Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

axedice

Öne çıkan mesajlar

modding eskisi gibi değil abi, script extenderlar çok gelişmiş artık. vanilla engine'ın dandik scripterını kullanmıyor artık çoğu mod ondan daha stabil ve kompakt oluyor bunu. save patlama durumu çok nadir artık.

bende şu sıralar fnv'i immersive lighting + flashlight moduyla altıma sıçarak oynuyorum.

https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/130/images/35794-5-1403275002.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

var tabii, ama adı üstünde mod. yüklediğin her modla birlikte oyunu kırma dökme ihtimalin artıyor, hele o tür heavy scripted modlar tam save bozmalık.

mod organizer kullanirsan mod install ve manage etmek icin, sorunun olmaz.

oyun dosyalarini asla degistirmiyor. modlari birbirinin uzerine asla yazmiyor. her mod ayri folderde tutuluyor. birbirinin ve oyun dosyalarinin uzerine yazmasi gereken modlar virtual filesystem vasitasiyla oyun yuklenirken yapiyor. skyrim installi her zaman degistirilmemis kaliyor, her mod her zaman degistirilmemis kaliyor. cok temiz. en buyuk modlardan en ufak fixlere kadar sorunsuz hepsi bu sekilde rahatca.

bir mod sorun cikardi mi soyluyor. istemedigin modu unclick edip disable ediyorsun geciyorsun. ayrica modlari otomatik duzenliyorsun (loot gibi programlari external calistirarak), sksedir mksedir yine onun uzerinden calisiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mod organizer kullanıyorum ben de ama işte yine de her gördüğüm modu yüklemem kolay kolay, zamanında 1-2 save yaktım öyle tövbe ettim ^^

xenus artık scriptten patlamak zor filan demiş ama işte yerleşmiş artık o huy. böyle "clean save lazım" "new game lazım" filan gördüm müydü direk kaçıyorum.

neyse deliverance topicinde skyrim konuşuyoruz ya ayıp oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...