Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Az önce facebookdan bir mesaj daha geldi. Çok güzel bir kız googledan merak ettiği bir konuda search yaparken benim yazılarıma denk gelmiş. Önce bir spiritüel backroundunu yazdı sonra bana vucudunda doğal olarak dimethyltryptamine seviyesini nasıl yükseltebileceği üzerine tavsiyelerde istedi . bende dimethyltryptamine seviyesini yükseltmesini sağlayacak nefes tekniklerine eş zamanlı olarak mantraları da öğretebileceğimi söyledim. Fakat işine yarayacak bilgilerim , zamanımın ve enerjin karşılığında benimde işime yarayabilecek birşeyler önermesini talep ettim ve randevulaşma bilgilerini aldık. Daha doğru düzgün promotion bile yapmadan insanların googledan search yaparken bana ulaşmaları çok mutlu etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 here we go... /first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi ahaha, dmt yükseltmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 second bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bir de nefes tekniği demiş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 doğarken , uykuda rüya görürken ve ölürken doğal olarak yoğun salgılandığı gibi uygun meditasyon teknikleri ile de yükseltebiliyorsun. Kız bunu train etmek istedi benden çok mutlu oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://www.kurtalanhaberleri.com/images_up/reklam-ver.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 noyan kanka hatun guzel mi bari cok iyi demissin ama. yok guzel degilse sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 böyle alaycı ve çok bilmiş bir tavırı kendinizde nasıl buluyorsunuz bilmem farkındamısınız ama iletişimizi pek yapıcı yönde etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bence garbage niteliğinde mesajlar atmayın, boşu boşuna yoruyorsunuz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 vivavale said: @totemic zaa noyan kanka hatun guzel mi bari cok iyi demissin ama. yok guzel degilse sana laflar hazırladım. güzel ve sevgilisi var sanırım. hatunla ilgilenmğiyorum zaten fazlası ile güzel hatunlar çevremde fanatikleşiyor bilgilerim ve ideallerimden dolayı ama bilgilerimi paylaşmamın karşılığını alabilme kafası hoşuma gidiyor onu paylaşmak istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 o dediğin şeyi yükseltince ne oluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Saeros said: bence garbage niteliğinde mesajlar atmayın, boşu boşuna yoruyorsunuz beniü niye garbage ya.. kaçımızı burda googledan bilgi ararken isminizi bulup sonra bilgilerini bir bedel karşılığında istiyor.. benim için önemli birşey Searos lütsen sende kişisel modusun en çok senin anlamanlazım bu konunun kişisel olarak bana hissettirdiği güzelliği . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi sen niye üstüne alındın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mutlu olduguna sevindim ^_^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yazık kimin kızıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Certhas said: o dediğin şeyi yükseltince ne oluyor peki? uzay aracın olmaksızın hyperspace deneyimi yaşıyorsun.. ışık hızı kafasına geçip sonrasında çok acayip yerlere varıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Saeros said: abi sen niye üstüne alındın ki özür dilerim gereksiz bir alınganlık yaşamışım ;D geçti şimdi. seni yormamak için artık kim ne derse desin hiç report etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Banada anlatirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Sana Geri donusu evrensel enerji olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 /first mesajimi silmen ayıp olmuş :( garbage'lik bişey yoktu o mesajda ya her konuda olabilcek bişey cık cık cık google'dan buluncak seviyeye geldiysen bir internet sitesi yakiışır o zaman fiyatlarını falan yazarsın seansların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 o diilde bu adamın dedıklerı dogruysa ve makara gecıosak bole baya bısı kacırıorz lan hayır tıransa sokup zkicek diye korkmasam kanka bı oret bea dıcem benimde dimetokalı seviyemi arttır noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 incdarkness said: Banada anlatirmisin? karşılığı ödendiği sürece uygun bulduğum herşeyi yapıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi karşılığında ne istiyorsun bu çok muallak bir istek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Noyzura said: vivavale said: noyan kanka hatun guzel mi bari cok iyi demissin ama. yok guzel degilse sana laflar hazırladım. güzel ve sevgilisi var sanırım. hatunla ilgilenmğiyorum zaten fazlası ile güzel hatunlar çevremde fanatikleşiyor bilgilerim ve ideallerimden dolayı ama bilgilerimi paylaşmamın karşılığını alabilme kafası hoşuma gidiyor onu paylaşmak istedim =) buradan hatunun vasat oldugu kanısına vardım kanka. sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar