axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Sparkcaster said: https://pbs.twimg.com/media/BSq_rz1CMAAB21X.jpg AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 valla sparkı haklı cıkardınız ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Esas alttaki fıkraya gülmeye yaşamasın bir zahmet. adamınbiri varmış yolda yürürken düşmüş ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p526x296/1497696_10153571678690613_540645359_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Masakari said: Esas alttaki fıkraya gülmeye yaşamasın bir zahmet. adamınbiri varmış yolda yürürken düşmüş ölmüş AHAHAHAHAHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben çok garip bir konumdayım bu atatürk/inönü capslarında. acaip gülüyorum çok komikler lan. ama üzülüyorum bir yandan da. çünkü bunları kötü niyetle kullanan bir kitle var kullanılmasını istemiyorum. kim haklı kim haksız birşey diyemem. bu capslar gerçekten komik ve olmaları da gerekiyor bence. ancak ülkenin durumu ve içinde yaşayan kitleler uygun değil sanırım bu caps'ları rahatça paylaşabilmek için. kime hak vereyim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bence olumlu etkisi oluyor. eğer kaliteli bi mizahla yapılmış ve hakaret amaçlı değilse tabi. south park'daki jesus gibi abi. yerin dibine sokuyorlar ediyorlar, tırt bi insan gibi resmen, kimse dinlemiyo takmıyo vs. ama izleyen herkes jesus karakterini inanılmaz sevimli ve sempaatik buluyor. sevmeyen yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bunlara ağlayanların arabasının arkasında katatürk yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Sparkcaster said: Kendisinde bir sorun yok da fan kitlesi o kadar berbat ki. (Roberto karlos) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://capsizm.com/capsler/beni-uzdun-cetintas-capsi-8154.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çok kötü örnek koyduğun için teşekkürler soris, işte arkadaşlar bunlara gülmüyoruz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 şuna gülünce aşmış mı oluyoruz şimdi ? axedice said: Kutsal mı? Kutsal ne lan hahaha Dur ya best of yakışır şimdi bu topiğe http://pbs.twimg.com/media/BZhpFxoCUAA3DDb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aşmış olmuyosun, gülmüş oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yoo gülmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Sparkcaster said: çok kötü örnek koyduğun için teşekkürler soris, işte arkadaşlar bunlara gülmüyoruz mesela. abi bu capse bu forumdan birisi gülene kadar ısrarla koyacam bunu bu ilk girişimim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 pontipati said: yoo gülmüyorum nolursun gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/arsiv/7872.pdf&main=http://www.resmigazete.gov.tr/arsiv/7872.pdf aykırı bir durum yok. isteyen güler istemeyen gülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 totemic said: "Tatar Ramazan" said: Güzel kardeşim putlaştırmaya veya peygambere yaptıkları gibi sakalına bilmemnesine sürünmeye biz de karşıyız. Bunu yapan kemalistim diye geçinen ve bunun için millete eziyet çektirenlerden de nefret ederim. Ancak buradaki olay farklı, burada incici kafasız ergenlerin bi bok bilmeden cahil cücük beyinleriylen herşeye küfretme, herşeyi itibarsızlaştırma hareketi var, buna kıskıs gülenler de dinci butthurt kesimler. Atatürk bu ülkenin son dönemde çıkardığı en önemli devlet adamı, kendisi ve en yakınındakiler hayatlarını bu ülkeyi raya sokmaya adamışlar. Böyle çoluğun çocuğun eğlencesi olacak herhangi bir acun ünlüsü değiller. Bunun aile terbiyesiyle falan alakası da yok, hem Atatürkün şahsını, hem de dolaylı yoldan ülkeye kazandırdığı kazanımları devrimleri itibarsızlaştırıyorlar bu salaklar, alttan gelen daha ufak nesile daha da kötü etki edecektir bu. (tu) (tu) Atatürk'e (ya da İnönü'ye) sevgi/saygı duymak için ideolojik olarak Kemalist olmak gerekmiyor. Bu ülkede yaşayıp da vijdansız olmayan minnet duyar en azından. Ergenlik psikolojisinden kurtulup çizgiyi tutturmak lazım. "Şuraya da Bilecik yazalım" komik mesela, ama "ben muhabbet kuşu muyum dışarı göndünüz?" tatsız, seviyesiz, mide bulandırıcı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Sparkcaster said: https://pbs.twimg.com/media/BSq_rz1CMAAB21X.jpg şuna gülmüyorsanız mizah anlayışınız rte seviyesinde üzgünüm. ne cumhuriyetten, ne demokrasiden bi bok anlamamışsınız işte. akpnin dinci olmayanı. AHAHAHAHAHAHAHAHA kahkaha attım resmen safdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bak tatar ne güzel yazmış "Tatar Ramazan" said: BabacumMostors said: atatürk putlaştırıldıkça daha bunun gibi sürüyle şey çıkar bu tür konular ailede biter, aile düzgün yetiştirdiği sürece birey aynı anda hem saygı duyup hem de bu görsellere gülebilir görsellere gülüyor olmam adamın yaptıklarını görmezden gelip ona karşı duyduğum saygıyı yitirmeme neden olmaz, elmayla armudu toplamıyorum en nihayetinde atatürk kutsal bir değer değil bir fikir ve eylem adamıdır bunun farkına varmak lazım öncelikle, (hakarete varmadığı sürece) insanla dalga geçilebilir, fikirlerle çatışılır Güzel kardeşim putlaştırmaya veya peygambere yaptıkları gibi sakalına bilmemnesine sürünmeye biz de karşıyız. Bunu yapan kemalistim diye geçinen ve bunun için millete eziyet çektirenlerden de nefret ederim. Ancak buradaki olay farklı, burada incici kafasız ergenlerin bi bok bilmeden cahil cücük beyinleriylen herşeye küfretme, herşeyi itibarsızlaştırma hareketi var, buna kıskıs gülenler de dinci butthurt kesimler. Atatürk bu ülkenin son dönemde çıkardığı en önemli devlet adamı, kendisi ve en yakınındakiler hayatlarını bu ülkeyi raya sokmaya adamışlar. Böyle çoluğun çocuğun eğlencesi olacak herhangi bir acun ünlüsü değiller. Bunun aile terbiyesiyle falan alakası da yok, hem Atatürkün şahsını, hem de dolaylı yoldan ülkeye kazandırdığı kazanımları devrimleri itibarsızlaştırıyorlar bu salaklar, alttan gelen daha ufak nesile daha da kötü etki edecektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 susun da komik resimler koyun EDIT: YOO YAZMADIM AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 amk yazdı ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Gülemiyorsanız sizin kaybınız. Gidip de gülene ergen kafası bilmem ne diye saçmalamayın boşuna. Akp cemaat dinciler falan derken gerilmiş olabilirsiniz ama kutsalımıza laf edemezsiniz kafası dincilerle aynı seviye takılıyorsunuz farkında değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 şunlara gülememek eziklik bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar