Certhas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dün birisi şebnem'in kankisi hamzo'nun kafasını minoc bank'ın önüne attı. herkes işi gücü bıraktı adamı alkışladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Llama said: moriarty said: koydum çocuğu. http://i.imgur.com/Gkt9eVo.png ev hatalı ama la bu arada ben sana temin agality verdim : ) 4 tane sen bana 14 iron verdin değil hatalı onayladılar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Catze said: kermit said: drama çıkar nerde çokluk orda bokluk tek takılın boşverin bak biz dün ev kurduk 4 kişi evdeyken kestiler bizi. halbuki evimiz yokken ne kadar huzurluyduk nereye kurdunuz bizim de var ev yakın olsun bari evler birbirine kale fln almayacaksak bile nerde evlenirz yaw benide ekleyin su evin friend listesine kasa masa koyalim hauhaeeaae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 brit köprüden az aşağıda Yokedici adlı balıkçımın evi var. tam burunda. dost ortak ne gerekiyosa ederim http://i.imgur.com/t0sAyQI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 650 kisi diolar lan ne diosunuz acil belli biyerde toplanmak lzm. hemen evleri yan yana koyun yoksa sehir mehir yalan olcak soliyim ztn ful hardcore oynamioz gunde 1-2 saat ondada eglenelim iste kendi aramizda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mage Shopta ne zmn alisveris yapsam ordan cikinca direk client cokuo ya allahim sinir etti beni lanet oyun ya si.im bole clienti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lan ben de açtım hesabı, indiriyorum setup'ı. ne char açalım şimdi kolay yoldan para kasmaya? fisher? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi biraz özgür olun ya. keyif alın yani. ben mesela tamelediğim köpek ve kediyle ortalıkta mandolin çalarak tüylü şapka, bot ve donla ortalıkta gezmeyi planlıyorum. bu sekeltonlar pek yaman vermiyorlar applere aman diye besteler söylemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 imamizer said: abi biraz özgür olun ya. keyif alın yani. ben mesela tamelediğim köpek ve kediyle ortalıkta mandolin çalarak tüylü şapka, bot ve donla ortalıkta gezmeyi planlıyorum. bu sekeltonlar pek yaman vermiyorlar applere aman diye besteler söylemek istiyorum. abi bende böyle şekil takılayım diye girdim ama yok illa küfür ettirecekler yeminlen ya hala şerefsiz dolu ortalıkta adamlar ne ciddiye alıyor alt üstü oyun yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 çift client açma olayı var mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bende meraktayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 var. cift bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 100 iron borç vercek var mı bana yarın 200 olarak veririm geri şuan madene gidicek halim yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 indiriorm allahsılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 176 mb connector nedir abi? evden servera yol yapıcak sanki bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dkasjdlskajdsa hype a geeeel :D beyler armslore gm lemek 30 dan 15 dkk fln aldı lkjasdlkajd şimdi gidip bs gm leyeyim ben. sonra sorucam ne yapmam lazım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 armslore bonusu yok sanırım bs için. enchant için lazım armslore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 jhelom da stat ayarlayabileceğiniz müzik aletleri var her 1 dokunuşta 1 stat geliyor jhelomda da panayır var combat skilleri kasabilirsiniz yine jhelom teach vendor var herşeyi öğretiyor para için ins veya fish kasın ins ve alchmy poi ile 100 leniyor magery normal kendi lvlında atacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Of fishing kasmak ne zevkli olur şimdi, mining'i 100'leyip fishing'e geçeyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 önce ultimayı çekecez sona clienti çekecez ohooooo setup hata veriyor ya nereden çeksek başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oyun çok keyifli herkes gelsin. 650 kişi var hep uo nun bu son demlerinde bir daha böyle çılgın eğlence bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Lordlar leydiler yardım pls cekıyor ama cok yavas acaba idm ile mi çeksem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi ne nickler görüyorum ya eyvah eyvah. biri de britte kıçını yırtıyor "STUDENT SET ALINIR" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 nebula pvp 2014 donate el altı char satışı vs para kasmak için açmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://www.generalfiles.pw/download/gs468fe014h32i0/setup-1.46.0.3.exe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar