PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 mumble falan var mı nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 geldim ses yok baş başa güzel dakialar geçirelim hazır kimse yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 HERKESE BENDEN RUNEBOOK, AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yalan, seslendim bakmıyo bile beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 biri client'a sene 2013, 2014'e giriyoruz diye özel mesaj atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bende hiç çökmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tamam editor kanka ben girdim. bırakabilirsin server'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hala dandik serverlarla, acayip client yazmalarla filan ugrasiyo adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 PrudenT said: mumble falan var mı nerdesiniz bi kaç sayfa önce verildi adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Client'i cokenlere tavsiyem, vendor'u cift tıklayarak alısveriş yaptıgınız için ayrılırken bye demeniz gerekiyor. hatırlarsanız eskiden buy diyerek alışveriş yapılırdı, yaptıktan sonra da bye denirdi, artık player'lar kaba olduğu için vendor'lar client'leri cokerterek cezalandırıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bana olmuyo hiç çökme falan. çiftte tıklıyorum herşeyi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 raiden de bana bekle bi dedi gitti arkadaş. hop neredesin bilader =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 vendora selaminaleykum diye gidiyorum ben, hayirli isler diye cikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 işinizi görene kadar hi, buy, teach işiniz bitince bir bye bile demezseniz ben olsam uninstall bile ederdim oyununuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bir şey diycem, benim gemi almam lazım en hızlı şekilde nasıl para kasabilirim? afk olarak mümkünse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 farewell deyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 alchemy nasıl kasılıyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bingildak said: bir şey diycem, benim gemi almam lazım en hızlı şekilde nasıl para kasabilirim? afk olarak mümkünse? başkasına vererek hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ya warlock buildi yapan var mı? tutturamadım bi türlü siz naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kafamda oturtamadım işte siz ne düşündünüz diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lesser poison ile kasabilirsin gm olana kadar, yaptıgın poison'ları sürerek poisoning'i de gm'leyebilirsin ya da satabilirsin poi kasmak isteyenler kapıs kapıs alıyor. Tenekeadam said: alchemy nasıl kasılıyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yok hatlar karıştı NolaxThensbane said: bingildak said: bir şey diycem, benim gemi almam lazım en hızlı şekilde nasıl para kasabilirim? afk olarak mümkünse? başkasına vererek hesabı nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 necro poi spirit speak fenc taktik anatomy heal yapıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hangi skill ile ne tarz bişey yapmak istiyorsun biraz ipucu vermelisin PrudenT said: kafamda oturtamadım işte siz ne düşündünüz diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar