Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Baya direndim ama canım sıkılınca ve şu indirimi görünce dayanamadım ya Eski accountu 2009 da buradan birine satmıştım selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 gogo bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ya bu salak starter edition sanıyo beni ben yeni hesap açtım ordan şeyttiriyorum niye böyle a dostlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 starter edition ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yirmi dört saati falan buluyordu bazen starter edisyon ibaresinin kalkması. level vs sınırı falan yok ama partiye davet falan edemiyordun. sabaha normal haline dönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 goldseller botlara karşı önlem o ya,yeni hesap alıp dakkasında ticarete /scame başlamasınlar diye . öyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ha iyi ya içim rahadladı eyvallah baylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Ben de döndüm bu kıtlıkta indirimi görünce aldım ek paketi 1-2 ay takılır bırakırım herhalde tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 RAF atabilirim isteyene sfdsg, beraber level'larız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konusu açılmışken eskiden Raf a izin vermiyor sizin hükümet diyordu Gm ler. ülkeyi UK, Germany falan yapıyorduk. O sorun düzelmiş mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 raf ve sor arasında nasıl bi farklılık var? hangisi daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 raf yeni başlayanlar için sıfır hesap alıyorsun. sor eski kapalı hesaplara oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Valla bende 3 ay dolsun diye bekliyorum resurrect için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bende terk edip edip döndüm hep en son bi ettim tüm hatıralarını her şeyini sildim. dönmem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aynen biz de 3 arkadaş indirimle tekrar başladık. çok değişiklik olmuş. 1-2 ay oynar bırakırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ya ben açıkçası, remodeling çalışmalarını görünce gaza geldim. undead süper hoşuma gitti de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 cacodemon said: aynen biz de 3 arkadaş indirimle tekrar başladık. çok değişiklik olmuş. 1-2 ay oynar bırakırız. Birbirinize RAF atarak başlasaydınız bare. Çok daha hızlı level alırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 diğer konuda da sordum ama belkiş buraya rafla ilgili bilgisi olan arkadaşlar daha çok uğruyordur tekrar sorayım bu konuda da, Bu raf olayında party deyken mi yakınındayken mi geliyor %300 xp olayı party de olduğumuzda yarıya bölündüğünden xp kazanımı acaba tek keserken verilen xp'nin %300 ümü yoksa partyde olduğundan bölünen xp nin %300 mü geliyor raf yapıp birlikte oynayan arkadaşlar bunun bilgisini tam olarak verebilir mi?Raf yapmamış olanlar yada bilgisi olmayanlara biraz karışık gelebilir.Şimdiden teşekkürler dönmeye niyetim pek yok ama indirim ve bu olay biraz cezbediyor belki followda yada kız arkadaşımla birer karakter kasmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 belli bir yard yakınlık içinde olmaz lazım. tam hatırlamıyorum şimdi. yoksa exp normal haline dönüyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Partide olman lazım arti belli bir Yard gerek. Quest verirken yanında olmadan verince yanıyor 3 katı exp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 çok teşekkürler ama soru biraz daha derin partyde olma durumunda biliyorsunuz ki xp bolunuyor işte asıl soru burada sanırım bölünen xp %300 oranında artıyor ama buda aslında %300 olmadığını gösteriyor.diyelim 2 kişi var tek başına 50 verirken 2 kişi 25 er xp veriyor e bunun %300 üde 75 xp oluyor yani tek kesmeye nazaran %50 bir artış oluyor.Yeni başlayana heirloomsuz fena değil tabikide bu %50 artış ama tam bilgi almak istedim.Aldım bir account fakat 3 gunu kaldı ve ben daha hiç oynamadım bile :P Deneyen varsa yada deneyebilecek bildirirse sevinirim.Birde raf gönderilen kişinin sadece oyunu alması(içinde 1 aylık oyun süresi var) yeterlimi diğer raf gönderen kişinin 1 ay oyun süresi kazanmasına yoksa 1 ay oyun süresi alınca mı geliyor diğerine hediye 2. ay alınıncada binek/pet seçme şansı geliyor sanırım.Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Partide exp bölünmesi olmuyor gibi birşey, questler zaten full veriyor, moblarda 100 yerine 50 falan veriyorlar ama kesme hızı 2 katından bile fazla arttığı için (birbirinize de bufflıyorsunuz sonuçta) totalde bir kayıp olmuyor. %300 olayı da üstüne ilaç gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Teşekkürler cevaplar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar