Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye gidiyorum şans dileyin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura böyle aptal saptal troll halleriyle giderse değil mahkeme bakkala girse 6 ay yemeli zaten , bunda komik bi durum yok. Yok enerji yok mana yok sebze yiyelim auroamız artsın , yemin ediyorum enerji diye bir olay varsa her postunda negatif enerjiyi kökletiyo bende bu adam. İnsan ol lan azcık.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk tip'i veriyorum o zaman yoldaşlar:

1) çıktıysa bir sebebi vardır:

vucudunuzdan çıkan sperm, sidik ve dışkıyı vucuda geri ağız yolu ile almayı denemeyin. dışarı çıkıyorsa bir nedeni vardır, eğer ağız yoluyla geri alınacak olsa kan kaybından ölen adam yaraya pipet dayar invul shield açardı.
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

Geçmiş olsun üstad, umarım temiz çıkarsın ;)

Temiz cikmazsam zaten mahkeme temyize gider ve bende b planima gecip yurdumun disindan fetullah gibi takilirim. Her turlu epic win ;)

Dershanelerde kapsnmisken Level-Up Academylerimi teker aciyorum dunyanin her yerinde.

Simdi onlar dusunsun ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Noyzura böyle aptal saptal troll halleriyle giderse değil mahkeme bakkala girse 6 ay yemeli zaten , bunda komik bi durum yok. Yok enerji yok mana yok sebze yiyelim auroamız artsın , yemin ediyorum enerji diye bir olay varsa her postunda negatif enerjiyi kökletiyo bende bu adam. İnsan ol lan azcık.

Kes lan cacik. Adam ol guzel enerjide veririz. Mistizm diyince melek beklemeyin. Dualite diye birsey var ve herkes kendi nasibini aliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Her topiğe ben gey değilim heteronun hasıyım spamleyen adam bile bıngıldağın çekim gücüne dayanamadı ruhu önünde diz çöktü. Nasıl bi enerjin var bıngıldak paylaş bizimle.

Adam gel beni sev diye yanarken beni bile bastan cikardi. Ismide cok davetkar. bilgil bingil oh...
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Mithat said:

Kes lan cacik. Adam ol guzel enerjide veririz. Mistizm diyince melek beklemeyin. Dualite diye birsey var ve herkes kendi nasibini aliyor.

de ayrı panpa
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Mithat said:

Ya şu adam için 'hapise girde orada şişlesinler öl bizde rahatlayalım' demek ban sebebi midir değil midir beyler? Lan nolur şu noyzurasız günlerimize dönelim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Noyzura said:

Mithat said:

Ya şu adam için 'hapise girde orada şişlesinler öl bizde rahatlayalım' demek ban sebebi midir değil midir beyler? Lan nolur şu noyzurasız günlerimize dönelim ya.

Bu kadar rahatsiz oluyorsan agzina bu kadar cok alma o zaman ismimi .
Sosyal ağlarda paylaş

Şu günceli daratlmamız gerek , atıyorum 'şu kişinin mesajları güncelde çıkmasın' ve 'şu topic güncelde çıkmasın' falan tarzı şeyler lazım , hayır yazılarını ister istemez görüyorum sonra durduk yere sinirleniyorum. İstemiyorum ki ben sinirlenmek , ben gayet mutlu mesut çok şirin bir insanımdır normalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...