki istedigin anda save yokmuş. Sana ait bir yatakta falan uyuduğunda ya da potion ile save ediyomuşsun. İllaki bir cins mekanik yapacaklar oyun süresini uzatmak için hayret ya. Ayrıca günümüz oyunları ve şu anki win11 24h2 crash durumları düşünüldüğünde çok ters tepebilir bu durum steamdeki rating açısından cünkü bu potion başlarda çok zor elde ediliyormuş. 

Expand  

ilk oyunu niye oynayamadığımı hatırladım jdsf

istediğim zaman cart diye saveleyip çıkabilmek istiyorum abi oyundan, sanki gameboyda mario oynuyoruz anasını satiym

• Like 1
Mesaj tarihi:

Bir reviewde oyundan çıkarken saveledigini belirtti diye hatırlıyorum ama bu doğru ise niye istediğin yerde save yok ki ? Cünkü bu şekilde de insanlar sürekli çıkıp tekrar açarlar 5 dk da bir save etmek için. Kısıtlı save ediyor olabilir görücez bakalım nasıl olacak.

Mesaj tarihi:

İlk çıkacak mod unlimited save (potion) tarzı birşey olur. Direk kurar oynarız, hiç kasmaya gerek yok böyle saçma kısıtlamalar olursa. Nexusdan kontrol ettim, ilk oyunun en popüler modu "unlimited saving" haha .

• Yeni Oluştur...