BaaL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Şimdi https://www.facebook.com/ekbilcovers şu sayfamda, yılbaşı çekilişi gibi bir şey organize etmek istiyorum. çekilişe katılmak için herhangi bir paylaşım, bilgi isteme gibi bir şey yok sadece sayfayı beğenen tüm takipçiler arasından yapılacak. Çekilişin %100 güvenli olmasını, ve güvenli olduğunu da ispatlayabilmek istiyorum. Wishpond diye bir facebook app buldum ama bilen eden var mıdır? ya da bu işi bu şekilde nasıl yapabilirim tavsiyesi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 s3 miniden bişey yokmu ya o iphone için olan lenslerden fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 beğendim bebeğim kazanırsam bi bb 9900 bold batarya + arka kapak kafi. bu arada ankarada bizde yapıyoruz bu işi tükanda, istediğin spesifik ürünlerde toptancıdan tedarik sürecine yardım edebilirim devam edeceksen. hoş yüksek ihtimal sende tanıyorsundur bu toptancıları ama söyleyeyim dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 tabi aynı şekilde türkiye sınırları içinde uag temin edebileceğim bir yer varsa toptan o tüyoyuda alabilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben direkt olarak çin'den fabrika'dan getiriyorum açıkcası. UAG için toptan fiyat verebilirim bir kaç gün içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 milli piyango'yu aradım şimdi gelip alacaklar seni evinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 SNA1L said: s3 miniden bişey yokmu ya o iphone için olan lenslerden fln? ocak ayı içerisinde tüm smartphone'lara uyumlu lensler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 totemic said: milli piyango'yu aradım şimdi gelip alacaklar seni evinden.. afferin sana. çok hayırlı bir iş yapmışsın. milli piyango'da bile ne dümenler dönüyo bilinmez, şurda dürüst bi çekiliş yapmaya çalışıyoruz. şakasına bile gülemedim kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 çekilişi nasıl %100 güvenli yapabileceğimi hala bulabilmiş değilim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 http://www.random.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi yaz her ismi kağıda katla at akvaryuma çek sonra kamera kayıttayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 başka bir sıkıntı daha çıktı ortaya facebook sayfayı beğenenlerin tam listesini vermiyor =/ en son beğenen 500 kişiyi gösteriyormuş meğer. bu sebeple çekilişe katılmak isteyenlere bir fotoğrafı mı beğendireyim? bir şey mi paylaştırayım? comment mi ettireyim? ne yapsam minimum efor ile üşenmez ki insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 rafflecopter mi ne vardı, facebook'ta bir çekilişten aklımda kalmış. ona bak istersen, kendi appleri falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 baktım onu ad ekledim sayfaya ama o da aynı wishpond gibi facebook'un sayfayı beğenenler verisini sunmamasından muzdarip. app'i ekledikten sonra sayfayı beğenenleri sayıyor sadece. benim çekilişe katılmak için requirement bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 şöyle düşündüm bir tavsiyesi olan var mıdır bunun üzerinden? http://www.ekbil.com/cekilis.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 abi telefon versen likelayacaktım sayfanı ama vermiyormuşsun kılıflar beni kesmez =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 sen telefon var ben gerçek hayatta layklarım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 çekilişi erteledim bu arada, ocak ortası gibi yeni ürünler gelince daha çeşidi bol kapsamlı bir şey yapayım bu gereksiz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 o iphone lenslerin s3 için benzeri var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 var, ocak 15'de stoğa girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 fotoğraf like&share en üşenmeyecekleri şey aslında. hatta; like -> 1 hak share -> 1 hak comment -> 1 hak fotoğrafta friend tagleme -> 2 hak twit -> 3 hak (hashtag belirle tabii) böyle daha iyi olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 telefon kılıfı vermek ne ya, kondom dağıt daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Abi bi foto hazırla EKBİLDEN YILBAŞI ÇEKİLİŞİ diye, sayfayı beğenip o fotoyu paylaşanlar arasında çek işte. Sayfanın da reklamını yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 BaaL said: ben direkt olarak çin'den fabrika'dan getiriyorum açıkcası. UAG için toptan fiyat verebilirim bir kaç gün içinde. e ithalat belgesi flm? şimdi uag şöyleki ip4+ip5+s4+note3 gibi düşünsek totalde 400 tane falan olabilir ilk parti max. fiyat olarak bildirirsen bende alım yapan elemana resimleriyle irtibat bilginle teslim edeyim işine gelirse onunda alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 uygulama yapayım sana, mesaj atarsın sayfandan girerler uygulamaya, duvarlarına mesaj da düşer "baal'ın sayfasını beğendim kılıf kazanma şansını yakaladım" sende katıl tuşu koyarız buraya bide :) katılan kişilerin tam listesini veririm en son ister random.org dan istersen uygulamanın içinden seçtirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar