xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Vergiyle alakası yok abi, 100$ altı takılmıyor. Gümrük kargo fiyatıyla ilgilenmez, ürün fiyatına bakar. Takılmıyor o yüzden. Ben pantolon ve ceketi amerikadayken almıştım, gerçi onlar da 100$ altıydı ama kargo ne kadar tutardı bilmiyorum. Gözlüğü direk ebay'den motostuff1 diye birinden aldım, galiba 20-25$ civarı kargo almıştı, 85$'i geçmemişti totalde. Bu yıl da eldiven aldım, o da kargoyla birlikte 23$ tuttu direk Türkiye'ye. Biraz bakınca bulunuyor uygun fiyata yollayan birileri (eğer zamanla ilgili sıkıntınız yoksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Abso canta takiyosan soyle bisi dusun abi. yada canta takmayi dusun. http://peakdesignltd.com/store/pov-kit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 9-13 subat uludag winterfest'e gelen varsa yazıcı'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bir ton gözlük denedim. sadece electric eg2 oldu tam olarak suratıma. ya burnuma değiyor(bazıları gene az hissediyorum ama hissediliyor gene de) ya da bol geldi, burun kısmında boşluk kaldı. electric eg2 ler de tr de 450 filan..belki ebayden alırım. biraz daha ucuz modelleri deneyeyim. umarım tam oturan ucuza birşey çıkar. öbür türlü burnumda saatlerde baskıyla kaymak çekilmez ya. bu arada electric için de şöyle bir şey buldum. http://static.electriccalifornia.com/media/wysiwyg/gogglelensguide-web.jpg mesela blue silver olan(blue'nun altındaki, yanlış yazmışlar sanırım) VLT: 16 - 29% / CAT: 2 bu değerlere sahip. %45 lerde filan önermişlerdi, hatta xaty de öyle demişti parçalı bulutlu için. bu üstteki bilgiler hiç tutmuyor da. yorum alayım plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 GoPro'yu sırt çantasına takmak için aparatı türkiyede satan bir yer gören var mı? Kısacası söyle birşey. http://gizmodo.com/attach-a-gopro-to-your-backpack-strap-with-this-simple-1453360881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Kendin bile yaparsın abi onu aparata gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yeniden uplamış oldum ama buradan baya bir bilgi geliyor. termal içlik kalmamış hiçbir yerde. böyle terletmeyecek, çok fazla kokmayak(aşırı/sadece yapay maddelerden yapılanlar kokuyor hemen) koşullarıyla ve burton gibi 180tl ye sadece üst alınmayacak şekilde nereden alıcaz ya. tchibo'da vardı bitmiş. internette de nereye girsem, stokta yok gözüküyor. hadi yardım patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 askeri malzeme satan yerlere git http://2.bp.blogspot.com/_Sfij8atKENc/TRTWPv0tRMI/AAAAAAAAAXg/6f6fj_jviwQ/s1600/i%C3%A7lik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 barbu said: yeniden uplamış oldum ama buradan baya bir bilgi geliyor. termal içlik kalmamış hiçbir yerde. böyle terletmeyecek, çok fazla kokmayak(aşırı/sadece yapay maddelerden yapılanlar kokuyor hemen) koşullarıyla ve burton gibi 180tl ye sadece üst alınmayacak şekilde nereden alıcaz ya. tchibo'da vardı bitmiş. internette de nereye girsem, stokta yok gözüküyor. hadi yardım patiler. thermoform dan şaşma..alt üst 50ye bulursun en fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sitesine girdim onun. sadece bayan var ya. göremedim erkeklere göre termal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://www.thermoshop.com.tr/TF-Active-Termal-Iclik,PR-285.html daha kalınları da var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Tschibo mu neyse orda oluyor genelde termaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bitmiş tchibo'da absolut. vardı yoksa. fiyat da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bak buraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 rusyada 5 gün snowboard kiralamıştım (ki adam jelatinini yeni açmıştı board'un) 50 dolar vermiştim. bu bahsettiğim de ekaterinburg yani ufak bi şehir de değil. lanet olsun kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi bunlar biraz pahalı ya. bu fiyata var zaten bir ton. tam fiyatları da bilmiyorum iyi olanların ama 50şer tl den olsa süper olurdu. çok da ucuz birşey değil sanırım. kuzenim almıştı bir kaç sene önce 40 küsür tl ye. neyse bakınayım ben. saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Güzel bir kask alabileceğim bir site veya Ankarada dükkan var mı board için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 proshop zulamatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Soimyr said: barbu said: selamlar. ilk defa kayacağım. hiç kıyafet vs yok. İlk seferin için biraz geç kalmamış mısın? Türkieydeki kızlar iffet ne bilmiyor, kondom kullansan iyi olur. Kıyafet meselesien gelince, zaten onlar olmadan işler daha iyi ilerliyor. zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar