Litminov Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 zayıf olduğum için çoğu markanın ürünleri bana hiç uymuyor. bazı ürünlerin small bedenlerinde kollar kısa, medium bedeninde ise omuzlar çok bol duruyor. Genelde bedenime en uygun kazak v.s üst jack & jones'ta oluyor. zayıf bedenlere uygun tavsiye verebileceğiniz markalar var mı?
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 zara ve diger ispanyollar insan bacagi giremeyecek sekilde kalip kesmeye bayiliyorlar
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 zara italyan değil mi? Edit: pardon ispanyolmuş.
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 pantolon zaten bol kesim giyiyorum sıkıntı olmuyor o konuda ancak üst kısım kazak, gömlek hiç tam oturmuyor jack&jones dışında. zara'nın da ürünlerini sevmedim pek Guess'e bir bakayım
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ben dun pantolon almaya gittim, penisimin sigdigi pantolon bulamadim.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 x-small'lara bakarsan bulamazsın tabi
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 giydirelim.com ismi çok falso dursa da şu hipster tshirtlerini de geçersek geri kalanların kalıpları acayip dar. XXL lar dahi olmuyor bana. sana da diğer bedenler illaki olur gibi.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Litminov said: zayıf olduğum için çoğu markanın ürünleri bana hiç uymuyor. bazı ürünlerin small bedenlerinde kollar kısa, medium bedeninde ise omuzlar çok bol duruyor. Genelde bedenime en uygun kazak v.s üst jack & jones'ta oluyor. zayıf bedenlere uygun tavsiye verebileceğiniz markalar var mı? http://tr.wikipedia.org/wiki/Haute_Couture
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 valla aynı sorun bende de mevcut. geniş omuz yapısı beraberinde zayıf biriyim o yüzden zorlanırım kıyafet bulmakta. marka öneremem çünkü hepsinden bişeyler çıkabiliyor. ama en memnun kaldığım colins sanırım. hep bişey bulurum orada.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 benim de omuzlar 256 metre gel gelelim 183cm ve 65 kiloyum işte levis/lee/diesel tarzı kot pantolon dışında pantolon bulmakta aşırı zorlanıyorum baldırlar dizden aşağısına göre roberto carlos bacağı gibi kalıyor çok abuk bi görüntü oluyor özellikle slim fitlerde falan spora başlıyım iyisi mi
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aquila said: Ben dun pantolon almaya gittim, penisimin sigdigi pantolon bulamadim. bende havaalanında güvenlikten geçemiyorum bi türlü. yok ne o şişkinlik ne sakladın oraya falan.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dedim abi sana, erkekte sutyeni yadirgiyolar.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aynen abi küçülttürücem gögüsleri yeter. hayvan gibi bakıyolar.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ince bedenler için tül perde öneririm. memeleri falan gösteriyor hep.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ince bedenler sıcak mı bide? tıslıyor mu? ince bedenler...
Öne çıkan mesajlar