Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

axedice

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
http://www.youtube.com/watch?v=Mk2nHG9XsLQ&noredirect=1

kasabayı baya güzel ve ayrıntılı yapmışlar, bu hali ile skyrimim capitallarına denk, oyunun geri kalanında da bu özen olursa çok güzel bir yapım olur

bu arada yerden bir şey alma ve konuşma safhaları çok bayık, bu şekilde kalırsa
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
betayı oynayan var mı?

ben çok az bakabilirdim, o yüzden her hangi bir yorum yapmaktan kaçınıyorum,

ama gece hakkında bir yorum yapabilir, adamlar gece karanlığını bildiğin "karanlık" yapmışlar, gerçekten zifiri karanlık... at ile bir yerden bir yere giderken karanlık çöktü ve yolu falan göremiyorsun, anca 2-5 mt arası bir mesafeyi taşlar falan varsa seçebiliyorsun...

açıkçası benim tam istediğim kıvamda, geçe olmasının gerçekten bir manası olması lazım, skyrim modları vardı ve yoğun bitki örtüsü ile birlikte oyunun atmosferini acayip etkiliyordu. gönül isterki f4 içinde olsun ama bekleyeceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
tiksindirecek kadar head bob var her yerde her an. cok kotu duruyor o olay. kapanabilir olur insallah settingsden falan. hani az biraz mantik cercevesinde olsa anlarim ama bu sekilde acaip sacma ve mantiksiz. aynisi star citizen de var. bu kadar sik adim atan mi var? ya da kilici keskinlestirirken o ne oyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Kanuni said:

tiksindirecek kadar head bob var her yerde her an. cok kotu duruyor o olay. kapanabilir olur insallah settingsden falan. hani az biraz mantik cercevesinde olsa anlarim ama bu sekilde acaip sacma ve mantiksiz. aynisi star citizen de var. bu kadar sik adim atan mi var? ya da kilici keskinlestirirken o ne oyle :)

bununla ilgili bi topic dönmüştü forumlarında geçen sene baya popülerdi,eminim bobing amount gibi bişey yaparlar, stalker veya arma gibi artık eski oyunlarda bile amount ayarlayabiliyodun zor bişey olmasa gerek böyle bişeyi ilave etmek

imersion olayı için yapıyolar ama bencede aşırı gerçek dışı ve mantıksız gerçek hayatta bi bacağın öbür bacağından kısamıda öyle yürüyosun sanki :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
şu zırhla ilgili iki video bile verdiğim backing'e "helali hoş olsun" dedirtmeye yetiyor.(tu)
Feamer said:

o değilde, ks de belli bir limite ulaşıldığında kadın karakter ile farklı bir senaryo ve oynanış ekleyeceğiz gibi bir vaat hatırlıyorum ama var mı böyle bir şey duyan? o limite ulaşıldı diye hatırlıyorum ayrıca.

sadece oyunun başında oynanabilen geçici bir side character olacakmış sanırım maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...