totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 oha bursalı mı çıktı adam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Olm adam kasımpaşalı mı, bursalı mı yoksa beşiktaşlı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adam part time beşiktaşlı hafta sonları bursali canı sıkılınca kasımpaşalı bu nasıl bir komplo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 memleketi bursa, tuttuğu takım beşiktaş oturduğu semt kasımpaşa herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Darksun said: heh tipe bak beşiktaş üzerinden gezi intikamı alınıyor , beşiktaş üzerine oyun oynanıyor dediğimizde gülüyordu millet!! yani şunun başka açıklaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hala gülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 https://twitter.com/ozelrenk adam bursa tribününe gizliden girip top işareti falan yapmış. sdf nesi bursalı lan adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mokoko said: https://pbs.twimg.com/media/BWjtguWIMAAJ5OM.jpg Kartal mı olmuş burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mustafa özel @ozelrenk 9 Dec Bana arabamı kırdıktan futbolculara hakkımı helal etmiyorum mustafa özel @ozelrenk 4 Dec Fatih sultadan Selim değil Fethiye spor :)))) iq 19 falan sanırım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adam beşiktaşlı boşuna zorlamayın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mustafa özel @ozelrenk 9 Dec Bana arabamı kırdıktan futbolculara hakkımı helal etmiyorum fernandes hak etmiş beyler. AFERIM LAN MUSTAFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mustafa özel @ozelrenk 24 Nov eyer Burak Yılmaz oğlum olsaydı onu evlatlıktan red ederdim (Roberto karlos) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Beşiktaş'ın beraberliği belki de galibiyeti kurtarma şansı olan bi maçta, 10 dk kalan maça girip Fernandes'e saldıran, ve sonuncunda Beşiktaş'ın 2 kırmızı görmesine sebep olan adam Beşiktaşlı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 çarşı karışmış https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1501021_652658704786954_1358631422_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mustafa özel @ozelrenk 5 Kasım Bugün kophanak lıyım ölümüne mustafa özel @ozelrenk 2 Kasım fb ve gs i..eleri her hafta TFF den 3 puan ı oynamadan alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Certhas said: olaya bak. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/163738/elindeki-top-ile-pozisyondaki-topu-vurmak-ryan-donk ahahaha çok iyi lan. yalnız arkadaş "almeida gol atacakken" demişti de. yok artık yani. pozisyon bile yok ortada, hatta mal donk, kendi müdahale etse topu uzaklaştıracak bence hudasfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mustafa özel @ozelrenk 21 Nov Selam olsun tüm Beşiktaş integral furıs basketbol takımına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 haftaya fb formasi giyip kadiköyde atlıyorum ondan sonra gs forması giyip arenada 2 tane fake twitter hesabım da yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 AHAHAHAHAHA fernandes'e sinirlenmiş denyonun tekidir demiştim. abi barizdi çünkü adam 20 metre depar atıp ona tekme atıyor. geçen maç yüzünden işte. bu maçta da baktı iyi oynamıyor delirdi devreler yandı sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Abi adamın hangi takımlı olduğunun ne önemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mustafa özel @ozelrenk 5 Nov Bugün kophanak lıyım ölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adam tipik beşiktaşlı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Almedia bu adama vurdu diye kırmızı gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar