Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 hoşgeldin dostum :) şuan 300-400 kişi oynuo galba ama herkes genelde young centerda. ama banklar fln dolu yine. karambol şuan orada ama böyle devam ederse sayı tabi ki eski moonglowu bulabilicez diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Hoş bulduk, 300-400 bence iyi bir rakam :) Yanlış hatırlamıyorsam Locus ve Quann zamanında da gene 400 küsür oyuncu oluyordu sunucularda ayrı ayrı. Newbie Center'dan sonra umarım o zamanlardaki gibi olur, cidden o günleri çok ama çok özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 @Nolax bu akşam yapabilirmiyiz spellbook u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 on numara balık tutuyorum :) derya kuzusu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ben ev arkadaşıma kastırıyorum yarın gelirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Vendorlar nerededir ? Pazar alanı gibi bir yer mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 oh cift clint boxun bokunu cıkardım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 çift lient yapıyorsunda bize niye haber vermiyorsun kardeşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 siz nebulada uo oynayınca ooo süper! ben kınayt oyunca ouvvv!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 kınayt mı oynuyon lan sen pele! de get o kadar dandik ki oyun kınayt online yazınca Did you mean: knayt online diye uyarı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bende google ultima nebula yazdım did you mean "it is almost 2014 amk!"dedi. hemen altına prostat ve bireysel emeklilikle ilgili sonuçları listeledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 o değilde aion silkroad ve knightonline serverı kurdu ıs yerınden bırı asdahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 imamizer said: siz nebulada uo oynayınca ooo süper! ben kınayt oyunca ouvvv!! Iyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Wolas said: oh cift clint boxun bokunu cıkardım :d anlat su isi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 vmware kurup sanal oturum yaratıyorsunuz saklamıyorumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 iste onu anlatman lazım. daha once ihtiyacım olmadı sanal oturuma. vmware for dummies gibi bi tuto yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 VMware Workstation crackli indir sonra kur ileri ileri de özel bir ayara gerek yok kurarken windows cd si gerekecek bastan ayırdıgın bir hafızaya windows kuracaksın driver tanıtacaksın sanki format atmısında pc kuruyormussun gibi sonra uo yukleyeceksın o sanal ortamına ve gıreceksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 wolas heal kasıyorsun sanırım ben resist kassam beni heal'ler misin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 vmware ile uğraşıp windows cdsi bulana kadar windows xp mode indirin direk microsofttan dünyanın en basit şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 gel heallayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 jhelom çalışma alanında brit gateın oraya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 full spellbook ihtiyacım var yok mudur elinde olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 beni 1 saat im por'layana 50k veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 vay arkadaş millet para kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 iron ore ve log getirene sınırsız para akıtın bana! evime yancıda yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar