Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Az önce facebookdan bir mesaj daha geldi. Çok güzel bir kız googledan merak ettiği bir konuda search yaparken benim yazılarıma denk gelmiş. Önce bir spiritüel backroundunu yazdı sonra bana vucudunda doğal olarak dimethyltryptamine seviyesini nasıl yükseltebileceği üzerine tavsiyelerde istedi .

bende dimethyltryptamine seviyesini yükseltmesini sağlayacak nefes tekniklerine eş zamanlı olarak mantraları da öğretebileceğimi söyledim. Fakat işine yarayacak bilgilerim , zamanımın ve enerjin karşılığında benimde işime yarayabilecek birşeyler önermesini talep ettim ve randevulaşma bilgilerini aldık.

Daha doğru düzgün promotion bile yapmadan insanların googledan search yaparken bana ulaşmaları çok mutlu etti beni.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

@totemic
zaa

noyan kanka hatun guzel mi bari cok iyi demissin ama.

yok guzel degilse sana laflar hazırladım.

güzel ve sevgilisi var sanırım. hatunla ilgilenmğiyorum zaten fazlası ile güzel hatunlar çevremde fanatikleşiyor bilgilerim ve ideallerimden dolayı ama bilgilerimi paylaşmamın karşılığını alabilme kafası hoşuma gidiyor onu paylaşmak istedim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

bence garbage niteliğinde mesajlar atmayın, boşu boşuna yoruyorsunuz beni
ü

niye garbage ya.. kaçımızı burda googledan bilgi ararken isminizi bulup sonra bilgilerini bir bedel karşılığında istiyor.. benim için önemli birşey Searos lütsen sende kişisel modusun en çok senin anlamanlazım bu konunun kişisel olarak bana hissettirdiği güzelliği .
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

vivavale said:

noyan kanka hatun guzel mi bari cok iyi demissin ama.

yok guzel degilse sana laflar hazırladım.

güzel ve sevgilisi var sanırım. hatunla ilgilenmğiyorum zaten fazlası ile güzel hatunlar çevremde fanatikleşiyor bilgilerim ve ideallerimden dolayı ama bilgilerimi paylaşmamın karşılığını alabilme kafası hoşuma gidiyor onu paylaşmak istedim =)

buradan hatunun vasat oldugu kanısına vardım kanka. sory
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...