olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 speysin akılda kalıcı fail topicleri var onlar yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 :o bu da benimki olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ;'D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Beni face den bi karşı cinsin eklemeyeli çok uzun zaman oldu. Arkadaşımda var nefes seansı yapan. Ondan yardım mı alsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 onu millete penis gonderirken dusunucektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ^_^ isterdim ben ama hep aklıma gökhan'ı getiriyor ya ne olabilir acaba başka... :? gördüğüm en saçma emote olduğu için bu olsun. ayrıca noyan çakralarını aç onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 diaboliq said: Beni face den bi karşı cinsin eklemeyeli çok uzun zaman oldu. Arkadaşımda var nefes seansı yapan. Ondan yardım mı alsam acaba? hizmetlerim arasında chick magnet olmanın taktiklerini öğretmek de var.. şu das parfume modundayım açıkçası... tanımadığım kızların bile rüyalarına giriyorum ve beni bulup ekliyorlar.. başkalarına tarot baktıran kızlar tarot fallarında çıkan aşık olacağım erkeğe dair bütün özelliklerin uyuyor falan diyorlar.. geliyor da geliyor kızlar diyorum benim başka bir kıza sözüm var bütün gün ona sarılma meditasyonu yapıcam diye ama inadına ne olacak beni de aranıza alın bende sarılayım diyorlar.. patite değerim anlaşılmıyor olabilir ama gerçek hayatta tam bir efsaneyim ve bildiğim herşeyi öğretiyorum karşılığı verildiği sürece ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 diaboliq bi düşün hacım en fazla spermini falan içer o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Liebe said: diaboliq bi düşün hacım en fazla spermini falan içer o yani seni şikayet etmek yerine buradan uyarıyorum. ben kendi spermim dışında başka hiç bir sperm içmem. bir daha benim adıma böyle gay cümlelerler kurma. başkalarının spermini içmeye çok merakın varsada bunu benim üzerimden pasif eşcinsel bir şekilde ifade etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Noyzura said: patite değerim anlaşılmıyor olabilir ama gerçek hayatta tam bir efsaneyim ve bildiğim herşeyi öğretiyorum karşılığı verildiği sürece ;D sus kız soğan doğra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 DMT diyince aklıma geldi, kızın tekinin çayına eşşek şakası olsun diye 2 kağıt LSD banmıştık. Kız 6 ay sonra intihar etti. Yavuz benim çok iğrenç bir insan olduğumu biliyor, o yüzden ban yemem herhalde ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/20924739/images/1348974640790.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Noyan gardaşım bu barzo sürüsüne karşı ninca karşimizin uyguladığı taktiği uygula bence. Hayır illa kendini açıklicam diye kasıosun da negrek var. Biz seni böyle sevioz. Sanki çizmiş bir yazarın kurguladığı karakter gibisin. Bozmadan böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Hiç kimseye öyle şakalar yapmadım. Çünkü bu işlerin şakası olmaz. Şakasına dediğin şeyde umarım kafasını karıştırıp arkadaşlarla bi güzel onu becerelim kafası değildir daha da iğrençleşirsin gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Taocu seks var mı lan burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Flameoffear said: Noyan gardaşım bu barzo sürüsüne karşı ninca karşimizin uyguladığı taktiği uygula bence. Hayır illa kendini açıklicam diye kasıosun da negrek var. Biz seni böyle sevioz. Sanki çizmiş bir yazarın kurguladığı karakter gibisin. Bozmadan böyle devam. ya işte o illa kendimi açıklıcam kafası diye birşey yok. ben düşünmeden yardırırken maksimum kendim oluyorum yani çoğu insanın benim hakkımda yaptığı gereksiz sığı analizlerdeki gibi hesap kitap peşinde değilim. Kendin olmanın özgürlüğü kendini içinden geldiği gibi ifade etmektedir. Buna kimsed müdehale ederse öyle yaptığı boş muhabbetle kalıp saçmalar en fazla.. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 MADBOY said: Taocu seks var mı lan burda? bana direk sorsana kentox yanındayım işte. tantrik seks var bende . tao olayını eksik buluyorum. tanra olayınıda upgrade edip hardcore tantra diye bir kafa yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Flameoffear said: Noyan gardaşım bu barzo sürüsüne karşı ninca karşimizin uyguladığı taktiği uygula bence. Hayır illa kendini açıklicam diye kasıosun da negrek var. Biz seni böyle sevioz. Sanki çizmiş bir yazarın kurguladığı karakter gibisin. Bozmadan böyle devam. şimdi noyan'a +/- lafım yok da nina karşimiz dediğin adam "aslında ben şuydum sizden intikam almak istedim o yüzden böyle bi karakter yarattım" diyen şizoya bağlamış bi arkadaşımız, parantez açıp hatırlatmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Sana tarot icin potansiyel kiz arkadasimi getircem ama s*kersin diye korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 olm sen sperm içmeyi seviyorum diye dedin ben ne bileyim sadece kendi spermini içmeyi sevdiğini niye bu şiddet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ninca fake olabilir ama yaptığı rp ile gönülleri fethetmişti. Yüzyılın Fakesi ödülü bile verilebilir adama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Theridone said: Sana tarot icin potansiyel kiz arkadasimi getircem ama s*kersin diye korkuyorum :( kanka ayıp ettin şeyimi keser sokak kedilere yediririm ama senin bana getirdiğin kıza o gözle bakmam yani.. Lütfen Rıdvancım benimde erkek kardeşim var süper yakışıklı ama onunla bile 15 yaşına geldğinde dedim asla bir birimizin manitalara çakmak yok . bir kuku için asla aramızın bozumasını riske atamayız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Liebe said: olm sen sperm içmeyi seviyorum diye dedin ben ne bileyim sadece kendi spermini içmeyi sevdiğini niye bu şiddet :( yaptığın argümanı patinin bir numaralı kaybedenleri sürekli yapıyor da sen de yapınca sana patladım istemesemde . oysa ben seninle tatlı tatlı konuşup bottomda support olurken skypeda geyikler yapmayı tercih ederdim . ama support olmayı sevmiyorum işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 adam gaius baltar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Noyzura said: kanka ayıp ettin şeyimi keser sokak kedilere yediririm ama senin bana getirdiğin kıza o gözle bakmam yani.. Lütfen Rıdvancım benimde erkek kardeşim var süper yakışıklı ama onunla bile 15 yaşına geldğinde dedim asla bir birimizin manitalara çakmak yok . bir kuku için asla aramızın bozumasını riske atamayız diye. Saka bir yana, yarin ariycam seni Noyan'im. Randevulasip gelicez sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar