Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 topiki açtı ya koşa koşa.. yeter ;D teşekkürler Catze affedildin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ve başladı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 affederim ama unutmam, akilli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 uuu noyandan geri vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noyan yemezler canım çok fena patlatmış herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noyzura'nın gizli planları var herhalde. onları uygulayacağı için buradan tepki vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noyan comeback'in hiç tatmin etmedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 NolaxThensbane said: uuu noyandan geri vites ya bırakallağıseğen sende ne vitesi ? vitesi içine mi aldın falan dedirtme bana seviyorum seni değerli bir kardeşimsin =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 catze şunu niye kullanmadın abi ya. bu tür işler için sanatsal çalışmştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 certhas haklı olabilir ama biz aksiyon izleyemedikten sonra ne anlamı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bence irc'de dövüşsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ne kadar dolu göstermeye çalışırsan çalış, ne kadar boş olduğun bir noktada ortaya çıkıyor. triplere gel asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: NolaxThensbane said: uuu noyandan geri vites ya bırakallağıseğen sende ne vitesi ? vitesi içine mi aldın falan dedirtme bana seviyorum seni değerli bir kardeşimsin =)) ihi ihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bumuydu yani sen bumuydun noyan sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Black-ice said: noyan comeback'in hiç tatmin etmedi. :( yok ya sıkılıyorum "sen söylesin rörörö enerji , u.....u , " visi geyiklerinden. boşuna uzatmaya gerek yok. ciddiye alabileceğim ya da birlikte eğlenebileceğim bir zeka kıvılcımı yok =) özelden eğleniyordum tokat borcum var sana dedim. o da o tokadı sana geri çeviririm dedim. bende ciddiysen yarın hemen instant görüşelim dedim. o da ciddiysen ben senle uğraşmam ama amcamın numarasını vereyim dediğinde biraz daha tırstırayım korkağı dedim o kadar ;D adam zaten korkak ve gereksiz forum draması yaratmaya çalışıyor şimdi burda o kadar =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noyzura bu topikten eksi puanla ayrılıyor. ben arkasındaki mistik güç ile birlikte daha sağlam bir tepki bekliyordum demek ki enerjisi eskisi kadar yoğun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ya bırak sus noyan boş tenekesin tın tın tın sesten ibaretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kovboy said: Bumuydu yani sen bumuydun noyan sama ben yokum olm istediğim herşeyim ve aynı zamanda hiç birşeyim. bunu burada çoğu kişi anlayamaz ne kadar rahat ve özgürleştirici birşey olduğunu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Oha lafa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Certhas said: noyzura bu topikten eksi puanla ayrılıyor. ben arkasındaki mistik güç ile birlikte daha sağlam bir tepki bekliyordum demek ki enerjisi eskisi kadar yoğun değil. gelmem gaza ya cidden dedim defalarca. bu argümanlardan xp gelmiyor . minionların levelleri çok düşük =)) paticikte karşıma sağlam bir argüman ile zekice bir tartışma çevirebilecek adam yok. sırf içi boşş hakaret ve aynı laflar.. yok mu beynine güvenen bir adam varsa eğer bi pvp atak şurda ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 öm den tehdit etmeler falan.. sonra geliyor bu adam şöyle aştım, böyle enerjim var, şöyle hurilerim var, minion kesip level atlıyorum edebiyatı parçalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://www.evasivemotorsports.com/mm5/graphics/00000001/jdm_type_r_knob.jpg R vitesi noyana yakışmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 once a koylu, always a koylu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sequo said: http://www.evasivemotorsports.com/mm5/graphics/00000001/jdm_type_r_knob.jpg R vitesi noyana yakışmadı :) kanka adam baştan R yaptı özelde sonra geldi özür topikini açtı.. herşey cillop yani ben böyle korkak bir adamla ne konuşacam. amcasına devrediyor beni liseli ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar