Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Kanaltürk'te Ali Ece, Selçuk Dereli, Yılmaz Vural falan da mükemmel yorumluyor. Açın izleyin.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 2 kişiyi güzel attırdı. helal taraftara. hakki_yendi.png
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 su bakışta topu görüyor ve durdurmuyor ya, kimse daha başka bişey anlatmasın abi
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tinu said: :) Kuşbakışı için 00:02 http://www.youtube.com/watch?v=LxkkK582WV8
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 PZero said: İNANILIR GİBİ DEĞİL GOL ATACAĞIZ ADAM TOP ATIP POZİSYONU BİTİROYOR GENE GOL ATACAZ TARAFTAR SAHAYA GİRİP FERNANDESE SALDIRYOR BİZ İKİ KIRMIZI GÖRÜYORUZ ATLANAMSIN AMA OĞUZHANIN GÖRDÜĞÜ SARI TAM KOMEDİ BİZ NEYİN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ ? GİDİP YUNUAN LİGİNDE OYNASAK DAHA COK SAYGI DUYARLAR BİİZ YAZIK PZero said: uzun zamandır izlediğim en iyi hakemi tüm kararları doğru . ıkıncı yarı bozulmaz inşallah ikinci yarı da bozulmadı, iyiydi tüm maç sdfsd
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adam buyuk ihtimalle hakem durdurmadi diye yapti o hareketi. veya oyunun durmus olmasi lazim, bu herif niye hala gol atmaya calisiyo diye sasirip mudahale etti asfd.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hayata tozpembe bakabilmene hayran oldum şükrücüm :)
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ne alaka abi, adam kendince hakli, hakemin oyunu durdurmasi lazim. topu da atarken zaten skeyim boyle isi gibi bi hali var, atom fizigine de futobla da lanet olsun. basta pozisyon geliyo diye tereddut edince elinde kaldi top.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/161220130014465686965_3.jpg
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 said: "Motta'ya, sahaya giren taraftarı tekmelediği için kırmızı kart çıkarttım. Bunu da kural gereği yaptım. Almeida'ya ise itirazdan dolayı kart gösterdim" ahah çok iyi ya. bütün takım itiraz etti o pozisyonda...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Admin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 acaba donk da orçunun feyki mi diye sormadım değil.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aquila said: ne alaka abi, adam kendince hakli, hakemin oyunu durdurmasi lazim. topu da atarken zaten skeyim boyle isi gibi bi hali var, atom fizigine de futobla da lanet olsun. basta pozisyon geliyo diye tereddut edince elinde kaldi top. bunca yıldır futbol izliyorum hayatımda ilk kez topa vurmak yerine eline alan bir futbolcu gördüm, elinde topu görmesine ragmen durdurmayan hakem ve bunu art niyetli kullanan, bir silah gibi kullanan futbolcu gördüm. en ufak bir iyi niyet yok o pozisyonda. niyeti iyi olan vurur topa gider,eline alıp farklı niyetle kullaniyorsan cezaya hazır olcaksın.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 futbolunu da hakemini de... yenilebilirsin abi, sonuçta top yuvarlak ama insan o.ç ligi kaldıramıyor bir süre sonra. Bi yavşak penaltı noktasını kazar diger götlek elinde 10 dakka tuttugu topu adama atar. bu oynanana futbol deniyosa ingiltere almanya falan lazertag oynuyolar sahada Phoenixlin said: http://www.youtube.com/watch?v=LxkkK582WV8
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hani önce çaldım diye rapor yazmış ya, şerefsiz yalancı. düdüğü çaldığı an
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 applev0dka said: la ne niyeti ya, adam o anin gelisiminde oyle tepki verdi. hakem haksiz, adam tepki gosterdi.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi pozisyonun elle tutulan bir yani yok yani. senin 1 penaltın verilmemiş yediğin 1 golde taç nizami degil yediğin 1 golde ofsayt var senin oyuncuna taraftar tekme atmış fiziki bir müdahale var ve hakem kurala göre orda oyunu tatil etmesi gerekirken etmemiş. bunca seyin üzerine su maç 2-1 teyit edilirse, bu hakeme de haftaya maç verilirse yine cidden kim sampiyon olursa olsun zerre umrumda degil. kaparım ligtv'yi sadece ingiltere ispanya ligi izlerim, en azından adam gibi futbol izlerim, hata yapılsa da iyi niyetli oyuncular ve hakemler görürüm, spor olan futbolun tadına varırım. ben sadece haftada 1 beşiktaş maçı izleyen adam degilim. gs fb maçlarını da takim ederim. antep-kayseri maçını da izlerim karabuk-sivas maçını da. oyunun güzelliğinden zevk almak isterken her hafta daha kötüye gidiş var, anadolu maçlarında büyük takım hatalarından cok daha büyük hatalar var, ama hala her şey cok normal ve yolunda gibi davranan bir topluluk var. yazık yani söylenecek bişey yok
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ya allah aşkına valla ayıp trolluyormusun ciddimisin anlamıyorum gerçekten bak, yani şu pozisyona tepki vermiş ne var diyorsun ya inanamıyorum gerçekten.. şaka gibi geliyor bana sanki kızdırmak için yazdığını düşünmek istiyorum.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 DynamicK said: acaba donk da orçunun feyki mi diye sormadım değil. feykim olsa adı donk olurdu gerçekten
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 saha içine giren topu dışarı çıkarmak bir oyuncunun görevi değil, hakem uygun görürse oyunu durdurur. eğer imkanı varsa ayağıyla vurur uzaklaştırır en fazla, öyle topu elinle alıp gezmek ve üstüne üstlük aktif oyuna müdahele edecek şekilde fırlatmak savunulacak bir olay değil.
eski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yok abi burda ve türkiye de onu bile savunacak at gözlüklüler var ve olacak ta
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 1-2 saniyede gelişen olay. hala daha 10dk top gezdirdi falan diye ağlıyorlar. at gözlüklü biz oluyoruz bi de. çok ilginçsizin. ha bi de saniye olayının sslerini koydum geride kebelehübele etmeden onlara bakarsınız. iyi uykular hadi herkese
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 0,4. saniyede adam eğilmeden ayagının ucu ile milisaniyelik dokunuş ile topu ittirebilir kendine gelmeden, otursun çay söyleyelim ya.
eski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ya arkadas macı izledik bizde.o top adamın yanına geldiginde ayagıyla dokunsa dısarı cıkar.hadi topu eline aldı,kendi yanına gelmeden bile eliyle atacak zamanı vardı aynı seyi seyretmedik mi?neyi savunuyorsun yada neyini savuyor bu hakemi savunanlar? nedir yani böyle bi futbol ortamımı olsun ülkede.iktidar yandaşlari hep korunacaksa sporun rekabetin ne anlamı var ki? alın kupa kimin istiyorsa onun olsun. değil 2.lig 12. ligde olsa taraftar yine taraftardır.yeterki bi heycan bi zevk olsun
Öne çıkan mesajlar