guernica Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 eritip bilezik falan yaparım ben. kuyumcu panpam var sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ihtiyacı olan birine veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Muhtemelen hiç bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Liebe said: onların seri numarası falan yok mu? galiba kıçımıza sokmak dışında anca ev falan yaparız iskambilden yaptıklarımıza benzer. eritince ne serisi numarası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Külceler ya saf yada 999,9,dur. Tanesi en az 500k lira eder desek. Gel külcem gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 chrome said: kaç kiloluklardan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Somon said: Liebe said: onların seri numarası falan yok mu? galiba kıçımıza sokmak dışında anca ev falan yaparız iskambilden yaptıklarımıza benzer. eritince ne serisi numarası ? nasıl eritiyoz lan ocakta tencereye mi atıyoz yoksa çakmak mı tutuyoz alttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Liebe said: Somon said: Liebe said: onların seri numarası falan yok mu? galiba kıçımıza sokmak dışında anca ev falan yaparız iskambilden yaptıklarımıza benzer. eritince ne serisi numarası ? nasıl eritiyoz lan ocakta tencereye mi atıyoz yoksa çakmak mı tutuyoz alttan üstüne otur sen yeter, masraf yapma çok ZAUSHAUSasğpalsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 eritir zırh yaparım. full body armor. sonra ver elini bakırköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Dworgian said: eritir zırh yaparım. full body armor. sonra ver elini bakırköy kimi tanklayacaksın orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Somon said: Liebe said: Somon said: Liebe said: onların seri numarası falan yok mu? galiba kıçımıza sokmak dışında anca ev falan yaparız iskambilden yaptıklarımıza benzer. eritince ne serisi numarası ? nasıl eritiyoz lan ocakta tencereye mi atıyoz yoksa çakmak mı tutuyoz alttan üstüne otur sen yeter, masraf yapma çok ZAUSHAUSasğpalsdasd deneyim konuşuyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi oha bu külçeler standart 5kg lık. bilmiyor musunuz siz? 35kg altın yapıyor işte. merkez bankasından çıkma bunlar. ithal edilmiş yurtdışından. gayet de bankalardan nakde çevrilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben ısırırdım. içinden çikolata çıkma ihtimaline karşılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 chrome said: Abi oha bu külçeler standart 5kg lık. bilmiyor musunuz siz? 35kg altın yapıyor işte. merkez bankasından çıkma bunlar. ithal edilmiş yurtdışından. gayet de bankalardan nakde çevrilebilir. ama nasıl ya fort knox'ın külçesini jpeglemişsin. şurda dediğine göre 400 ounces, o da 12.4 kg ediyor. yani hep ben haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 JestersTear said: Dworgian said: eritir zırh yaparım. full body armor. sonra ver elini bakırköy kimi tanklayacaksın orada? tanklamak yok. büyük ihtimal full altın armorla sokağa çıksam deli diye alırlar anlamında dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yok ya ne delisi bence perfume filminin sonundaki gibi atlarlar üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 chrome said: Abi oha bu külçeler standart 5kg lık. bilmiyor musunuz siz?. http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_bar#Standard_bar_weights :S The standard gold bar held and traded internationally by central banks and bullion dealers is the Good Delivery bar with a 400 oz (troy-ounce) (12.4 kg or 438.9 ounces) nominal weight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 JestersTear said: yok ya ne delisi bence perfume filminin sonundaki gibi atlarlar üstüne tanesi 12.4kg muş. 7.3m tl kabaca. gider ev mev alırım ya yemişim zırhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mahallece karıya giderdik.paylaşmayı severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 nick post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aluriel said: Somon said: Liebe said: Somon said: Liebe said: onların seri numarası falan yok mu? galiba kıçımıza sokmak dışında anca ev falan yaparız iskambilden yaptıklarımıza benzer. eritince ne serisi numarası ? nasıl eritiyoz lan ocakta tencereye mi atıyoz yoksa çakmak mı tutuyoz alttan üstüne otur sen yeter, masraf yapma çok ZAUSHAUSasğpalsdasd deneyim konuşuyor galiba astığ bu kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 evet abi. görseldeki 12kg lık olanlardanmış. 84kg altınınız var beyler. sağlam girizgah yapan olursa zarımla beraber 3rd edition kurallarına göre gogoluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben koruyucu meleğim o tyrael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Şimdi step step yazıyorum; 1) Önce baktım kapıda altınlar. Sağa sola bakarım biri gizli kamera koydu da şaka mı yapıyor diye. Baktım ortalık sakin, alırım koyarım bir köşeye. 2) 1 hafta kadar beklerim soran olacak mı kayıp altın fln. Gazetede bile çıkar o kadar sürede. Haaa çıkarsa gerçek sahibi veririm gider. sakata gelmemek lazım. hem haram paradan hayır gelmez. 3) 1 hafta sonra "altın buldum kimindir sahibi yoksa benimdir" kuralı çerçevesinde davranmak gerekir. demek sevenim varmış hayır işleyesi gelmiş derim. 4) Bankadan kredi çekip metal eritme ocağı (adı neyse işte) satın alırım /veya/ internette gördüğüm, meteoru eritip yüzük yapan adam gibi, ocağı kendim kurarım malzemeler bulunur elbet. 5) Eritirim altını. sonra minik minik çubuklar haline getiririm stoklaması kolay olsun diye(burada iddia denemek isteyenler vardı hem belki isteyen olur sadksaj) 6) sonra her bankada kiralık kasa edinirim biter gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 al panpa burdan başla http://www.wikihow.com/Melt-Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar