Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 İzmirde küt böreği yok ya alıcan onu basacan pudra şekerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 küt böreği mi dağ türkü böreği diil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aslında küt böreği ama İstanbulda arasına r katıp kürt böreğide diyolar bi kesimde ayı böreği dio ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 la bursa demeyin ne var bursa'da fgdsfgsd hadi istanbul ankara diyenlere eyv da bursa ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Manisa kavşağında bi börekçi satıyordu bundan Kürt böreği diye. Battı kapattı :P Gevrek varken kim alır la bunu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Skyfire said: bursa ne ya lol typo: bursa ne ayol olacaktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 izmirde imam yokmuş diye okudum. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Lan bu İzmirlilerdeki afra tafra Londra'da, Paris'de hatta New York'da yaşayan adamda yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adeta bir şişman özgüveni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 üretmek üzere progranamlanan tüketiciler isyanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ObuzHapsever said: Lan bu İzmirlilerdeki afra tafra Londra'da, Paris'de hatta New York'da yaşayan adamda yok lan. ben izmirliyim farkettiniz mi bilmiyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Fistan said: imax olmadan da hobbit izlenebildiğini kafa basmıyo heralde end of thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Rasmon said: forum bornovada hfr varmış lan hiç görmedim. la ben facebookta habire rıdvanı forum bornovada görünce gezi nin anarşik oluşumlarına katılıyor sanıyordum. avm ye mi gidiyormuş yani!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 olm adam forum starbakstan çıkmaz ne direnişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 oha hakkaten hfr 3d hobbit varmış forum bornovada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sdsffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 İzmir'e kurban olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Rasmon said: dünyanın en büyük köyüyüz olacak o kadar. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 GERGE said: HFR var: http://ticketing.marsgate.com.tr/Ticketing/visSelectSeats.aspx?cinemacode=0000000027&txtSessionId=461&visLang=1 hfr de mi imax de mi izlemek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 chrome said: bu izmire laf atan dingiller acaba bizim yasadigimiz huzurun komforun ve guvenin yuzde kacina sahipler cok merak ediyorum. arabamin kapisini kac defa acik biraktim icinde de monttur evrak vs dururken sabah tertemiz bundim gittim alsancaktan... gece 3 te 4 te sokata gezerken kafam hep cok rahat polislerin insanlara yol verdigi. kontrol yaparken ozur dileriz vaktinizi aldik dedigi kac sehir var.. evimin bahce kapisi hep aciktir komsulardan baska giren olmaz yillardir yere bir sey dusursem 10 kisi gelir yardimci olmak ister.. ise gec gelen elemana gosterilen tolerans baska hic bir sehirde yoktur. bir garsonu calisani azarlamaya kalkissa biri herkes onu yerin dibine sokar burada.. trafik desen sadece pazar aksamlari hafta sonu diye yazliga kacanlar yuzunden olur. sabah trafigibir de eser miktarda.. bu kadar zamanin yavas aktigi insanlarin kalender oldugu baska bir buyuksehir yok lan ulkede. basbakan bile geldi izmirde konusma yaptiginda biz kimsenin yasam tarzina karismayiz dedi izmir icin. sfsddsff oyle bir yasayis ozerkligi var burada cunku.. hee cigdem diyoruz. hee domat hee gevrek. izmir bok gibi sehir abi gelmeyin buraya... bunları hepsi zaten aydın,izmir, mugla ilçelerinde daha güzelini bulmak mümkün. Büyük şehirde yaşıyosan bunlar için değil olanakları için yaşarsın. bu olanaklar da izmirde yok. imax de bunlardan biri sadece. ztn yeteri kadar istihdam yok izmirde köy gibi biyerden sonra gelişemedi.oyüzden kimsenin geldigi yok memurlar fln hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 nası geldiği yok lan yarısı doğu göçmeni oldu izmirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 keşke kimse gelmese i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Hobbiti nerde izleyelim izmir'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 imax iyi diyolar orda izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hfr dene izmir'de gideceksen; ben de onu denicem bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar