cihant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 çiğ 3 pişmiş 4 gp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 stealing nasıl makrolanır bu versiyonlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 nienna said: cihant said: beyler pişmiş balıkları nereye satıyoruz pişince daha mı değerli? ben çiğ dilim satıyorum limandaki bethana'ya. pişmiş 1 gold fazladan satılıyo tavan yoksa pişirmek zaman kaybı. o sürede daha fazla balık tutarsın tava alıcam dersen 25k falan sanırım 25bin balıkta kendi parasını çeviriyo tavayla saniyede 350 tane falan pişiriyomuşsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 eve friend olmak bir işe yaramıyor pk karşısında askdjsalj kapı kilitli olunca yine koştum minoc a kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 anahtar gerekiyor eve girmek için onun içinde tinker gerekli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 1080 çözünürlükteki bir ekranda çok küçük duruyor oyun ekranı, büyütmenin bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit said: nienna said: cihant said: beyler pişmiş balıkları nereye satıyoruz pişince daha mı değerli? ben çiğ dilim satıyorum limandaki bethana'ya. pişmiş 1 gold fazladan satılıyo tavan yoksa pişirmek zaman kaybı. o sürede daha fazla balık tutarsın tava alıcam dersen 25k falan sanırım 25bin balıkta kendi parasını çeviriyo tavayla saniyede 350 tane falan pişiriyomuşsun ama saniyede 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 adam boxta longswordla vuruyo. biri de DESTURU YOK ADAMIN diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 loop said: 1080 çözünürlükteki bir ekranda çok küçük duruyor oyun ekranı, büyütmenin bir yolu var mı ? .cozunurluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ya bu .cozunurluk ne boktan ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 NolaxThensbane said: anahtar gerekiyor eve girmek için onun içinde tinker gerekli =) öf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 newbified gelen item ile skill gain i yok diye bi muhabbet var mı newbified tamer staff ile bir kaç hayvan tameledim de hiç gain falan olmadı 0.1 bile, kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Uo setup, setuo folder ve nebulaconnector diye 3 dosya çektim. Hangi sırayla kuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 xp kuruyon kanka önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 XP ne lan? Experience mı eklendi oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sen gelme lan ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 easy uo ıle nasıl kasıyorduk ya balıkcılık mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 easyuo ile çok kolay kasması da önce easy açabilmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 beyler an ıtıbarıyle oyundayım. sız nerdesınız? ne açayım ayrıca tavsıyesı olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bi nostalji yapıp gelip agzını burnunu kırsammı tum serverin gene acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 zeg atla gel hadi biz de kalabalık bı grup gelıyoruz. sarmazsa oynamazsın zaten. şu an ılk uo ya başlamış kafası gıbı çok eglencelı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tailor ve bs yi de hallettim miydi craft tam gibi oluyor hehe. bildiğin ultima oynuyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit said: loop said: 1080 çözünürlükteki bir ekranda çok küçük duruyor oyun ekranı, büyütmenin bir yolu var mı ? .cozunurluk Yani laptop un ekran çözünürlüğü 1080p. Monitör de 17 inch, ve oyunun game play penceresinin boyutu çok küçük kalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bi Zegna dolasiyo ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 miner için statlar nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar