-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 DİNAN'A KALKAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 o bıçak dediğin kasaturayla domates kesilmiyor o kadar kör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Uyuz olmuşlarsa demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 12 saat nöbet gececi adam için normal, çapraz zor ama silahlıktır amm dir bunlar standart 12 saat. Yalnız 6 saatlik kule kısmını ben de anlamadım, kule dediğin telsiz kulesi falan mı? İki mindfuckım var benim burda. İlki bıçak ne lan ahah. Bizimkilerin yanında hiç bıçak görmedim, baya kendini komando falan sanıyor heralde senin eleman. İkincisi nöbette uyuduğun tescillendi ve sen sadece basit bi "çarşını keselim istersen" uyarısıyla yırttın? GZ panpa, pıçakla tehdit edilmeyi her türlü diskoya tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bölük komutanını alay komutanının önünde bozdum diye akşam 5-7, 9-11, 1-3, 5-7 nöbeti tutturmuştular bana. Sonraki gün de gün içinde 4 saat tutup gece 1 de yatabilmiştim. Resmen 50 saate yakın uyutmadılardı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 şimdi şöyle ben gececiyim evet. Neyin nobeti bu derseniz hollandalilari ve patriotlari koruyoruz. Arada bikaç amerikali ekip var işte. kule 8 metrelik çelik kule. böyle armorlusunu ilk burda gordum zaten. her gün 6 saat kuledeyim. 6 saat hazir kitada hollandlilar giris cikis yaparken işi mişi olurken sorun yasanmasin diye "dil bilir bunlar' diyip kisa dönem veriyolar. zaten 40 gün kaldi. o yuzden bisey gelmez başima. zaten çapraz falan tutmuyoruz. komutanlar sandalye koydu oturuyoruz. Mal gib bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 askerde uyuduğum kadar (çok ve düzenli) sivil de uyumadım la ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 askerde gezdiğim kadar (çok ve düzenli) sivilde gezmedim ben ahaha edit: copy paste e kurban gittim gramer polisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 de birleşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 askerde dövmediğim kadar (çok ve düzenli) sivil de komutan dövmedim ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bi anlam şeysi oldu bence yukarıda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 istanbul gata'nın pastanesinde çok güzel tatlılar yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 çankırıya girmeden önceki 2. tesiste çok güzel bir çorba içmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ezogelindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 geçmiş olsun abi, az kalmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Sabunu dusurseydin daha fenaydi, ucuz atlatmisin gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Su askerlik muessesesi kadar standarttan uzak bisey yok herhalde abi? Biri diyo cok rahat, biri diyo cok zor. Biri cok uyudum diyo biri uykusuzluktan oldum diyo. Biri otel gibiydi diyo bi baskasi kola ile tras oluyoduk diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Şu gata da askerlik nasıldır biri anlatsın, ankara gata rehabilitasyon merkezine düştüm, ustalık orda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 SeaGle said: Su askerlik muessesesi kadar standarttan uzak bisey yok herhalde abi? Biri diyo cok rahat, biri diyo cok zor. Biri cok uyudum diyo biri uykusuzluktan oldum diyo. Biri otel gibiydi diyo bi baskasi kola ile tras oluyoduk diyo. bence kişiden kişiye değişiyo ya kişilik alışkanlıklar hayat standardı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sen uyursan herkes ölür demedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 uzun dönem olsaydın 2 ay hapis yatardın dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 baktın olmuyo nöbette havaya ateş et hava değişimi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar