Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 https://collaboration.skype.com/promotion/ kapış kapış gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 premiumu ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 The service is unavailable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 axcilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 gg mi oldu 1 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 sending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kırdınız mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben aldım ne işe yarıyor lan söylesenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 vpn bile açmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben de aldım dursun kenarda lazım olur bi gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Fistan said: ben aldım ne işe yarıyor lan söylesenize ekran paylaşabilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oldu lan 107 dolar skype premium wahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bende ekledim iyi oldu tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Your voucher or prepaid card was successfully redeemed, and we are now activating the following services: €71,88 Skype Premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 napcam lan ekranı paylasıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Suark said: Fistan said: ben aldım ne işe yarıyor lan söylesenize ekran paylaşabilion Ekranı bedavayken de paylaşabiliyosun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Your voucher or prepaid card was successfully redeemed, and we are now activating the following services: €71,88 Skype Premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Makbuzunuz ya da ön ödemeli kartınız başarılı bir şekilde geri ödendi, şu an aşağıdaki hizmetleri aktive ediyoruz. €71,88 Skype Premium tenks. ne boka yarayacak bilmiyorum ama sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kimse ne işe yaradığını bilmiyor ama beleş olduğu için herkes alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Certhas said: kimse ne işe yaradığını bilmiyor ama beleş olduğu için herkes alıyor. dis is paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi ben de istiyorum, acayip lazım. çoklu video konferans yapabiliyorsun, ekran paylaşma fln da var, gidip para verecektim hınısını iş için lazım deyu. ama açılmıyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 http://s27.postimg.org/m0pusznf7/image.jpg :D gg oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 toplu videolu görüşme için gerekiyor, örn: 5 kişilik grup video araması için 1 kişide pre olmalı en az, o kişi siz olabilirsiniz :P istanbulda olup kod alan herkes bi dürüm ayran bana borçlu, aldım diye sevinenleri not alıyorum, fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Sleeep said: birden fazla kişiyle video call yapabilmek için en az 1 kişide skype premium olmalı (5 kişilik grup video araması için 1 kişide pre olmalı) ttnet'ten başka bir servise sahip olmalı. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Sleeep said: istanbulda olup kod alan herkes bi dürüm ayran bana borçlu, aldım diye sevinenleri not alıyorum, fyi DA yok belki ama ufak bi teşekkür var, sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar