barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 selamlar. ilk defa kayacağım. hiç kıyafet vs yok. bu kıyafetlerin kiraları çok da az değil sanırım. satın alırsam da bi ceket bi pantolon 1000 lira gibi bir fiyat gördüm nette. nereden ucuza alınır? siz nasıl hallediyorsunuz? 2 parça giysiye 1k lira olarak bakınca gözümde büyüdü. gerçi alınca kaç sene giyecen ama olsun. ya da ilk seferin, git oradan kirala mı dersiniz? kaça gelir genelde kiralamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kirala, belki tekrar gitmek istemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 isterim gibime geliyor ya. belli olmaz gerçi ama zevklidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 alt al ustu kirala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 barbu said: selamlar. ilk defa kayacağım. hiç kıyafet vs yok. İlk seferin için biraz geç kalmamış mısın? Türkieydeki kızlar iffet ne bilmiyor, kondom kullansan iyi olur. Kıyafet meselesien gelince, zaten onlar olmadan işler daha iyi ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Migros kipa carrefourda bulursun max 200e takım düzersin başlangıç için sıkıntı yok.. İçlik çakarsın bi de thermoform soğuk & kar geçirmez.. Daha bugün mail geldi bak carrefourmuş pantolon mesela 60tl.. Sarıkamışta fırtına kıyamette bile en ufak sorun olmadıydı benimkilerde , migrostan almıştım eve gidince bakarım markasına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hmm. e abi 60 liralık da iş görürken bunlar 500tl ye pantolonu nasıl satıyorlar. herkes mi pro, herkes mi everestin tepesinden kayarken çığ altında kalıyor. fark olmadığından emin misin :D götüm donmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi aralarindaki fark ucuz olanlar muhtemelen 5000/5000 su gecirmezlik olayinda. dierleri min 1000/5000 ve uzeri. ilk basladiginda kicinin uzerine cok dusucegin icin kotu pant alirsan hemen kicin islanir hep hem de cabucak eskir su gecirmeme ozelligini kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Gidip de en tasakli markalara bakma abi? Ben alt ust 500 lira vermistim zamaninda ki hala ayni paradir sikko markalar. Hicbir degisen bisey de yok. Ayrica ilk defa kayiyosan kirala bence de. Biliyorum gaza gelmek istiyosun malzemeyi alinca da ben 10 kere kaydim kaymadim takim komple yatiyo evde 10 senedir. Gerci 21inde kartalkayaya gidiyorum lan, 10 sene sonra tekrar bi hareketlenme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 En sikko pantolon da goretex en tasaklisi da. Au geciren pantolon kalmadi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 60 liraya goretex pantolon diil eldiven bulamazsin. o gordugun tassakli markalarin %70 i de goretex diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Baktım. gideceğim yerdeki giysi kirası eski senelerde 10 euroymus. 5 gün kalicam 50 Euro ediyor lan. Tchibo da 400tl verip herseyi alıp çıkarım gibime geliyor. Nasıl tchibo nun malları? Bir de giysi kirası basil oluyor..bende pantolon var. Daha az fiyat cek diyebiliyor muyuz? Yoksa illa full paket mı odicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tchibonun kayak urunlerinden cok bi performans alabilicegini sanmiyorum, en azindan uzun gelecekte. amerika'dan vs gelicek arkadasin varsa 70 dolara mont,pant bulursun 400 tl civarina full eldiven meldiven herseyini alirsin duzgun markalardan. dogfunk.com zumiez.com trusnow.com bu sitelere bak bulursun kesin bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tchibonun koşu ve bisikletle ilgili her şeyini çok uzun zamandır kullanıyorum dayanıklı ve tertemiz rahat aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 prodigy said: tchibonun kayak urunlerinden cok bi performans alabilicegini sanmiyorum, en azindan uzun gelecekte. amerika'dan vs gelicek arkadasin varsa 70 dolara mont,pant bulursun 400 tl civarina full eldiven meldiven herseyini alirsin duzgun markalardan. dogfunk.com zumiez.com trusnow.com bu sitelere bak bulursun kesin bisi. Bu sefer için pek mümkün gözükmüyor. O yüzden ya buradan orta-orta altı bisi ya kira. Kiralama da 50 Euro'ya gelecek. Ondan alsam mı acaba diye düşünüyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bi de sen yurtdisinda misin? 50€ ya komple seti kiralamalari lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yok. yurtdışına gidecem kaymaya. bu seneki rakamları sormadım daha. arayıp sorayım bi. 10 euro günlük gibi birşey buldum internette ama geçen seneler için. ya büyük ihtimalle kiralarım heralde. ama boklu pantolon giymeyeyim ve götümden düşmesin diye sadece pantolon alırım belki. ulan şimdi patide başka konuları da okudum. millet götünü başını düşe düşe morartmış. tırstım biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kayak ile alakası yok da benim pantolonun altına içlik almam lazım. kar kışta şantiyede acayip üşüyor bacaklarım. hele burası acayip rüzgarlı, rüzgar falan geçirmeyen bir şey olmalı, yün gibi şeyler olmamalı acayip kaşındırıyor. o yüzden peygamber donu ihtimal dışında kalıyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı? edit: ağ kısmı çok sıkı olmasın, acayip rahatsız oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://www.maceracumhuriyeti.com/Millet/Carline-Plus-Tight-Erkek-iclik.html#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 decathlon'dan al baya uygun oluyor fiyatlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 araştırdım biraz, su geçirmezlik/hava geçirgenlik sınırları filan var. 10000/5000 su/ hava bu şekilde mi iyi dersniz yoksa 8000/10000 mi? 10000 / 5000 daha ucuz ve daha güzel tip olarak. 5000 olması terletmez değil mi? bir de bunların yarı fiyatına olan 3000 su geçirmezlik bulunan bir model var da bunda götüm ıslanabilir diye eledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Tchibo veya decathlonda bulursun uygun fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tcihobdaki 3000lik. göt ıslatabilir o ya. çok düşücem ben. bir de bilek kısmı biraz boldu. kar girebilir. mont güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 decathlon'a bak. quiksilver'da falan da var, ama pahalı olabilir biraz. kayak malzemeleri satan spx'e falan bakma hic uygun olsun diyorsan. tchibo'nun malzemeleri iyi bu arada. gecen sene boyunluk aldım, bu sene de kask ve gozluk aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Board yapacaksan özellikle pantalonu iyi birşey al ki çok fazla düşeceksin hemen yıpranmasın veya yırtılıp içeri su sızdırmasın. İkinci önemli kıyafet bence eldivenler board yapıcaksan. Uzun ve bileğini tamamen kapayacak boyda olsun ve elbette bunu montun üzerine geçiricen yani ağız kısmı geniş olsun eldivenin. Ayakkabı biraz şans işi yani ilk aldığın harika da olabilir canına da okuyabilir o yüzden çok yapabileceğin birşey yok. Board konusuna gelince kesinlikle ilk 2-3 sene kirala sakın kendine board alma. Alırsan yazık olur parana. Kaliteli bir gözlük ise kayış keyfini acaip arttırır. Kask konusunda bilemiyorum yani ben yaklaşık 92 senedinden beri board yapıyorum ve hiç kullanmadım kask ama rahatsız etmeyecek ise en baştan kaskla kaymayı öğrenmek çok işine yarayabilir. En önemlisi ise daha yeni yeni kayarken millete hava atıcam diye insanları sakat bırakma adam gibi kay. Zamanla nasılsa ilerletirsin kayma seviyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar