Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 var tabii, ama adı üstünde mod. yüklediğin her modla birlikte oyunu kırma dökme ihtimalin artıyor, hele o tür heavy scripted modlar tam save bozmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Biyik said: benim de ilgimi çekti. birlikte yağmurda at sürmeye ne dersin tatlı kıs? single player olm bu oyun gel wow'da beraber kızıl ejdere binelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 modding eskisi gibi değil abi, script extenderlar çok gelişmiş artık. vanilla engine'ın dandik scripterını kullanmıyor artık çoğu mod ondan daha stabil ve kompakt oluyor bunu. save patlama durumu çok nadir artık. bende şu sıralar fnv'i immersive lighting + flashlight moduyla altıma sıçarak oynuyorum. https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/130/images/35794-5-1403275002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Saeros said: var tabii, ama adı üstünde mod. yüklediğin her modla birlikte oyunu kırma dökme ihtimalin artıyor, hele o tür heavy scripted modlar tam save bozmalık. mod organizer kullanirsan mod install ve manage etmek icin, sorunun olmaz. oyun dosyalarini asla degistirmiyor. modlari birbirinin uzerine asla yazmiyor. her mod ayri folderde tutuluyor. birbirinin ve oyun dosyalarinin uzerine yazmasi gereken modlar virtual filesystem vasitasiyla oyun yuklenirken yapiyor. skyrim installi her zaman degistirilmemis kaliyor, her mod her zaman degistirilmemis kaliyor. cok temiz. en buyuk modlardan en ufak fixlere kadar sorunsuz hepsi bu sekilde rahatca. bir mod sorun cikardi mi soyluyor. istemedigin modu unclick edip disable ediyorsun geciyorsun. ayrica modlari otomatik duzenliyorsun (loot gibi programlari external calistirarak), sksedir mksedir yine onun uzerinden calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 mod organizer kullanıyorum ben de ama işte yine de her gördüğüm modu yüklemem kolay kolay, zamanında 1-2 save yaktım öyle tövbe ettim ^^ xenus artık scriptten patlamak zor filan demiş ama işte yerleşmiş artık o huy. böyle "clean save lazım" "new game lazım" filan gördüm müydü direk kaçıyorum. neyse deliverance topicinde skyrim konuşuyoruz ya ayıp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 merakla bekliyorum bunu bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VHmpEjfeATY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 deliverlayamadilar bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ve tarih belli oldu .. https://www.youtube.com/watch?v=gMpw0eYt5yE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 söylesene bilader belli olduysa. https://twitter.com/search?q=limon+haber 13.02.2018 sinirimden sayfa başı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 bot abi o eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 pre-order açılmış, 89 tl http://store.steampowered.com/app/379430/Kingdom_Come_Deliverance/ bassak mı, sonradan 180 olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 o anca ubi, bethesda gibi aral sevicilerde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 publisher birinin umursayip steam'in recommended'i yerine "ulan bu 3. dunya ulkelerinde dolar kuru neymis?" diye uyanmasina bakiyor genel olarak kuru 5 liradan alirlarsa o aral'in isi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 nu uh aral'ın anlaşmalı olduğu publisherlara bağlı. tr'de dağıtımcısı olmayan oyunlarda sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 90 gayme alınır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=nCNhzUsZ1gU Ne olur ne olmaz fiyatı artar diye hemen aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 8:13 soldaki iki npc kilici varmis da kalkanin ustunde tutarmis gibi pozisyon aldiktan sonra kosup yumrukla daliyor. birinin kilici kininda duruyor. oburunu goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 buglar falan cozulur onlar. bu oyunda baya guzel seyler yapıyolar ugrasıyolar guzelde abı herkezin köylüsünden über sövalesine antik kadim yasaklanmış teknik yazıtlarından cıkmış gibi dövüşmesi cok bozuyo be tadı. ilk kez bu kadar bariz gördük bide bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 yorumlarda en onemli soruyu sormuslar. dismemberment var mi? yok gibi duruyor. kanli canli olsun diye demiyorum. bu combat sistemine o yakisirdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 aman boşver bu sefer de full armorlu adamların kafaları kolları havalarda uçuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 We are very proud that Kingdom Come: Deliverance won the BEST PC GAME AWARD at Gamescom! This is a great moment for the whole team and we are glad we can share it with our community, who supported the project from the very beginning! Thank you all and if possible, see you at Gamescom! Warhorse Team Adım adım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Bir ay önce çıkmış lan neden koymuyosunuz https://www.youtube.com/watch?v=QE2qNXXcWkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Cikamaz o daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 videosu ay ment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar