Miamia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Abuk sabuk bir başlık açtı küfürlü. Bunun üstüne oraya kahvehane ağzı yazdım. Kendimce eleştirdim. Bunun üstüne aynı şekilde özel mesaj göndermiş. Oha diyorum. Bir bayana özel mesaj yolu ile küfretmek ne demek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ---reklam alanı--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sus kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 son cümleye kadar iyi gidiyodun, bir ninja olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 rpnin dibine vuranlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 haklısın miamıcım. özele gelir misin cons'un terbiyesizliklerine nası dur diyeceğimizi tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2013/09/yanimda-gormus-oldugunuz-adam-beni-elliyor-600x600.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 karı olduğunu söyleseydin daha iyi şeyler yazardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 HAHADHASDFGASDFHASDHASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Gunumu senlendirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 tam çukursun orçun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ne çukuru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Cons said: http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2013/09/yanimda-gormus-oldugunuz-adam-beni-elliyor-600x600.png asdfkmerhytsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 o konuda bende cona çok kırgınım telefonunu öm at ben sana gerekli destek olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Cons said: http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2013/09/yanimda-gormus-oldugunuz-adam-beni-elliyor-600x600.png ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Cons tam bir canavar, Tüm pati ondan korkar. Forumda görünür görünmez Saklanır beyinler Miamia okul birincisi, Pati tek eğlencesi Postunu tam yazarken Cons yanına geldi Miamia kafayı kullandı Cinsiyeti ters çevirdi Pipisi altta kalınca Cons onu kız sandı Cons gittiği anda Kız birden erkek oldu Miamia forumun tadına yine doydu Kek değil kekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Miamia said: Abuk sabuk bir başlık açtı küfürlü. Bunun üstüne oraya kahvehane ağzı yazdım. Kendimce eleştirdim. Bunun üstüne aynı şekilde özel mesaj göndermiş. Oha diyorum. Bir bayana özel mesaj yolu ile küfretmek ne demek! Dırdır yapma git lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Consu biraz daha yüceltmek için açılmış bir başka topic daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 lara gofret taklidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Ata eşeğe yürüyen insanlar var bu forumda, aman dikkat şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Yılmaz Özdil in dünkü yazısında dediği gibi mi yani ? Ülkede küfür eden hayvanlık yapan hep gözde. Efendi, medeni adama no country... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 SUS GIZ LUP OROSPUSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 GARI VAR DEDİLER HELDİK'!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 applev0dka said: Cons tam bir canavar, Tüm pati ondan korkar. Forumda görünür görünmez Saklanır beyinler Miamia okul birincisi, Pati tek eğlencesi Postunu tam yazarken Cons yanına geldi Miamia kafayı kullandı Cinsiyeti ters çevirdi Pipisi altta kalınca Cons onu kız sandı Cons gittiği anda Kız birden erkek oldu Miamia forumun tadına yine doydu Kek değil kekstra AHAHAHHAAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar